Aquila Posted July 3, 2007 Share Posted July 3, 2007 Пак ме направиха модератор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 От днес вече съм лицензиран шофиор,преди 2 часа си взех и изпита по практика за кат.B.:Д Изпитващия беше някой си Рангелов,не беше някой заядлив,накрая малко си ги измука от пръстите грешките,които съм допуснал,но като цяло оценката ми е положителна,което е и важното.. Пожелавам Успех на следващите кандидат водачи на МПС. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 (edited) Взех си билетче за HMSU Open Air Drum and Bass Fest =] И въпреки че никой не прояви желание да дойде с мен.. а се наслушах на тъпи извинения... изобщо не ме ебе.. ами си хващам раничката с резервните дрешки .. водата.. и разни други работи които не ви засягат и отивам да се изкъртя на Current Value, Evol, Aaron Spectre и Ogonek & Cooh Edited July 4, 2007 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 олееееееееее обадиха ми се от концерта на мерилин менсън не че чух много ама все пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted July 4, 2007 Share Posted July 4, 2007 днеска имах рожден ден и и приятелката ми подари ето тази мухарка за която си мечтая от доста време,още не знам къде се намирам от радост,разплаках се като малко дете и даже не ми направи впечатление,че родителите ми ме забравиха за пореден път,все пак от 3-ти клас не съм получавал подарък и ми се припомниха някой чуства мухарката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 ...с билетче за Чамбао под формата на чаша Фрапе como la luuuuuuuzzzzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted July 5, 2007 Share Posted July 5, 2007 Попаднах на съкровищница в DC-то - 80GB Транс,Пси,Техно и Хаус .Евала на пича (mini_s),че ги събрал толкова много Другото нещо е че утре най-после заминавам за една дълга дълга почивка на вила (месец и половина).Viva las Boikowo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 6, 2007 Share Posted July 6, 2007 Тази вечер ще хвърчат глави И аз да се похваля.. също ще бъда там живот и здраве Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 (edited) Oх :smile: Зло копче-висшист на коуеуо се изтъркаля до Бачковския манастир и водопада над него, кльопна две кебапчета с ПеКа и кока-коуа, докато се двоумеше дали да си купи ракия от смокини, падна по дупара малко преди Асеновград и се хили до посиняване, а сега е мокро и се чуди кои снимки да сподели с любезната ви общност До едит-ване! ред.: Ами всъщност е малко гадничко, особено когато на сравнително тесен път някой отсреща изпреварва друг и се разминавате на сантиметри. Кофти е и когато някакво цистернище мина до мен и почти ми съблече тениската с въздушната струя. И още нещо... тунелите... ох, тунелите...!!! чух как звучи the freaking hell!!! Но аз нали съм тарикат, минах културно по "тротоарчето" пеша, бутайки трактора :smile:. Но всичко си заслужаваше бъхтенето за пръв път видях водопад, примерно! На, снимки: Edited July 7, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Сакън, колело по извънградско не се кара! Там има джигити, някои от които познавам, които карат с 200 на немагистрален път. Това е suicide! :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 7, 2007 Share Posted July 7, 2007 Даааа.... колелото се кара извън пътищата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted July 8, 2007 Share Posted July 8, 2007 (edited) Попаднах на съкровищница в DC-то - 80GB Транс,Пси,Техно и Хаус .Евала на пича (mini_s),че ги събрал толкова много то много хубаво обаче много бавно се сваля Edited July 8, 2007 by DJ*Sammy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted July 9, 2007 Share Posted July 9, 2007 Най-накрая си имам работещ - origin300 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Най-накрая си имам работещ - origin300 Откъде ги изравяш тези машинки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 RaptoR @ SENSATION WHITE 2007 - sneak preview https://www.bulforum.com/index.php?s=&s...mp;p=1495045063 Pozdravi ot UK, drugata sedmica sled diveene i v Rim se pribirame Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 ВЗЕХ СИ ЛИСТОВКИТЕ БЕЗ ГРЕШКА И ТО ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ НЕ ГИ БЯХ РЕШАВАЛ ВСИЧКИТЕ ЗА 7 МИНУТИ ГИ НАДРАСКАХ И ПОСЛЕ ЯКО ЧАКАНЕ, НО СИ ЗАСЛУЖАВАШЕ ДОВЕЧЕРА БОМ-БОК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Народно поверие: Шофьорска книжка/листовки не се поливат. Не се и вдига наздравица за тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 (edited) Когато са се появявали народните поверия, коли не е имало(или поне шофьорски книжки)... а всичко останало са суеверия. Edited July 10, 2007 by Moon Light Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Когато са се появявали народните поверия, коли не е имало(или поне шофьорски книжки)... а всичко останало са суеверия. Да не би народните поверия да са се появявали в строго определен период от време? Няма такова нещо...нищо не пречи да продължават да се появяват... А т.нар. народни поверия и суеверията се припокриват лично за мен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Народно поверие:Шофьорска книжка/листовки не се поливат. Не се и вдига наздравица за тях. а на мене един познат катаджия дори ми показа как се полива книжка згъваш я леко да стане като каналче и я доближаваш до устата след това сипваш бира от другият краи и пиеш за да можело " Книжката да се напива ти не " Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 (edited) Аз като я взех мойта ми казаха , че трябвало да напълня чаша с водка да оставя книжката вътре да поседи и да я изпия на екс чашата Различни начини едно послание да залееш книжката Edited July 10, 2007 by UzITo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Откъде ги изравяш тези машинки Ето част от останалите - click Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 В смисъл дали не продват някъде такива класики Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dahter4eto Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 Аз ще се изфукам, че успешно си взех от първия път всичките 6 изпита за втори семестър. Ура-вече съм втора година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wbyte Posted July 10, 2007 Share Posted July 10, 2007 В смисъл дали не продват някъде такива класики разбира се - ebay.de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts