afx Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 искам и аз да ги видя.. особено ако има и стоножки в един момент Искам да се изфукам с доброто си настроение За разлика от тази сутрин когато ме събудиха брутално рано-рано с омразни принтерски простотии... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 (edited) обаче тениската е много яка.предполагам ,че не е от България? Не е от България.Донесоха ми е миналия понеделник оригинална от Испания.Всичките тези емблеми са бродирани което най-много ми харесва.Можеше да си взема и по-евтина ама всичко това щяха да са лепенки Edited May 21, 2007 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 (edited) С добри чувства ти го казвам, ама ти си абсолютно халтав! Има го и този момент. Къде ще могат да се видят?Когато всичко е уредено и подписано ще обявя, неискам да урочасам работата с предварителни хваления. искам и аз да ги видя.. особено ако има и стоножки в един момент В момента имаме едно чудовище към 25 см, до изложбата се надявам да се сдобием с още няколко вида. Имаме и многоножки. Edited May 21, 2007 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Не е от България.Донесоха ми е миналия понеделник оригинална от Испания.Всичките тези емблеми са бродирани което най-много ми харесва.Можеше да си взема и по-евтина ама всичко това щяха да са лепенки Нали ти казах, че ако се бях облякъл от горе до доло във ферари в италия - 1000 евро едвам щяха да стигнат . Скъпа хава е :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 (edited) Днес си купих вело-ръкавици (Drag) и съм много щастлив. Освен това си направих бойното кръщене в дисциплината "Cross-Country" (XC) и се прибрах от Витоша (Бояна) щастлив и кален... и си разпрах бермудите на винта на седалката... Edited May 22, 2007 by The`ScorpioN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Днес си купих вело-ръкавици (Drag) и съм много щастлив. Освен това си направих бойното кръщене в дисциплината "Cross-Country" (XC) и се прибрах от Витоша (Бояна) щастлив и кален... и си разпрах бермудите на винта на седалката... Звучи романтично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Ракиено време... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 Звучи романтично Истинска идилия. Тиха пътечка през гората, птички пеят, водата нежно ромоли по безбройните ручейчета, пресичащи пътеката и кални пръски по лицето ми... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 22, 2007 Share Posted May 22, 2007 (edited) Закупих сом, наречен Слон - уникално сладък е, има хобот Edited May 22, 2007 by R_a_p_t_o_R Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Закупих сом, наречен Слон - уникално сладък е, има хобот ъъъъъъъъъъъ за пръв път чувам, ситурно е отново някое уникално побългарено от нашите "търговци" име. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Завърших Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 След две годишно прекъсване, zoomania.org отново е online Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 1 Завърших усешно 2 Купих си това --> Samsung Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 (edited) Най-накрая си взех мемори карта за телефона сега го тъпча с музика и клипчета Edited May 26, 2007 by kamen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Избяга ми много скъп гекон... ама аз съм си виновен, трябваше да сложа перваз на гардероба още като се преместих. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE*sParroW Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 (edited) 1 Завърших усешно 2 Купих си това --> Samsung Честит да ти е И да нямаш никъкви проблеми с него BTW и аз искам такъв Edited May 26, 2007 by ThE*sParroW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Още ме искат в чужденеция ПП Избяга ми много скъп гекон... ама аз съм си виновен, трябваше да сложа перваз на гардероба още като се преместих.В 4 сутринта го чопнах, рутината си е рутина . Липсват ни 15 мм от опашката, но така ще сме по-интересни на посетителите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Айде и аз на myspace-а, барабар Петко с мъжете! http://myspace.com/skylineonfire Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Враца. Ученици от тад 60 населени места в страната участваха тази година в Националния литературен конкурс “Живеем в земята на Ботев”, чийто традиционен домакин е Враца, предаде кореспондентът на Aгенция "Фокус". Получени са общо 311 литературни творби, от които 139 са стихотворения и 172 есета. Журито ще връчи наградите на церемония в Регионалния исторически музей с художествена галерия във Враца от 17.30 часа. Председател е деканът на Факултет “Славянски филологии” в Софийския университет проф. Валери Стефанов. Първа награда запоезия в първа възрастова група ще бъде връчена на Вероника Иванова, ученичке в осми клас от град Павел Баня, във втора – на ученичката в 10-ти клас от Перник Айше Димитрова. В конкурса за есе първото място е за десетокласника от Пловдив Анастас Чобанов. Наградените ще получат специални текстилни пана, изработени от художникът Емилия Върбанова, която е носител на първа награда в Националната художествена изложба “Земята на Ботев” – 2006 година. нама как да не се похваля Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Хайде вече и понтик на Рено имам Скоро време май ще напълня цял гардероб с подобни неща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 а тоалетна хартия "Рено" нямаш ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Ako lubimata ti marka e reno 6te te jal za toaltenata hartiq Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 а тоалетна хартия "Рено" нямаш ли? А... няма смисъл.. то и самата кола ще му свърши същата работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ*Sammy Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 да прав си RENO не ти трябва кола с п_ _ _a na kapaka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts