DON_CHEFO Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Скъсаха ме на ВМ4, но пък трябва да съм зел ВМ3, Зех си и ДВД писачка и в момента пържа сезони 94,95,96 на двд-та. За 20 сезона по 17 състезания не знам колко време ще ми е нужно и колко нерви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Куките ми праснаха първата глоба Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nas_ Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Вчера изкарах 6 на изпит по висша математика при Капитанова без да съм учил почти нищо e тва наистина си е магия!!! аз го влача от началото тоя глупав изпит Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 Куките ми праснаха първата глоба Аз пък сефте навъртях над 100 км на едно каране и вдигнах 130 км/ч на магистралата но повече от 120 не бих си позволил повече . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 11, 2007 Share Posted February 11, 2007 ... но повече от 120 не бих си позволил повече . споко, всеки си казва така в началото... и аз нямаше да вдигам повече от 50, ама... ест., не в града където има хора и бясно пресичащи по диагонал пенсионери. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 Аз : ТУ - 4:1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 ai da pi6a i az za 1vi put v taq etma min sedmica si vzeh listovkite ps ot 1viq put de Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted February 12, 2007 Share Posted February 12, 2007 ai da pi6a i az za 1vi put v taq etma min sedmica si vzeh listovkite ps ot 1viq put de Браво, и аз така Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 имам годишна винетка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 vegor добра придобивка днес бях на олимпиадата пофилосифия и май се справих доста добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 философия....единственният предмет който така и не разбрах за какво става въпрос..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 философия....единственният предмет който така и не разбрах за какво става въпрос..... мен пък точно това ми допада..че не се учат някакви определения а всеки може да направи аналог за себе си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 (edited) философия....единственният предмет който така и не разбрах за какво става въпрос..... To за това аз си писах оценките и аз си се оформих. Който учи в ТЕТА и е при Ангел Грънчаров (май така се казваше). Няма ли тефтер юрош народе пиши си оценки и тва е. И без това по-големи тъпизми не бях учил. В 11 клас втория срок така и не се вяснах. Чичо Джозо може да потвърди Висшата математика е по-гот от тая тъпня Edited February 17, 2007 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 имам годишна винетка Гледай да не си строшиш стъклото щото гадна работа иначе... Имам си стенен часовник на Милан Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 От днес официално пак съм без жена и незнайно защо ми е хипер весело П.П.Тоест знайно е за сега малко няма да има кой да ме тормози да ми харче парите и всичко ще ми е за собствения гъз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Днес беше първия ден от семестъра и аз карах абсолютно всички лекции. Последно това ми се случи преди 3 години! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 To за това аз си писах оценките и аз си се оформих. Който учи в ТЕТА и е при Ангел Грънчаров (май така се казваше). Няма ли тефтер юрош народе пиши си оценки и тва е. И без това по-големи тъпизми не бях учил. В 11 клас втория срок така и не се вяснах. Чичо Джозо може да потвърди Висшата математика е по-гот от тая тъпня Нем, това е при Христо Михайлов (той по принцип си няма тефтер и направо в дневника си пише оценки). Аз сега съм при него и наистина си е така - пълен айляк Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 Заради темата със sell-а на дъмбелите се сетих да се изфукам с моя дъмбел който направих преди 2 години. 1. Струваше ми цели 6лв. (4.50 за спрея и 1.50 за шкурката). 2.Ето го и него. 3.Отне ми към 2-3 дни да го изшкуркам и 2-3 часа да го paint-на. 4.Материалите си ги набавих от един стар железария от село,който беше доста щедър да ми ги подари . 5."Комплекта" ми се състои от 1 лост от 3кг. и 6 зъбни колела (тежестите) по 1кг. всяко и 2 халки за да държат всичко по мястото си.Общо се събират 9кг. което си е достатъчно за мен. 6.Единствената разлика с "купешките" дъмбели е,че е леко ръбат и грозен,ама то и кой ти гледа,нали е удобен ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 24, 2007 Share Posted February 24, 2007 днеска бях на еднодневна екскурзия до драма и кавала целта беше остров тасос,но морето беше на друго мнение и ферибота не отплава все пак си прекарах добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashko_ Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 az pak si hvanah edno gadje na skoro i mnogo sa radvam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted February 27, 2007 Share Posted February 27, 2007 еврофутбол ме здрависа с още една платка 512мб рам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 (edited) вчера имах възможността да покарам за малко едно ето такова зверче и за пореден път се убедих че искам голяма кола : Edited February 28, 2007 by zlobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 28, 2007 Share Posted February 28, 2007 вчера имах възможността да покарам за малко едно ето такова зверче и за пореден път се убедих че искам голяма кола : Това не е голяма кола! Това е ГОЛЯМА кола: Motor: 5.7L, 16 valves, 345 hp @ 5400 rpm А най-якото нещо, което съм карал е това: А веднъж изкарах акъла на една майка с бебе с това чудо на техниката: В казармата навъртях сумати километри, харчейки ВАШИТЕ пари с едно такова: Друса като каруца и гори като Hummer Колата трябва да е голяма, тежка и да гори МНОГО! Най-добре автобус! На екологията... тя си знае! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 6, 2007 Share Posted March 6, 2007 19''tft lcd monitor hanns+мишка,клавиатура и колонки в същия десен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts