jozo Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 а тоалетна хартия "Рено" нямаш ли? Toaлетнаха хартия ми е Ферари много хубаво бърше. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Хахаха! BLAMMO! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Toaлетнаха хартия ми е Ферари много хубаво бърше. Обаче кенефа задължително ще е ренде,някое клОЗЕТио или нещо от сорта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 (edited) И то за символичните 24 евро... Edited May 31, 2007 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 И то за символичните 24 евро... е и аз искааааааам такааааааааааааа............. светни ме за тая далавера, моля те, ама на ЛС Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavalino Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Като се говорят глупости,днес да ви се похваля ми порасна с още 5см.Вече и с двете ръце не може да се скрие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Утре съм на INXS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 а тоалетна хартия "Рено" нямаш ли? Аз имам . И с кеф я позлвам Като се говорят глупости,днес да ви се похваля ми порасна с още 5см.Вече и с двете ръце не може да се скрие... Викаш остава парса ........ бравос :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 Сложих си на тела игрица, силно наподобяваща Diablo Само че завърших даскало и не знам кога ще ми остане време да играя на телефона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Хайде пак дойде време на сесията и пак 1:0 за мен.5 броя при доц.Шишкова Който е в ТУ знае за какво иде реч.Иначе продължавам със серията 13 изпита 13 поредни без поправка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Иначе продължавам със серията 13 изпита 13 поредни без поправка Браво браво Дано продължи и за напред така... защото имам усещането че ще падне голям рев ако някой от гадовете в ТУ те спъне (ей така за спорта ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 (edited) Браво браво Дано продължи и за напред така... защото имам усещането че ще падне голям рев ако някой от гадовете в ТУ те спъне (ей така за спорта ) Аз предполагам че още на следващия изпит ще ме спъне В.Рангелова по измерване така че съм се подготвил.Пък и за какво да рева поправки дал господ Edited June 4, 2007 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 аз искам да се изфукам с нов keyboard Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Аз пък вчера си сложих още 512 РАМ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Аз пак вчера бях на 3 метра от сцената на Мейдан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Айдеееее ТЕ 2 отиде с 5 броя. Много съм добър начи :):). Генов мерси Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pe710_1993 Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 аз качих 101 си гигабайт във www.wrzru.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpI7_FiRe Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 аз пък вчера изкарах 3 6-тици луд луд Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 днеска ми подариха запалка , нормална от тези светещите само че не свети в бяло/синио/червено или зелено а прожектира бойко борисов Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Само че завърших даскало и не знам кога ще ми остане време да играя на телефона Хаха, пич, времето за губене с игри и простотии едва сега започва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 (edited) 1ви на учиническото първенство по баскет от цяла БГ до 14 години Edited June 5, 2007 by ThE*sParroW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 аз пък преди 13 дни бях в Атина на стадиона на финала Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil LenoRe Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 аз пък имам нов телефон нокиа N70 супер як е мноу му се радвам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted June 6, 2007 Share Posted June 6, 2007 samsung 932b, нова яка клвиатурка, мишка и слушалки. сложих си и виста. десетте минути на ден, които прекарвам пред компа, вече ще са доста по-приятни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 7, 2007 Share Posted June 7, 2007 Днес останових, че мога да се преборя със задръстен канал на мивка След дълго и гнусно изгребване на мърсотия, косми и гниещи хранителни отпадъци - вече канализацията спокойно си източва водата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts