w00x Posted Monday at 09:12 PM Share Posted Monday at 09:12 PM 48 minutes ago, Mockingbird said: Честито! Моите са 32 ома. С какво ще ги храниш тез осемдесятки? Аз съм с FiiO K5pro и ми се струва една идея недостатъчно от към мощност….Но пък качеството е чудесно… Как недостатъчно? Дори на high gain? Трябва да ти е напълно достатъчно и след половината да става некомфортно за слушане. Моите Бейердинамик също са 32 ома и ги слушам на Low/Mid gain на малко преди половината (10-11 часа). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted Monday at 09:32 PM Share Posted Monday at 09:32 PM 1 hour ago, Mockingbird said: Честито! Моите са 32 ома. С какво ще ги храниш тез осемдесятки? Микрофон имам на камерата, не ми трябва на слушалките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted Tuesday at 07:31 PM Share Posted Tuesday at 07:31 PM Да, на high gain. В повечето време слушам на 12 или 13 часа. Когато даже съм в настроение (някое парче дето ме кефи много) стигам и до 14 часа, че и повече… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts