ARPAnet Posted August 11, 2021 Share Posted August 11, 2021 43 minutes ago, Godfather said: Поздравления за повишението! Надявам се да върви и с финансово такова, че понякога се разминават. На мен например от този месец ми повишиха с 20% заплатата и бонусите, без на практика да ме повишават в длъжност и да ме трупат с нови отговорности, защото се уплашиха сериозно, че могат да ме изтърват. Благодаря, да идва и с финансова част :))) Всъщност се създава интересен момент, като архитект band-а на заплатата ми отговаряше на старши мениджър при нас(tech и мениджмънт bands за различни). С повишението ми чието друго име щеше да е "старши архитект", ако шефа ми не беше преценил, че ставаме доста голяма организация и за него е по-добре да не сме толкова flat, влизам при директорите.. Но тийм лийд позицията бидейки от мениджърска страна, е доста назад.. Интересно какво ще направят с band-a ми. Но да се чешат по главите, аз се препичам в Италия:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 15, 2021 Share Posted August 15, 2021 Местенцето, на което смятам да отмарям тази седмица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 Много красиво и спокойно изглежда. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 16, 2021 Share Posted August 16, 2021 6 hours ago, w00x said: Много красиво и спокойно изглежда. Тук е пълно с диви места, особено по островите като този, където човек може да избяга от лудницата на мегаполиса. Това зад дървото е някакъв провинциален природен резерват а имота с тази къще е в края на един селски път. Абсолютна тишина и спокойствие, а океана ти се плиска в краката. Единствената компания са някакво семейство сърни, които буквално живеят в двора зад къщата. А връзката с цивилизадията са само лодките, които чат-пат минават в далечината. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Подарих си една раница за пътуване. Дано е предвестник на края на пандемията, за да мога да си я ползвам и международно!! Heimplanet Transit Line Travel Pack 34L Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Честито! Ама не е ли малко мъничка? Аз за 3-4 дневни планински преходи съм с 42 литрова ако съм сам. Ако и дъщерята е с мен съм с 65-цата, а тя мъкне 42-ката....Вярно, че нося неща които за сега не са ми били нужни, но пък човек никога не знае.... Така като я гледам ми прилича на нещо като софтшел материя.... Водоустойчива е предполагам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 18, 2021 Share Posted August 18, 2021 Аааа, не, не. Не за такива пътувания. Тази я взех за градски/международни пътувания с продължителност до седмица. Вместо сак. Надявам се, че ще ми стигне да събера багажа за по-малко от седмица престой през топлите месеци. Главната ми идея беше да се събира в на Райън/Уиз нелепите изисквания за ръчен багаж. Сега пътувам с един сак, който е удобен, доколкото може да е удобен един сак, но започна да се разпада малко по малко и ми писна да го оправям постоянно. За дневни планински разходки си взех друга раница преди 3 месеца. 24 литра. Ето такава. https://www.bikester.co.uk/deuter-futura-24-backpack-clayivy-1022087.html Преди ходех с една най-обикновена на Векторинокс, която си купих 2007-ма от САЩ, но много ми спарва навсякъде, където има контактни точки. И не само. Като се напълни става неудобна за по-дълго носене. Затова реших да се ъпгрейдна с нещо специално предназначено за целта. Като изключим, че още не мога да се науча как да я нагласям, съм доволен от раницата. И я взех на добра цена, защото точно беше излезнала по-нова ревизия, та тези ги разпродаваха с голямо намаление. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Зависи какво имаш предвид под "седмица". По мое мнение за 4 бр. тениски+бельо+панталон/дънки+суитчър/блуза ще стигне, ама до там... Ако искаш втори чифт обувки/маратонки вече ще е сложно....за до 4, макс 5 дни може би ще свърши работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 19, 2021 Share Posted August 19, 2021 Имам предвид 3-4 нощувки. Още този уикенд ще разбера дали е достатъчна. Хората пътуват само с тази раница за дълги периоди, но с много оптимизиран багаж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Star Wars forever! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Внимавай с праговете на вратите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Не го ползвай, докато играеш игри, особено шутъри, че нищо няма да уцелиш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Край на еднократните маски за лице Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 Новата каляска. 2015 audi q5 3.0tfsi. Доволен съм, въпреки, че трябваше да си понапъна гъза за 3-4 месеца. Колата много ме кефи, върви супер и ми даде разход 8.4 за 250км Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 23 minutes ago, kotora said: Новата каляска. 2015 audi q5 3.0tfsi. Доволен съм, въпреки, че трябваше да си понапъна гъза за 3-4 месеца. Колата много ме кефи, върви супер и ми даде разход 8.4 за 250км Честито! Много безаварийни километри и само на хубави места да те кара Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 27, 2021 Share Posted September 27, 2021 26 minutes ago, kotora said: Новата каляска. 2015 audi q5 3.0tfsi. Доволен съм, въпреки, че трябваше да си понапъна гъза за 3-4 месеца. Колата много ме кефи, върви супер и ми даде разход 8.4 за 250км Айде, честито. Много коври да возиш в нея! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 11 hours ago, kotora said: Новата каляска. 2015 audi q5 3.0tfsi. Доволен съм, въпреки, че трябваше да си понапъна гъза за 3-4 месеца. Колата много ме кефи, върви супер и ми даде разход 8.4 за 250км Честито Которе! Много добре изглежда! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Е тва е ся... Галицин, гледаш ли кво праат тия пусти копченатискачи! От избушлена Хонда се качва младежът на трилитрово Ауди. А ти се трепеш и караш баничарка.... Няма справедливост в тоя живот! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 6 minutes ago, RaptoR said: Е тва е ся... Галицин, гледаш ли кво праат тия пусти копченатискачи! От избушлена Хонда се качва младежът на трилитрово Ауди. А ти се трепеш и караш баничарка.... Няма справедливост в тоя живот! Аз карам баничарка, просто защото не мога да сляза от нея. Ако има кой да ми върши работата, що пък и аз да не си возя задника в нещо друго? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Щото на котора никой не му върши работата. Честито, Которе! Със здраве да си я ползваш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 (edited) Благодаря @Godfatherтя тая каляска е от Канада. уикенда ще й оправя фаровете и другата седмица мъки в КАТ Пловдив Ще пратя баща ми да се занимава. Edited September 28, 2021 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Свършиха ли ауди-та в Европа, че от Канада я докара? каква е идеята? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 Много е популярно явно да се внасят ударени коли от Канада, да се оправят тука и да се продават. Забелязвам го и с Маздите, които гледам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 1 hour ago, mIRCata said: Свършиха ли ауди-та в Европа, че от Канада я докара? каква е идеята? Този двигател в това купе го няма в европа. Колата е произведена в Германия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 28, 2021 Share Posted September 28, 2021 12 minutes ago, kotora said: Този двигател в това купе го няма в европа. Колата е произведена в Германия. Честито,много добре изглежда,на първо четене виждам стойка за истински теглич това е голяма екстра да знаеш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts