RottenBrain Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Еми айде пак да се похваля...почистих си десктопа. По принцип съм супер мърляч в това отношение. Имаше иконки които не се виждаха на екрана - трябваше да отворя експлорър за да ги видя. Около 10 икони се бяха самонагъчили в горния ляв ъгъл на монитора ми - внимание търсеха горкичките. Ужас беше. В момента обаче имам 2, повтарям ДВЕ иконки на десктопа, едната от които е кошчето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
unikal4e Posted July 9, 2005 Share Posted July 9, 2005 Уоу, ебати флуудърската тема се превърна! Не, сериозно хора, недейте с такива елементарни неща да се фукате!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 (edited) bre.... izkarah 4,9 po BG...i 4,7 po ENG... ne sa koi znae kolko vpechetlqvashti,no kat se znam kak sum uchil za tiq izpiti si e jivo chudo... a,da...i 5 po BG v Blagoevgrad...no neshto ne mi se hodi tam... Edited July 27, 2005 by Yorikkk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Еми.. аз пък ще се похваля че по химия , физика и биология вързах 3-ки.(без да съм учил) П.С. Не ме приемайте несериозно.В училището, в което уча тва си е успех. От моя клас сме около 10 човека с 3-ки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cTo9H Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 и аз искам да се похваля....днес е 4-ти ден от както не пуша...Стикаите палци да издържа... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Еми.. аз пък ще се похваля че по химия , физика и биология вързах 3-ки.(без да съм учил)П.С. Не ме приемайте несериозно.В училището, в което уча тва си е успех. От моя клас сме около 10 човека с 3-ки. <{POST_SNAPBACK}> Къде учиш бре утрепко? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Подредих си най-после музиката но ПС-то и сега съм доволна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 (edited) Къде учиш бре утрепко? <{POST_SNAPBACK}> /offtopic в училището за утрепки Edited July 27, 2005 by LPFC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 (edited) QUOTE(LPFC @ Jul 27 2005, 1812 PM) /offtopicв училището за утрепки <{POST_SNAPBACK}> Уча в ФЕГ - Факана Езикова Гимназия А и @ЛПФК , не бързай да се е*аваш ,защото не си знаеш дори и правописа(Отрепка , а не Утрепка), а аз тоя ник го имам от 3 клас и дори да знам че е тъп си стоя с него.А и още нещо ще ви кажа , до 7 клас имах само 6-ци ама ся не е така , пак ви и казах че не съм само аз , така че....Пък и по сичко друго имам 4,5 и 6.Ауе доволно , аз не се итересувам от хими , физика или биология. Edited July 27, 2005 by utrepko_ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 27, 2005 Share Posted July 27, 2005 Аз да се похваля, за една седмица отслабнах пет килограма и съм спал 5 часа . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 Аз да се похваля, за една седмица отслабнах пет килограма и съм спал 5 часа . <{POST_SNAPBACK}> Тц Тц лошо! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 (edited) Тц Тц лошо! <{POST_SNAPBACK}> Е чак пък лошо . Много лъбов (в буквалния смисъл, някой да не си помисли нещо , я съм малък за други неща ) и малко акъл и не ти трябва диета. Edited July 28, 2005 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 заех си zmp-то :smile: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted July 28, 2005 Share Posted July 28, 2005 След няколко дена приятелката ми се връща от чужбина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Е чак пък лошо . Много лъбов (в буквалния смисъл, някой да не си помисли нещо , я съм малък за други неща ) и малко акъл и не ти трябва диета. <{POST_SNAPBACK}> Ква любов ?! орална или вагинална па мои и отнъ моита любиматъ ... аналната дет са вика "В дивия" ??? След няколко дена приятелката ми се връща от чужбина <{POST_SNAPBACK}> И кат доди ко ша праите ? Шъ съ глеате ли ? или шъ остаите очите ви да си говорят а вии ша полегнете ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 И кат доди ко ша праите ? Шъ съ глеате ли ? или шъ остаите очите ви да си говорят а вии ша полегнете ... <{POST_SNAPBACK}> Не уе - ша са ибът, щот тя кът са върни ша е измурена и ако си легнат и тя ша заспи ей такова, нали се сещаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akeyzerr Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Aз с днешният ден ми стават 4 дена БЕЗ СЕКС! Който ме познава, ще знае за какво говоря... за мен това си е РЕКОРД! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 на мен с тази секунда ми стават 3 секунди без секс съмнявам се да издържа повече пич щи кажа само фу Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 (edited) Ква любов ?! орална или вагинална па мои и отнъ моита любиматъ ... аналната дет са вика "В дивия" ??? <{POST_SNAPBACK}> Започваш "леко" да ми ставаш неприятен. Edited July 29, 2005 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 на мен с тази секунда ми стават 3 секунди без секс съмнявам се да издържа повече пич щи кажа само фу <{POST_SNAPBACK}> Е па на мен ми станаха около 4 месеца или 3 а ни моа да броя ... говорим за ебане с жена а не с ръцете щот ако е с ръцете ... ем 2 дена Започваш "леко" да ми ставаш неприятен. <{POST_SNAPBACK}> Знам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Aз с днешният ден ми стават 4 дена БЕЗ СЕКС! Който ме познава, ще знае за какво говоря... за мен това си е РЕКОРД! <{POST_SNAPBACK}> А при положение, че 99% от този форум не те познават как да разберат това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 (edited) Преди около година ми махнаха тумор; да ви се похваля, че сега пак си ми расте, слава богу! Лошото е, че пак ме карат да ходя на операция (искат пак да ми го махат)... Изобщо някой може да ви повярва ... ама не е сигурно! Edited July 29, 2005 by yosifff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 Aз с днешният ден ми стават 4 дена БЕЗ СЕКС! Който ме познава, ще знае за какво говоря... за мен това си е РЕКОРД! <{POST_SNAPBACK}> А при мен стават 7 месеца.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 а на мен 21 години Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil088 Posted July 29, 2005 Share Posted July 29, 2005 А при положение, че 99% от този форум не те познават как да разберат това? <{POST_SNAPBACK}> А не беше ли един тъп гъзар дето гребена за ценната му коса е постоянно в джоба и са реши от време на време Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts