vinyl_master Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 ИнсталирАх фотоволтаици в офиса, за сефте се сблъсквам с тях, та общо взето "край на сиромашията" Като се има напредивд, че вчера и днес слънце няма, съм много доволен. Лимитиръл съм да не се връща в мрежата. За има няма 2 часа днес, това е резултата: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 1 hour ago, vinyl_master said: ИнсталирАх фотоволтаици в офиса, за сефте се сблъсквам с тях, та общо взето "край на сиромашията" Аз днес вкарвам вече проектите за одобрение в ЕВН Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Ще продаваш ли? Защото до 30kW за собствени нужди може само да им споделиш какво ще правиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 20 minutes ago, vinyl_master said: Ще продаваш ли? Защото до 30kW за собствени нужди може само да им споделиш какво ще правиш. Руми, праа 200 киловата аС... И на наемателите ще продавам и наред де що дойде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Браво, мога да дойда да ти я вържа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Колко квадрата покрив трябват за тези 200киловата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 Няма да е покрив :), то не е и задължително да е покрив. Въпроса за тия големите ФЕЦ, в нужно да имаш/купиш имот с близък трафопост... Разправия си е. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 1, 2023 Share Posted March 1, 2023 6 hours ago, Ferante said: Колко квадрата покрив трябват за тези 200киловата? Тва е че малко не ми достигат, почвам да вдигам нови. Всичко се мери, пресмята Не е само до квадрати, гледа се позиция, комшии... Моите ми правят секано с един неизползваем комин на един от покривите ми... Дълга и широка е 4 hours ago, vinyl_master said: Няма да е покрив :), то не е и задължително да е покрив. Въпроса за тия големите ФЕЦ, в нужно да имаш/купиш имот с близък трафопост... Разправия си е. Покриви е майката, чедо. Най-бързо, най-евтино. Иначе да - друго си е да си имаш трафове собствени. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Толкова ли дава тулупа???? Скара за трийсе ле'а и мЯсо за няма дваесе??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 В тоя ред на мисли, вдигнаха ми заплатата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 44 minutes ago, RaptoR said: Толкова ли дава тулупа???? Ванга предрекла: - Ще дойде човек, отгледан с филии с мас и ще маже тъъънко, тънко асфалта! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Абе, ‘що си слагате шишчетата в грешната посока?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 6 minutes ago, Mockingbird said: Абе, ‘що си слагате шишчетата в грешната посока?!?! Вероятно не са леваци като тебе??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 Не се събират иначе.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 4, 2023 Share Posted March 4, 2023 (edited) Инак миришат ли на асфалта от Севeрната тангента? Тулупа кат научи думата тангента почти посиня. Edited March 5, 2023 by RaptoR Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 Тя е грешна. Това е хорда, не тангента. Тангентата е допирателна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 8 hours ago, earache said: Тя е грешна. Това е хорда, не тангента. Тангентата е допирателна. Каквото кажат ГЕРБ - това е. Важат същите принципи, които важаха още от времената на Априлския пленум на БКП: "Всяка крива, успоредна на Априлската линия на Партията, е права" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 5, 2023 Share Posted March 5, 2023 1 hour ago, plameni said: Каквото кажат ГЕРБ - това е. Важат същите принципи, които важаха още от времената на Априлския пленум на БКП: "Всяка крива, успоредна на Априлската линия на Партията, е права" И нека не забравяме кого допуснаха да разпределя порциите в тая "държава".... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted March 9, 2023 Share Posted March 9, 2023 (edited) Fenix 7s До миналата седмица не знаех, че имам нужда от часовник . Благодаря на @Antares за напътствията. Ако някой реши да вземе подобен, го съветвам също да погледне Epix 2. Edited March 9, 2023 by Ferante Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 14, 2023 Share Posted March 14, 2023 Нова придобивка за инструментариума. Цифров, двуканален, 200MHz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted March 23, 2023 Share Posted March 23, 2023 Днес работата ми придоби нещо като официално откриване: NATO - News: NATO Secretary General welcomes multinational fleet of tanker transport , 23-Mar.-2023 https://www.natomultimedia.tv/app/asset/687806 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 22, 2023 Share Posted April 22, 2023 След като дълго време ме беше срам да го показвам - сайта с карикатурите ми беше преработен, с нов облик и мааалко променена структура и не на последно място - https... https://pest-art.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 Сайта е як. Браво. Дизайна много ми харесва. аз мога да се похваля, че за почти 3 дена успях изцяло да сглобя гардероб на Икея в ниско помещение. Говоря за гардероб 236 в став 244. Голям проблем ми беше кривия под, но ИКЕЯ са върха. Дай Боже да имам възможност да купувам техните мебели, няма да погледна друго. Всичко е направено и измислено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 On 4/22/2023 at 8:42 AM, Antares said: След като дълго време ме беше срам да го показвам - сайта с карикатурите ми беше преработен, с нов облик и мааалко променена структура и не на последно място - https... https://pest-art.com/ Бахахахаха, трябва да предложа твоя девиз "fuck GDPR" на нашите от маркетинга и да ги видя как ще реагират. Creality Ender 5 S1. Let the 3D printing begin... Edit: Първата 3D разпечатка за тест на машината. Да кажа, че съм просто впечатлен би било силно подценяване. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts