Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

• 2 weeks later...
6 hours ago, Antares said:

Propain Tyee '22

5-A4-FDBC6-6-E37-462-D-9527-BDE180-FA0-F

Честито и със здраве да си го караш! Много се изкушавам и аз за нещо такова, ама като знам колко съм си несериозен и то при положение, че не е тайна какви са условията тук, пътеките са буквално в задния ми двор. :lol:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
1 hour ago, vikktor said:

Не мога да повярвам, че Pro-Pain още свирят.

Изглежда готин line-up. Кой ти е фаворитът?

Нямам определена група за която да отида специално.

Малко случайно се случи всичко. Преди 10 дни разбрах за фестивала и докато купя билети и вече нямаше. Записах се за всеки случай и днес получих имейл, че има налични бройки и....

Иначе много ми се иска да видя Arch Enemy, но те почват в 18:20. За мой късмет същият ден ще съм наблизо, но на курс. Така като гледам най - вероятно няма да мога да ги хвана... Искам да видя и Cradle of Filth, но са ги сложили по същото време с Guns...

Аз обмислям да ходя до Бургас на 27ми юли и да чудя Architects и While She sleeps. Две от групите, които слушам последните 2-3 години, на едно място. Ще е доста яко :) 

Станал съм майстор на спойките. Това е снимка с микроскоп на току-що запоените хедъри (2 х 20 пина) на Raspberry Pi Zero W. Това за две минути. Могат да ме вземат на поточната линия в някой от китайските заводи на Фокскон. :lol: :rofl:

soldering.jpg

Не съм сложил камерата още, да не съм луд.

Днес полетях пак и се забих в едни дървета, нямаше проблеми. После като се прибера ще сваля видеата от очилата и ще покажа някое, като за аналогово видео е доста добре. 

@Godfather Ето с едно блъскане в едно дърво :D https://streamable.com/ag4pkv

Edited by kotora

On 6/15/2023 at 10:29 AM, Godfather said:

Станал съм майстор на спойките. Това е снимка с микроскоп на току-що запоените хедъри (2 х 20 пина) на Raspberry Pi Zero W. Това за две минути. Могат да ме вземат на поточната линия в някой от китайските заводи на Фокскон. :lol: :rofl:

Както казва NorthRidgeFix - better than the factory :)

Като знам колко са ти широки пръстите ще вземеш DJI Goggles v2 и O3 Модул, а те са си цифра :) Сглобяването ти е 1/10 част от цялото нещо. Трябва си тренировка в Симулатор с контролера, настройки, ъпдейт на firmware, custom firmware за electronic flight controller-a. И чак след това летене :D 

Аз чаках 2 седмици да се оправи времето и в петък го вдигнах за първи път, имах проблеми с фокуса на камерата, та трябваше да го нагласям :) В неделя се получи много добре покрай.Има едни големи ливади покрай Паниците и там си джитках с кеф :)