mIRCata Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 3 hours ago, RaptoR said: Ми сравни цвената на 76240 Да, ама като си пуснал линковете с цени, си цитирал линк към 42127, който в твоя линк го няма. И няма как да се сравни. Предполага се, че го цитираш, за да покажеш някаква връзка с написаното от теб след това. Да беше пуснал твоя линк без цитати, да изглежда като просто споделяне, да си търсим прилики и разлики. Иначе минаваш в режим Ангел - как пишеш едно, пък ние буквалистите не се сещаме, че ти друго си имал предвид. Но боба и лещата свършиха, та няма как да гадаем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 hour ago, vikktorpenchev said: тогава по-добре пиши ти. Преди малко разбрах, че жена ми е поръчала 2 легота. Може току виж да нямаме нужда от нови. Ти си знаеш, парите са си твои 1 hour ago, mIRCata said: пък ние буквалистите не се сещаме, че ти друго си имал предвид. Но боба и лещата свършиха, та няма как да гадаем. Слакър, простичко е ако не си слак гиби и можеш да вденеш колко е 2 и 2. Илюстрира се голямата картинка. Кой разбрал - разбрал. Друг пОсран си останАл... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Хора, много навътре го приехте. Много буквално. Хабите ресурси ненужно. @RaptoR ще се разберем по-нататък. Ще се възползвам поне за 1 тур. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 26, 2022 Share Posted January 26, 2022 След потрошването на една камара китайски боклуци, най-накрая си взех истинския комплект инструменти! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 30, 2022 Share Posted January 30, 2022 On 1/26/2022 at 10:36 PM, Godfather said: След потрошването на една камара китайски боклуци, най-накрая си взех истинския комплект инструменти! Не са толкова истински, колкото си мислиш. Магнита го няма никакъв, два от PH битовете сдадоха багажа сравнително бързо, а не е като да ги ползвам 24/7 или да ползвам 1 бит за всички винтчета в даден лаптоп. Jakemy-то, което е сигурно 3 пъти по-евтино от 'Mako' комплекта, който имам, се държи по-добре. За новата година поръчах едни Nanch, комплект с по-дълги битове, ще ги видим като дойдат. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 14 hours ago, dvdrw said: Не са толкова истински, колкото си мислиш. Магнита го няма никакъв, два от PH битовете сдадоха багажа сравнително бързо, а не е като да ги ползвам 24/7 или да ползвам 1 бит за всички винтчета в даден лаптоп. Jakemy-то, което е сигурно 3 пъти по-евтино от 'Mako' комплекта, който имам, се държи по-добре. За новата година поръчах едни Nanch, комплект с по-дълги битове, ще ги видим като дойдат. Хм, нямам такова впечатление, битовете изглеждат неразрушими в сравнение с всичката китайска ламарина, дето ми е минала през ръцете до момента. Вече ги изпробвах в доста тежки ситуации. Същото важи и за пластмасовите инструменти от комплекта. От къде си го взел твоя, да не е някакво менте? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 3 minutes ago, Antares said: Абе ей! Мога ли да знам в тоя клип защо ми изглеждаш по-стар от мене??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Ама иначе много мяза на вокалиста на Фу Файтърс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 48 minutes ago, mIRCata said: Ама иначе много мяза на вокалиста на Фу Файтърс Който, също като мен едно време малко барабанист го раздаваше. С тая разлика, че аз имам две репетиции с две различни банди (като барабанист) и абсолютно никакъв талант за китарата 2 hours ago, RaptoR said: Абе ей! Мога ли да знам в тоя клип защо ми изглеждаш по-стар от мене??? Ако разкарам четината може и да смъкна някоя-друга годинка и да замязам на 50 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 3 hours ago, RaptoR said: Абе ей! Мога ли да знам в тоя клип защо ми изглеждаш по-стар от мене??? Аз знам. Защото си по-дебел от него. Килограмките помагат да се изпънат бръчките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 Бухаха. Г-н Стоянов, браво за желанието... Аз нямам тази смелост да хвана китарата.... А я обожавам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 17 hours ago, Godfather said: Хм, нямам такова впечатление, битовете изглеждат неразрушими в сравнение с всичката китайска ламарина, дето ми е минала през ръцете до момента. Вече ги изпробвах в доста тежки ситуации. Същото важи и за пластмасовите инструменти от комплекта. От къде си го взел твоя, да не е някакво менте? Привет, не, от сравнително голям supplier са - ЕЕТ Europarts, имат почти всички кит-ове в каталога. За пластмасовите си прав. Според тяхната реклама, така са направени, че да се счупят точно преди да ти се счупи нещото, което отваряш. Нарочно ги пробвах на 2 непотребни лаптопски корпуса - счупиха се точно навреме Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2022 Share Posted January 31, 2022 4 hours ago, Antares said: Ако разкарам четината може и да смъкна някоя-друга годинка и да замязам на 50 Аз изобщо не я гледам четината, гледам ти предимно очите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Ще си отворя аз една ледена Белая берьозка със скреж по шишето леееекино така... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted March 2, 2022 Share Posted March 2, 2022 Лявата ли е твоята? А Гущера? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 14 hours ago, kotora said: Лявата ли е твоята? А Гущера? Не, мойто момче, камионът е страхотен, но го отказах - взех черната вдовица отдясно. Сега като се науча да карам космически кораб ще има андибул морков Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Честито Честито, много безаварийни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Честит ти нов автомобил! Сега и на него един дракон да му сложиш, за да те разпознават по-лесно хората по улицата. Колко време го чака? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 10 hours ago, RaptoR said: Не, мойто момче, камионът е страхотен, но го отказах - взех черната вдовица отдясно. Сега като се науча да карам космически кораб ще има андибул морков Честито и да почерпиш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 1 hour ago, Godfather said: Честито и да почерпиш! Ми земи си ела да го еВа.... Преди да затворят Лукойл кранчето и да тръгнем с тротинетките хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Т'ва печка ли е? И не ми казвай, че сте се изръсили 70к за тоя супърб.... Но както и да е, желая безаварийно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 5 minutes ago, Mockingbird said: Т'ва печка ли е? И не ми казвай, че сте се изръсили 70к за тоя супърб.... Но както и да е, желая безаварийно.... Понякога като ти чета глупостите и знам, че съм на прав път... Всъщност сте няколко такива. И между другото декари покриви стоят и те чакат Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted March 3, 2022 Share Posted March 3, 2022 Хубуу де, ще ги оправим покривите, споко... Ама не ми каза, печка ли пак сте взели? 2.0...бива я... Ама тракат да ги ева... и мирише отзад.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts