netrootbg Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 4 hours ago, w00x said: По път натам се чувствай поканен да ми дойдеш на гости. Има евтини билети до Айндховен. Само да видим на датите дали ще съм там. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 Веротно ще пристигна на предния ден. Освен ако не си в Брюксел или Антверп, си ми далечко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 16, 2022 Share Posted December 16, 2022 2 minutes ago, w00x said: Веротно ще пристигна на предния ден. Освен ако не си в Брюксел или Антверп, си ми далечко. Айндховен. От там мога да те закарам или прибера. Единствено не знам дали ще съм там точно в този момент, че е лятото и не знам дали няма да съм в отпуска. Това би трябвало да го знам в скоро време. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 21, 2022 Share Posted December 21, 2022 След бързото скапване на поредния китайски евтинджос, най-накрая реших, че е крайно време да си взема нещо сериозно от категорията на необходимите и важни инструменти. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 3 hours ago, Godfather said: След бързото скапване на поредния китайски евтинджос, най-накрая реших, че е крайно време да си взема нещо сериозно от категорията на необходимите и важни инструменти. Никога в 36 годишния ми живот не ми се е налагало да ползвам това. Даже вече не знам как се ползва. Това за домашни потреби говорим... На работа - тоже. В тоя ред на мисли мога да си скъсам дипломата на Ел. Инженер. Най-трагичното е, че от март 2022 дневния ми надник е повече от месечната ми заплата като инженер в бг. Тъпичко... Мноооого тъпичко. Ама те точно за това изчезнах аз. За пари и нищо друго. Искам да ги имам повече от Тутанкамон да еба неговата мама мумифицирана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 15 minutes ago, DON_CHEFO said: Никога в 36 годишния ми живот не ми се е налагало да ползвам това. Даже вече не знам как се ползва. Това за домашни потреби говорим... На работа - тоже. В тоя ред на мисли мога да си скъсам дипломата на Ел. Инженер. Най-трагичното е, че от март 2022 дневния ми надник е повече от месечната ми заплата като инженер в бг. Тъпичко... Мноооого тъпичко. Ама те точно за това изчезнах аз. За пари и нищо друго. Искам да ги имам повече от Тутанкамон да еба неговата мама мумифицирана РЕВА! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 34 minutes ago, DON_CHEFO said: Никога в 36 годишния ми живот не ми се е налагало да ползвам това. Даже вече не знам как се ползва. Това за домашни потреби говорим... На работа - тоже. В тоя ред на мисли мога да си скъсам дипломата на Ел. Инженер. Най-трагичното е, че от март 2022 дневния ми надник е повече от месечната ми заплата като инженер в бг. Тъпичко... Мноооого тъпичко. Ама те точно за това изчезнах аз. За пари и нищо друго. Искам да ги имам повече от Тутанкамон да еба неговата мама мумифицирана Ахахахахаха, то и аз искам като Тутанкамон, ама на този етап се задоволявам само с дребни харчлъци за хобита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 35 minutes ago, RaptoR said: РЕВА! Дай 5 кинта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 9 minutes ago, Godfather said: Ахахахахаха, то и аз искам като Тутанкамон, ама на този етап се задоволявам само с дребни харчлъци за хобита. Всички уранови, златни и диамантени мини и ви давам другото Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 5 hours ago, DON_CHEFO said: Дай 5 кинта Щедър! 5 hours ago, DON_CHEFO said: Всички уранови, златни и диамантени мини и ви давам другото Скромен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 7 hours ago, DON_CHEFO said: Никога в 36 годишния ми живот не ми се е налагало да ползвам това. Даже вече не знам как се ползва. Това за домашни потреби говорим... На работа - тоже. В тоя ред на мисли мога да си скъсам дипломата на Ел. Инженер. Най-трагичното е, че от март 2022 дневния ми надник е повече от месечната ми заплата като инженер в бг. Тъпичко... Мноооого тъпичко. Ама те точно за това изчезнах аз. За пари и нищо друго. Искам да ги имам повече от Тутанкамон да еба неговата мама мумифицирана Хвалиш ли се Иначе да, аз имам 2 дипломи за инженер и познай какво, ползвам ги само като трябва да започвам нова работа @Godfather не се прави на скромен, RTX 4090 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 Уредчето изглежда екстра, само едно ми липсва на мен, за това аз съм си купил за вкъщи и уред с ампер клещи за постоянно напрежение. За автомобил е много удобен. Иначе си ги ползвам редовно и служебно и като бачкам някъде частно, което ще става все по-рядко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 22, 2022 Share Posted December 22, 2022 10 hours ago, kotora said: Хвалиш ли се Иначе да, аз имам 2 дипломи за инженер и познай какво, ползвам ги само като трябва да започвам нова работа @Godfather не се прави на скромен, RTX 4090 Николчо, не е 4090 а 3090. Лятото още нямаше 4090. Значи всеки път като ми се скапе някой китайски боклук и ставам много импулсивен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 6, 2023 Share Posted January 6, 2023 След доста чакане (това заради черната оксидация), най-накрая пристигна. Смело мога да твърдя, че това е най-добрата отверка с тресчотка, която съм държал някога. Изпипали са я почти до съвършенство. Цената не е за всеки, но аз по-скоро я взех защото имам мерак да поддържам малкия местен бизнес със световна известност, а не че толкова ми трябва въпросната отверка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 (edited) И аз съм си мислел да си взема някакъв merch на Лайнъс (баси, как изглежда на кирилица), като вид подкрепа на бизнеса му (подкрепата му за Framework ме спечели на 1000%) ама цените са... не се чувствам толкова социално дебел... Edited January 7, 2023 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 1 hour ago, Antares said: И аз съм си мислел да си взема някакъв merch на Лайнъс (баси, как изглежда на кирилица), като вид подкрепа на бизнеса му (подкрепата му за Framework ме спечели на 1000%) ама цените са... не се чувствам толкова социално дебел... Значи принципно продуктите им са скъпи, но само ако се сравняват с китайската ширпотреба. Тази отверка според мен (а и според немалко ревюта) в много отношения е по-добра от подобната класика на Snap-On (любимата на Лайнъс преди да се захванат с този проект). Тресчотния механизъм е страхотен и супер мазен. А като цена, отверката на Лайнъс е по-евтина - $70 срещу $92 на Snap-On. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Всъщност сетих се коя цена ме отблъсна - доставката. Нямат складове в Европа, та всичко трябва да иде от Канада... Иначе... аз ползвам отврътка два-три пъти в месеца, та обикновения китаец без механизъм ми върши прекрасна работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2023 Share Posted January 8, 2023 Вече имам и коза! (не ми е първата) Обърнете внимание на кадъра! Не на Рогуша отзад, а на козата - дали да не я кастна при Камерън за Аватар 6? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 @RaptoR можеш ли да познаеш какво е това? Ще ти дам и жокер: Супер вълнуващо е...... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Кажи честно, верно ли даде деестин' ле'а за лего За тия пари- Голф 3-ка п.п.; майтап естествено, честито и приятно забавление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 е някои ора дават по 4к за лодка за риба със сонар и пускаща захранка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Пък други за кОври...какво толкова....Всеки си е луд за себе си...Живи и здрави и си харчете парата за каквото ви харесва... Аз примерно преди два дни се сдобих с това : https://www.fiio.com/k7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 18 minutes ago, deus_pld said: Кажи честно, верно ли даде деестин' ле'а за лего За тия пари- Голф 3-ка п.п.; майтап естествено, честито и приятно забавление. Над 1 година събира прах моето... Нямам време да го започна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 1 minute ago, DON_CHEFO said: Над 1 година събира прах моето... Нямам време да го започна Прати ми го по UPS да ти го построя и шъ ти го върна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 11, 2023 Share Posted January 11, 2023 Подарък ми е, след 10 дена имам рожден ден. @Mockingbird това е много яко. Аз си търся нещо малко, Bluetooth, stereo ама да има и aux тъкмо намерих Sony srx43, който отговаря на изискванията ми и гледам, че почти навсякъде е изчерпан. И в тази връзка един youtube-ер вика "Всеки говорител звучи страхотно, докато не го поставиш до JBL". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts