vikktor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 2540 части страхптен е. Всичко ми се отваря, буталата се мърдат, когато скорпстния лост е на Д и буташ колата напред. Съответно не се мърдат на свободна. Има и задна. Манивелата се освобождава с копче. Има 2 куфара, които се отварят. Задната врата се отваря като завъртиш гумата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Тва ся предното ли е сглобено или е ново? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 45 minutes ago, RaptoR said: Тва ся предното ли е сглобено или е ново? Това го сглобявах много време. Последното е. Имам сега едно от най-новите - Шелби модел от началото на годината. След него съм хвърлил око на колата на Батман. Ама преди това имам една ugears, което искам да довърша Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 И двата Батмобила на Лего са много яки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 5 minutes ago, w00x said: И двата Батмобила на Лего са много яки. https://get7.eu/Lego-42127.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 А, то имало и трети. Тоя даже не знам от кой филм е.. Ако се съди по "The Batman" в ъгъла, вероятно от новия, който не е излезнал още. Аз говорех за тези: https://www.lego.com/en-gb/product/lego-dc-batman-batmobile-tumbler-76240 https://www.lego.com/en-gb/product/1989-batmobile-76139 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 5 minutes ago, vikktorpenchev said: https://get7.eu/Lego-42127.html Ай ся сравни, мамин златен https://www.toyzzshop.com/arama?q=query/lego batmobil Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) 1 minute ago, RaptoR said: Ай ся сравни, мамин златен https://www.toyzzshop.com/arama?q=query/lego batmobil Как да направим сравнение, като в линка ти това го няма? Edited January 16, 2022 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Just now, w00x said: Как да направим сравнение, като в линка ти това го няма? Кво ми дреме КОЕ го няма? За ПАРИ говорим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 minute ago, RaptoR said: Кво ми дреме КОЕ го няма? За ПАРИ говорим Именно де. Колко пари е в този сайт този, който в БГ е 219.90лв? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 5 minutes ago, w00x said: Именно де. Колко пари е в този сайт този, който в БГ е 219.90лв? Ами, Ангеле, просто трябва да не си БРУТАЛНО тъп или да нямаш калкулатор на компютъра... С няколко клика се разбира. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 (edited) 2 minutes ago, RaptoR said: Ами, Ангеле, просто трябва да не си БРУТАЛНО тъп или да нямаш калкулатор на компютъра... С няколко клика се разбира. Така ли? Я преди да подскачаш и да доказваш кой е "БРУТАЛНО ТЪП", ми покажи цената (в турски лири) на този модел, от този сайт. Пък аз ще си направя валутната калкулация. Edited January 16, 2022 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 1 minute ago, w00x said: Така ли? Я преди да подскачаш и да доказваш кой е "БРУТАЛНО ТЪП", ми покажи цената (в турски лири) на този модел от този сайт. Пък аз ще си направя конверсията. И не си буквалист викаш хахахахаха - БРУТАЛНО ТЪП остава Ми сравни цвената на 76240 преди да настъпиш търмъка пак, опа- направил си го отдавна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Ясно. Пак се осрахме и замазваме... Иначе тия дето не могат да сравняват цените на несъществуващи продукти са "брутално тъпите". Под "ние", имам предвид "ти". Да не стане грешка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 31 minutes ago, w00x said: Ясно. Пак се осрахме и замазваме... Иначе тия дето не могат да сравняват цените на несъществуващи продукти са "брутално тъпите". Под "ние", имам предвид "ти". Да не стане грешка. СЪТРАШНО ТЪП СИ !!!!! Защо трябва и в неделя вечер да ни го доказваш? ЕДИТ: Викторе, по същество - ако нещо ти харесва свиркай, че почвам и аз разходки към Одрин. При тия разлики просто е безумие да храним местни копои... За по-сериозни поръчки имаме и хора, които ги изпълняват срещу дребни суми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 25 minutes ago, RaptoR said: ЕДИТ: Викторе, по същество - ако нещо ти харесва свиркай, че почвам и аз разходки кум Одрин. При тия разлики просто е безумие да храним местни копои... За по-сериозни поръчки имаме и хора, които ги изпълняват срещу дребни суми Имам няколко набелязани. Някои, които сравних са с разлика от 20 до 50-80 лв. Имаше едно с около 130 лв разлика. Ако ходиш преди следващото -30% на емаг, ще се възползвам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 2 minutes ago, vikktorpenchev said: Имам няколко набелязани. Някои, които сравних са с разлика от 20 до 50-80 лв. Имаше едно с около 130 лв разлика. Ако ходиш преди следващото -30% на емаг, ще се възползвам. Зарежи Емаг на тема Лего, последно имаме доказано купени 5 за цената на едно тук от Одрин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 На първо четене 10872 10929 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 13 minutes ago, vikktorpenchev said: На първо четене 10872 10929 Пусни ми на лично телефон, тия работи не стават ФОРОМНО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 24 minutes ago, RaptoR said: Ще ти го дам, ако кажеш къде ще ме водиш на вечеря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Just now, vikktorpenchev said: Ще ти го дам, ако кажеш къде ще ме водиш на вечеря Мислех ако искаш да ти купя нещо и да го донеса, но тия работи не ме влечат по принцип Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 Малеее, нещата от последната страница от бой преминаха в еВане. Браво! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 50 minutes ago, RaptoR said: Мислех ако искаш да ти купя нещо и да го донеса, но тия работи не ме влечат по принцип Може да ми купиш цветя преди вечерята ще ти пиша. Кажи моля кога планираш ходене? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 2 minutes ago, vikktorpenchev said: Може да ми купиш цветя преди вечерята ще ти пиша. Кажи моля кога планираш ходене? Откровено казано - когато Петко реши. Снощи тъкмо отпразнувахме НГ, така че надявам се не бързаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikktor Posted January 16, 2022 Share Posted January 16, 2022 42 minutes ago, RaptoR said: Откровено казано - когато Петко реши. Снощи тъкмо отпразнувахме НГ, така че надявам се не бързаш тогава по-добре пиши ти. Преди малко разбрах, че жена ми е поръчала 2 легота. Може току виж да нямаме нужда от нови. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts