asd Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 незнам с точност подарък ми е edit : горе долу толкова http://www.bgdot.com/index.asp?csOp=6&IDGood=2560 Определено часовник,с който си заслужава да се похвалиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 (edited) По-скоро приятели/роднини, с които да се похвалиш Честито, часовникът е изродски! Edited April 22, 2007 by PSYCHOSIS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 хах... 3000 лв за часовник. ебал съм го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 Аз пък си имам К800, подарък за рожденния ми ден. А какви снимки прави само. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 радвам се за вас хора,честно,да са живи и здрави хората до вас да ви радват с много неща,как мойте родители не ми направиха никакъв жест от 4-клас насам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted April 22, 2007 Share Posted April 22, 2007 По-скоро приятели/роднини, с които да се похвалиш Честито, часовникът е изродски! Ееее ся.Дано той да си купи за 8000 макар,че аз за часовник бих дал най-много 600-700 лева-за някое Candino кат на баща ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Новата кола си е нова кола.Друго си е да джъткаш чистак бърсак Рено Клио на километража на което пише рекордните 64 км. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Днеска бях за риба и хванах един 3 килограмов шаран. Ебаси кефа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 хах аз пък си взех нов GSM - Sonny Ericsson K800i втора ръка за 350 лв. много съм доволен от него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Е, баси и часовника, разбираш ли! Той по-скъп от мен! Най-скъпото нещо, което съм имал през живота си (става въпрос за неудушевен предмет), това е пианото ми! Всеки ден ми доставя неописуема радост! Все нямам търпение да дойде регламентираното време за свирене, за да седна да свиря. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 Сбъдна ми се една мечта, подариха ми хармоника Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 28, 2007 Share Posted April 28, 2007 радвам се за вас хора,честно,да са живи и здрави хората до вас да ви радват с много неща,как мойте родители не ми направиха никакъв жест от 4-клас насам не че бих дал повече от 10тина - 15лв за часовник ама това е отделна тема...... по принцип не нося часовници ама тоя ме зариби , даже почнах да свиквам с него Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 (edited) Я и аз да се нахваля малко - Снощи се върнах от Националното състезание по WEB Дизайн, като спечелих второ място и първо при 12-класниците. (Получих награда Nokia 6080 и сборник с автограф от К.Коларов ) - Малко по-късно получих покана от Габровския ТУ, като очаквам и такава от Пловдивския, където смятам да продължа образованието си (Вече съм студент ...без изпити ) - За първи път в живота си, отидох на алпинизъм (незнам така ли се казва - изкачвах се по вертикална стена, крепейки се за някакви издутини по нея) Edited April 30, 2007 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Сбъдна ми се една мечта, подариха ми хармоника Пффф, аз още си чакама Е.Т.-то...живота е несправедлив... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Пффф, аз още си чакама Е.Т.-то...живота е несправедлив...Ха-ха-ха-ха! Това беше много добро! Аз да се похваля - вече 2 дена под ред пия до 7 сутринта! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Обурудвах се с 320 GB хард чистак бърсак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Обурудвах се с 320 GB хард чистак бърсак A бре кажи, че си турбинирал рендето :) Остави ги тия компове. :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 A бре кажи, че си турбинирал рендето :) Остави ги тия компове. :) За колата бая повече от 100-на лв. ми трябват колкото струва горе долу тоя Хард Ама скоро може и на това да дойде реда Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 За колата бая повече от 100-на лв. ми трябват колкото струва горе долу тоя Хард Ама скоро може и на това да дойде реда Кво са 2 бона за баровец кат теб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 четвърти акт вече трети пореден за скорост и един за катастрофа младите шофьори във форума да не вземат пример че много "боли" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 (edited) Обурудвах се с 320 GB хард чистак бърсак ЛОЛ какво по дяволите ще правиш с толкоз ГБ хард ве аз съм с 200ГБ и още не сам го напълнил Edited May 3, 2007 by Blade Master Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 аз съм с 200ГБ и още не сам го напълнил Тии недей така: http://xmf.mine.nu/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 ЛОЛ какво по дяволите ще правиш с толкоз ГБ хард ве аз съм с 200ГБ и още не сам го напълнил Аз съм с един 15гб и един 250гб от които свободни в момента са 1.62гб Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 четвърти акт вече трети пореден за скорост и един за катастрофа младите шофьори във форума да не вземат пример че много "боли" Аз за сега имам само 2 за превишена скорост ама нали съм бил млад шофиор ме пускаха и двата пъти с Фиш да не ми взимали точки въпреки че си бях за акт баш ЛОЛ какво по дяволите ще правиш с толкоз ГБ хард ве аз съм с 200ГБ и още не сам го напълнил Ами трябваше ми Хард и като погледнах цената на 250 гига и 320 гига разликата е от-порядъка на 20 лв и за това предпочетох да ги дам ама да има 80 гига в повече.Тоест то реално даже е и 300 гига не 320 Аз съм с един 15гб и един 250гб от които свободни в момента са 1.62гб Аз в момента съм с един 160 и 320 но тези дни ще ги натряскам защото са ми обещали всички филмчета на Том и Джери на ДВД-та които били около 50 бройки Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Аз за сега имам само 2 за превишена скорост ама нали съм бил млад шофиор ме пускаха и двата пъти с Фиш да не ми взимали точки въпреки че си бях за акт баш Ами трябваше ми Хард и като погледнах цената на 250 гига и 320 гига разликата е от-порядъка на 20 лв и за това предпочетох да ги дам ама да има 80 гига в повече.Тоест то реално даже е и 300 гига не 320 Аз в момента съм с един 160 и 320 но тези дни ще ги натряскам защото са ми обещали всички филмчета на Том и Джери на ДВД-та които били около 50 бройки Някой друг запис на ТОМ и ДЖЕРИ ще направиш ли. . Аз съм им страшен фен на тия калпазани Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts