w00x Posted November 18 Share Posted November 18 48 minutes ago, Mockingbird said: Честито! Моите са 32 ома. С какво ще ги храниш тез осемдесятки? Аз съм с FiiO K5pro и ми се струва една идея недостатъчно от към мощност….Но пък качеството е чудесно… Как недостатъчно? Дори на high gain? Трябва да ти е напълно достатъчно и след половината да става некомфортно за слушане. Моите Бейердинамик също са 32 ома и ги слушам на Low/Mid gain на малко преди половината (10-11 часа). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 18 Share Posted November 18 1 hour ago, Mockingbird said: Честито! Моите са 32 ома. С какво ще ги храниш тез осемдесятки? Микрофон имам на камерата, не ми трябва на слушалките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 19 Share Posted November 19 Да, на high gain. В повечето време слушам на 12 или 13 часа. Когато даже съм в настроение (някое парче дето ме кефи много) стигам и до 14 часа, че и повече… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 2 Share Posted December 2 Уикенда реших да си ползвам лаптопа и се оказа, че почти нямам батерия. Зарядното не успях да си го намеря. Сетих се, че ми е в офиса. Самият офис се намира на 10 минути от мен, но не ми се ходеше в почивен ден. Така и така ми беше вече доста стар модел и най - вече доста тежък и голям и реших да си взема направо нов. От вчера съм горд собственик на MacBook Air 13", m3, 24gb ram. Все още има някои странни неща, но бързо ще свикна. Така или иначе от години си ползвах линукс на лаптопа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted December 2 Share Posted December 2 Уау нов лаптоп Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 3 Share Posted December 3 (edited) Уж хората се борят да се еко, чисти, netroot-а като не може да си намери зарядното купува нов лаптоп Честито де! Edited December 3 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 3 Share Posted December 3 22 minutes ago, Antares said: като не може да си намери зарядното купува нов лаптоп Както се казваше във вица: "ово е стандарт - е*еш и фъргаш." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted December 3 Share Posted December 3 (edited) Представям си, ако си загуби ключовете Edited December 3 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 3 Share Posted December 3 15 hours ago, netrootbg said: Уикенда реших да си ползвам лаптопа и се оказа, че почти нямам батерия. Зарядното не успях да си го намеря. Сетих се, че ми е в офиса. Самият офис се намира на 10 минути от мен, но не ми се ходеше в почивен ден. Така и така ми беше вече доста стар модел и най - вече доста тежък и голям и реших да си взема направо нов. От вчера съм горд собственик на MacBook Air 13", m3, 24gb ram. Все още има някои странни неща, но бързо ще свикна. Така или иначе от години си ползвах линукс на лаптопа. Сега съвсем ще имаш проблеми със зарядното, че както карат по камара време и ще забравяш къде си го сложил няколко дена преди това от последното зареждане Аз си се чудя дали да не сменя старата машина на жена ми, която някои части опитват да ударят 8-9 година с едно mac mini от новите. Ще ми спести доста място, а и гледам доста прилично се държат като производителност. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 3 Share Posted December 3 Аз па похарчих само бензин на черния петък. Взех едни слушалки и ги върнах. След голямо обикаляне и гледане.... По-добро от xm5 за хора като мен на пазара НЯМА. Ще карам със счупените сонита докато не откажат съвсем. За малко да се хлъзна по един Acer намален с 500 кинта до 1000 долара с 4060 и i9 14700 ама... Салата от лаптопи в нас... Заеби Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted December 14 Share Posted December 14 (edited) Хората масово одобряват коментарите ми, само дъртият инженер тук се дърли с мен всеки път с ре-контри Edited December 14 by chasti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 15 Share Posted December 15 Едните са овце, другия е мислещ. Те и на Божийката му харесват много коментарите, та what is your point? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted Monday at 09:18 AM Share Posted Monday at 09:18 AM On 12/14/2024 at 8:55 PM, chasti said: Хората масово одобряват коментарите ми, само дъртият инженер тук се дърли с мен всеки път с ре-контри Супер. Одобрение 99.99% Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted Monday at 05:15 PM Share Posted Monday at 05:15 PM <3 Деди Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts