Tomahawx Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Еййй бахти.Как ги фащате такиа оценки бе .Аз след 7-ми клас на изпитите имах 5 и 5.25 тука секи с над 5.50 .Иначе браво Т`ва е изпит за ПУ-то , не за някоя гимназия Иначе hosta , брао , мноу добре си се представил Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 Т`ва е изпит за ПУ-то , не за някоя гимназия Иначе hosta , брао , мноу добре си се представил Става въпрос,че там също развиват теми доколкото знам .И за гимназиите се развиваха теми до тая година Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 искам да ви се изфукам че успешно преминах в 12 клас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 Аз пък събота заминавам да бачкам на Слънчев бряг и то цяло лято.. Хем ще си почина от всичко и всички, хем и пари ще направя! Много съм радостен, дано няма изненади на място.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 брат ми ше стаа татко на момиченцеееееееееееееееееее Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 днеска си купих 2.70м пръчка за перо,много време търсих такава и да е толкова гъвкава,както макара и сгъваем стол Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 брат ми ше стаа татко на момиченцеееееееееееееееееее Леля Рада Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 14, 2007 Share Posted June 14, 2007 (edited) чакам ето тази RC нитро количка да пристигне до 2-3 дена , най-накрая отделих достатъчно пари за да си я купя http://www.kyosho.de/?page=shop/flypage&am...d_title=product развива до 85-90км/ч с оригинално гориво , голяма мания ето една подобна : http://vbox7.com/play:6e7cd9c3 Edited June 14, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 (edited) Изкарах 5.50 на предварителния изпит по български език в ПУ, без да ходя на никакви курсове или частни уроци. АПЛОДИСМЕНТИ ЗА МОМЧЕТО, КОЕТО УСПЯ СЪС СОБСТВЕНИ СИЛИ ДА ПОСТИГНЕ ЦЕЛТА СИ, МАКАР И ДА НЕ ВЯРВАШЕ ВЪВ ВЪЗМОЖНОСТИТЕ СИ!!! Edited June 15, 2007 by slay Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 (edited) Зех още един изпит и на 18-ти трябва да се разходя да зема още един и после става сложно Злобиле виж NSX - колко и дават http://www.hobbytron.com/RCCars.html Edited June 15, 2007 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 (edited) http://www.hobbytron.com/CENRCNitroSubaruI...aCT5RTRCar.html какво точно трябва да видя ? не можах да ти схвана мисълта в смисъл тази пише че развива до 74 mph а моята е до 85-90км това ли трябва да видя ? а и тази от горният линк не е като моята , моята е ето тази http://www.hobbytron.com/RCCarNitroKyoshoS...aKYO31811B.html Edited June 15, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 малеее,как може това чудо да вдигне 85-90км,с какво се движи ?,това ми е детската мечта и един ден ще си купя и количка и самолет с такова гориво,какво му е по точно горивото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 Днеска е 15 пореден изпит който взех без поправка Хайде и 5 броя по ТЕ2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 (edited) http://www.hobbytron.com/CENRCNitroSubaruI...aCT5RTRCar.html какво точно трябва да видя ? не можах да ти схвана мисълта в смисъл тази пише че развива до 74 mph а моята е до 85-90км това ли трябва да видя ? а и тази от горният линк не е като моята , моята е ето тази http://www.hobbytron.com/RCCarNitroKyoshoS...aKYO31811B.html Точно. Аз се стреснах като каза 90 км и като видях тия 74 мили и изпаднах в транс :). Имаше някви за по 600 гущера. Май и аз почвам да събърам кинта. С такива коли съм гледал много яко дрифт състезание и в първия момент си казах "кво става тука що сичко е толкова голямо". А те количките били малки :) Edited June 15, 2007 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 (edited) брат ми ше стаа татко на момиченцеееееееееееееееееее А ти пък на млади години лелка... Edited June 15, 2007 by Zingam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 А ти пък на млади години лелка... имаме си и титла прабаба,айде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 имаме си и титла прабаба,айде ама ти нали не си циганка? как толкоз рано прабаба? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 малеее,как може това чудо да вдигне 85-90км,с какво се движи ?,това ми е детската мечта и един ден ще си купя и количка и самолет с такова гориво,какво му е по точно горивото и на мене ми беше мечта , радвам се че вече се збъдна срещу скромната сума от 500лв за целият комплекти 2 туби гориво , нямам идея какво точно се води ама количката направо лети , а за самолет си приготви доста доволна цифра , мене ме зарибява идеята за хеликоптер ама като видях цените..... Точно. Аз се стреснах като каза 90 км и като видях тия 74 мили и изпаднах в транс :). Имаше някви за по 600 гущера. Май и аз почвам да събърам кинта. С такива коли съм гледал много яко дрифт състезание и в първия момент си казах "кво става тука що сичко е толкова голямо". А те количките били малки :) да в vbox7 има няколко клипчета количките са ненормални само трябва да внимавам в началото да не я разбия някъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 15, 2007 Share Posted June 15, 2007 ама ти нали не си циганка? как толкоз рано прабаба? може пък и да съм,ти отде знаеш не знам колко точно са,но знам че баба ми е наброка с царя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilb Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 (edited) Да ви се изфукам ! Имам 5.7 по история и 5.3 по български в ПУ ! Edited June 16, 2007 by vasilb Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted June 16, 2007 Share Posted June 16, 2007 може пък и да съм,ти отде знаеш не знам колко точно са,но знам че баба ми е наброка с царя Затуй ли има толкоз страст в тебе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Тези 1-2 месеца спечелих "Най-добро Web приложение" на националното състезание във Варна, "Най-Оригинална идея" в Пазарждик, 2-ро място на националното състезание по WEB дизайн и 6-то място на националното състезание по иновационни технологии в Ловеч. От всичко това => влизам в в ПУ с Информатика без изпити. Ако има някой, който също учи или ще учи с тази специалност в ПУ, може да напише няколко реда как стоят нещата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Simba, мистерия ми е ако си толкова добре с уеб дизайна защо се буташ в ПУ, където ще ти загубят 4 години с глупости, 4 години, през които ти явно можеш да правиш пари. От една страна теоретично е по-добре да си дипломиран вишист, от друга, наистина се губи много време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Simba, мистерия ми е ако си толкова добре с уеб дизайна защо се буташ в ПУ, където ще ти загубят 4 години с глупости, 4 години, през които ти явно можеш да правиш пари. От една страна теоретично е по-добре да си дипломиран вишист, от друга, наистина се губи много време. Пропуснатите ползи от загубеното време ще са в пъти по-малко, отколкото пропуснатите ползи, от това, че няма диплома за висше образование, била тя и от ПУ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Phrynohyas resinifictrix Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts