kopche Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 В "скромната" ми колекция вече присъства разкошен млад мъжкар Chlamydosaurus kingii, единствен в България Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 14, 2007 Share Posted May 14, 2007 Охо.. готино гущерче Искам да го видя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Най-после е в ръцете ми! Великата, неповторимата, the world's most advanced MX Revolution Както винаги се извинявам за лошите снимки. Повече подробности ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Ще ме правят "човек"!.. Ще ходиш в затвора ли? ...или в казармата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Как да не се изфукам с новите си придобивки Снимка1 Цък Снимка 2 Цък Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Бате, приличаш на механик от формула 1 Може би това е била и целта де :-D ЧеСтИтО :> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Бате, приличаш на механик от формула 1 Може би това е била и целта де :-D ЧеСтИтО :> Сега остана да си купя и гащи, на които да пише на задника Рено ама такива не съм виждал да има пък и няма вече кой да иде до Испания да ми ги донесе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Великата, неповторимата, the world's most advanced Само не разбирам откъде се пуска топлата вода Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 Само не разбирам откъде се пуска топлата вода Или по-скоро- от къде стреля Иначе мишката е трепач Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 16, 2007 Share Posted May 16, 2007 направих си пръчката с водачи и макара :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 взех си всички държавни.остава само стажа и изпит за правоспособност в софия.те са лесни.трудното мина.вече съм дипломиран юрист Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 взех си всички държавни.остава само стажа и изпит за правоспособност в софия.те са лесни.трудното мина.вече съм дипломиран юрист Честито!!! Браво на теб! Изпитът по гражданскоправни ли взе днес? Как беше? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 19, 2007 Share Posted May 19, 2007 Честито!!! Браво на теб! Изпитът по гражданскоправни ли взе днес? Как беше? днеска беше гражданскоправните...те колегите сигурно още се мъчат завалиите комисията ми беше григоров,мръчков и някаква съдийка.григоров явно ме помни от търговското, щото на второто изречение ме прекъсна и почна с интересни въпросчета съдийката си мълчеше през цялото време, а мръчков показа за пореден път, че е супер точен и ми помагаше с насочващи въпроси. абе бяха си родилни мъки ама мина п.с. дано да оживея довечера...че съм и на работа в неделя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 Имам си билет за Ill Nino! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted May 20, 2007 Share Posted May 20, 2007 днес бях за риба и нищо не хванах и дъжда ме опра добре на няколко пъти,но се чуствам супер и отпочинал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 and counting Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Сега остана да си купя и гащи, на които да пише на задника Рено ама такива не съм виждал да има пък и няма вече кой да иде до Испания да ми ги донесе Има, ама са кафяви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Aquila, нали тая всиаката паплач не я гледаш у вас? O_O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 250гб хард сега почвам една линукс дистрибуция да мъча на него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Как да не се изфукам с новите си придобивки Снимка1 Цък Снимка 2 Цък обаче тениската е много яка. предполагам ,че не е от България? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Aquila, нали тая всиаката паплач не я гледаш у вас? O_OБаш у нас са си. А пловдивчани ще могат им се радват (+ още трийсетина вида) цяло лято Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted May 21, 2007 Share Posted May 21, 2007 Баш у нас са си. С добри чувства ти го казвам, ама ти си абсолютно халтав! Къде ще могат да се видят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts