sk8er Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 (edited) Ето част от останалите - click И полилеят ли е от ebay.de? Edited July 10, 2007 by sk8er Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Купих си фотоапарат . Pentax opti S60 + 512 + 2 батерии 2100 милиапчер/часа и твърд калъф за фотото . Това е машинката . Много и се радвам , но сега трябва да си зема триножник(статив/стойка) и кард рийдър . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Купих си фотоапарат .Pentax opti S60 + 512 + 2 батерии 2100 милиапчер/часа и твърд калъф за фотото . Това е машинката . Много и се радвам , но сега трябва да си зема триножник(статив/стойка) и кард рийдър . А пък аз този. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Започнах първата си сериозна работа в хотел България Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Купих си фотоапарат .Pentax opti S60 + 512 + 2 батерии 2100 милиапчер/часа и твърд калъф за фотото . Това е машинката . Много и се радвам , но сега трябва да си зема триножник(статив/стойка) и кард рийдър . Много добър избор си направил.Аз съм с Пентакс и съм много доволен дано и ти останеш доволен.Чесно казано незнам защо ти е кард рийдър при положение че като го включиш с кабела апарата си играе ролята на флашка Иначе ако намериш някъде евтини стативи свиркай та да си купя и аз.Някъде ми разправяха че ги продавали по 5 лв ама така и неуспях да открия магазина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Since 10 days proud owner of SE K810i http://www.sonyericsson.com/spg.jsp?cc=bg&...p&pid=10804 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Бах мааму, Рапторе, ти с износ на органи в чужбина ли се занимаваш? Телефони, техника, компютри, екскурзийки, изтървах му края вече! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 ми май за първи път съм в топ 10 постерс на деня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 *Today's Top 10 Spammers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 jozo Ами виж . Аз няма да използвам само за фотото кард рийдъра . Става по бързо . Вместо да вадя кабела и да го пускам аре кард рийдъра и съм готов . Ще го използвам и за мп3-то ми . А за стативи . Гледах в един магазин стативи за 10-15 лева , но не мога да ти кажа точна цена понеже не се вгледах в тях ами само плъзнах(хах) погледа си по тях . Товага нямах фото и не ми трябваше . Иначе един голям статив който е над 1.3 метра ще е доста кинти. Някой да знае каква пара е този големия ? аахх Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Бах мааму, Рапторе, ти с износ на органи в чужбина ли се занимаваш? Телефони, техника, компютри, екскурзийки, изтървах му края вече! Наскоро беше в UK а в момента имам приятел който е там и се похвали че за 99 паунда можеш да изкочиш с такова чудо на техниката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1346 Днес си го взех . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Яко ли е телефончето !? Звука силен ли е ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Яко ли е телефончето !? Звука силен ли е ?Телефона е уникален. Само звука не е от най-силните. Иначе всичко друго е идеално... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 13, 2007 Share Posted July 13, 2007 Донесоха ми това... Отново съм себе си!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 имам 5.75 по биология във ВМИ-то олеее толкова се радвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Наскоро беше в UK а в момента имам приятел който е там и се похвали че за 99 паунда можеш да изкочиш с такова чудо на техниката Ne znam Vasko ma na nas ot M-tel 2 ni podariha - ne sme gi plashtali Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 вече имам и непромокаеми ботуши и ще мога да мухарствам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Монтирах си колоните и усилвателя... Колата дискотека.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 имам 5.75 по биология във ВМИ-то олеее толкова се радвам Браво!! На нас пък днес ни сложиха 2 климатика в апартамента Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted July 14, 2007 Author Share Posted July 14, 2007 Отново почнах работа/стаж в професионалното поприще на строителните инженери в ПЛД Очаква ме един месец жилизо, бетон чертежи и сметки, но аз мн мн се радвам за това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Браво!! На нас пък днес ни сложиха 2 климатика в апартамента Радева мн се зарадва като й казах поздрави от теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 (edited) Днес ми беше първия работен ден щи мине бързо Сигурно ,но двамата други работници са пълни празници .Ако не друго то поне много смях си прайм Edited July 14, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 14, 2007 Share Posted July 14, 2007 Днес ми беше първия работен ден щи мине бързо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 15, 2007 Share Posted July 15, 2007 Пошматках се из Русе няколко дни, купих си две книги/ Ромен Гари- Нататък билетът не важи, О.Хенри- Търкалящи се камъни/, пях Камино на баба Лили с картонена шапка за детски рожден ден на главата, обиколих разни тракийски гробници и прочее други забележителности, псувнахме по няколко пъти с приятелката ми, защото явно ще обиколим всички национални туристически обекти и пак няма да сме си купили книжи, за да събираме печати..... сготвих страхотен ориз със зеленчуци и пиуешко/китайските ресторанти да се хванат за палците/. Идилия. Следваща спирка- море или може би Триград и околностите, а може и двете. На 20 август съм за няколко дни на вила до Трявна, по цял ден ще си пия мента до басейна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts