Curunir Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Ти се бориш с мивка, аз май пак ще си отводнявам мазето... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Днес останових, че мога да се преборя със задръстен канал на мивка След дълго и гнусно изгребване на мърсотия, косми и гниещи хранителни отпадъци - вече канализацията спокойно си източва водата баба ми всеки ден се старае да ми създаде тая работа boss is happy=i'm happy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 а тоалетна хартия "Рено" нямаш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 8, 2007 Share Posted June 8, 2007 Пак неможах да позная че днес ще ме скъсат на изпита по ЕИ.4 въпроса бях научил от 32 и баш 1 от тях ми са падна другия си го измислих, задачите криво ляво ги натакмих и имам 5.Подобряваме рекорда 14 изпита 14 на редовна сесия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Пак неможах да позная че днес ще ме скъсат на изпита по ЕИ.4 въпроса бях научил от 32 и баш 1 от тях ми са падна другия си го измислих, задачите криво ляво ги натакмих и имам 5.Подобряваме рекорда 14 изпита 14 на редовна сесия Бати късметлията си ти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 Купих си яки слушалки за плейъра и мишка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 9, 2007 Share Posted June 9, 2007 (edited) естественно реплика но на мен си ми харесва много Edited June 9, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 тва е супер часовник поне на въшен вид и дизайн много ми хареса ама е скап сигурно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 10, 2007 Share Posted June 10, 2007 Утре почвам шофьорски курсове, пазете се :ph34r: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 da be zlobil-e q spodeli kolko struva taq replica 4e mi e interesno...ako ne e tiana razbira se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 вече си имам 80 литрова раница за 16 лв Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 ИМАМ 5.80 НА ПРОБНИЯ ИЗПИТ ПО БИОЛОГИЯ В ПУ ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕ МНОГО СЕ РАДВАМ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 (edited) Мислих да се похваля с едно нещо ама шса похваля с друго-85 km/h удари стрелката на 50 кубиковото неска Edited June 11, 2007 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted June 11, 2007 Share Posted June 11, 2007 Мислих да се похваля с едно нещо ама шса похваля с друго-85 km/h удари стрелката на 50 кубиковото неска Искам да ме возиш Ам.. успях сам да си напиша есето , което тряа предам утре , кефя се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Спечелих призови места на някои олимпиади...ще ставам студент в ПУ без изпити Факултет математика и информатика.Специалност-информатика. Я дайте инфо - хубави и лоши страни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Хубави страни - ще учиш висше. Лоши страни - ще си в ПУ и няма да научиш нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Я дайте инфо - хубави и лоши страни. Ами до колкото съм чувал ФМИ = Фатални Мозъчни Изкривявания. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 (edited) Напълнихме сървъра на колибката. simbata, не ги слушай тея двамата (особено техничара). Ако имаш мерак за информатика, по-добър факултет от този на ПУ няма да намериш. Преподава се за разлика от ТУ, така че за да успееш ти трябва само мотивация. Ето аз нямам никаква мотивация да уча в тоя факултет и ходя общо взето само да завера семестъра, скоро се махам и за по-постоянно. Edited June 12, 2007 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 зех си http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...8-pentacon.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 зех си http://www.idealo.de/preisvergleich/Offers...8-pentacon.html Това ако е за хвалене Със здраве да си го ползваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
eXile Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Зех си изпита по теория за кат. B \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 Мислих да се похваля с едно нещо ама шса похваля с друго-85 km/h удари стрелката на 50 кубиковото неска Браво,аз мисля,че световния рекорд на 50кб/см е 93км/ч,ако греша да ме поправи някой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 12, 2007 Share Posted June 12, 2007 активирах си vodafone life ! забавно е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 ПУ ,История на България - 5.7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted June 13, 2007 Share Posted June 13, 2007 ПУ ,История на България - 5.7 Еййй бахти.Как ги фащате такиа оценки бе .Аз след 7-ми клас на изпитите имах 5 и 5.25 тука секи с над 5.50 .Иначе браво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts