Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

48 minutes ago, Mockingbird said:

Честито!

Моите са 32 ома. С какво ще ги храниш тез осемдесятки? Аз съм с FiiO K5pro и ми се струва една идея недостатъчно от към мощност….Но пък качеството е чудесно…

Как недостатъчно? Дори на high gain?

Трябва да ти е напълно достатъчно и след половината да става некомфортно за слушане.

Моите Бейердинамик също са 32 ома и ги слушам на Low/Mid gain на малко преди половината (10-11 часа).

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

1 hour ago, Mockingbird said:

Честито!

Моите са 32 ома. С какво ще ги храниш тез осемдесятки?

res_afe4119be95422de2b8a1b43262dee08.jpg

Микрофон имам на камерата, не ми трябва на слушалките.

Да, на high gain. В повечето време слушам на 12 или 13 часа. Когато даже съм в настроение (някое парче дето ме кефи много) стигам и до 14 часа, че и повече…

• 2 weeks later...

Уикенда реших да си ползвам лаптопа и се оказа, че почти нямам батерия. Зарядното не успях да си го намеря. Сетих се, че ми е в офиса. Самият офис се намира на 10 минути от мен, но не ми се ходеше в почивен ден. Така и така ми беше вече доста стар модел и най - вече доста тежък и голям и реших да си взема направо нов. От вчера съм горд собственик на MacBook Air 13", m3, 24gb ram. Все още има някои странни неща, но бързо ще свикна. Така или иначе от години си ползвах линукс на лаптопа.

Уж хората се борят да се еко, чисти, netroot-а като не може да си намери зарядното купува нов лаптоп :lol:

Честито де!

Edited by Antares

22 minutes ago, Antares said:

като не може да си намери зарядното купува нов лаптоп

Както се казваше във вица: "ово е стандарт - е*еш и фъргаш." 

:lol:

15 hours ago, netrootbg said:

Уикенда реших да си ползвам лаптопа и се оказа, че почти нямам батерия. Зарядното не успях да си го намеря. Сетих се, че ми е в офиса. Самият офис се намира на 10 минути от мен, но не ми се ходеше в почивен ден. Така и така ми беше вече доста стар модел и най - вече доста тежък и голям и реших да си взема направо нов. От вчера съм горд собственик на MacBook Air 13", m3, 24gb ram. Все още има някои странни неща, но бързо ще свикна. Така или иначе от години си ползвах линукс на лаптопа.

Сега съвсем ще имаш проблеми със зарядното, че както карат по камара време и ще забравяш къде си го сложил няколко дена преди това от последното зареждане :)

Аз си се чудя дали да не сменя старата машина на жена ми, която някои части опитват да ударят 8-9 година с едно mac mini от новите. Ще ми спести доста място, а и гледам доста прилично се държат като производителност.

Аз па похарчих само бензин на черния петък. Взех едни слушалки и ги върнах. След голямо обикаляне и гледане.... По-добро от xm5 за хора като мен на пазара НЯМА. Ще карам със счупените сонита докато не откажат съвсем. 

За малко да се хлъзна по един Acer намален с 500 кинта до 1000 долара с 4060 и i9 14700 ама... Салата от лаптопи в нас... Заеби 

• 2 weeks later...

Хората масово одобряват коментарите ми, само дъртият инженер тук се дърли с мен всеки път с ре-контри :beerchug

image.png.c90fe87bd2d5f0baa89f3101de14ea2f.png

Edited by chasti

Едните са овце, другия е мислещ. Те и на Божийката му харесват много коментарите, та what is your point?

On 12/14/2024 at 8:55 PM, chasti said:

Хората масово одобряват коментарите ми, само дъртият инженер тук се дърли с мен всеки път с ре-контри :beerchug

Супер.
Одобрение 99.99% 

image.png