plameni Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 В Германия са малко по-евтини: https://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/6938186_-firecuda-520-ssd-2tb-seagate.html Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 3 hours ago, sasshko said: https://www.scan.co.uk/products/2tb-seagate-firecuda-520-m2-2280-pcie-40-x4-nvme-ssd-3d-tlc-5000mb-s-read-4400mb-s-750k-700k-iops 3950х имам с хубаво дъно и май това е най- ниската цена за европа 750лв Баси, това е някаква безумна цена, в американския Амазон е само $199. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 39 minutes ago, Godfather said: Баси, това е някаква безумна цена, в американския Амазон е само $199. $199 e за 1TB За 2TB, какъвто е в линка, цената пак е по-ниска, но е $355 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 1 hour ago, plameni said: $199 e за 1TB За 2TB, какъвто е в линка, цената пак е по-ниска, но е $355 Аааа, аз все си мислех, че говорим за моя модел, който е 1TB. Така по-бива, макар и да е пак по-скъпо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted November 5, 2020 Share Posted November 5, 2020 Ще каже човек, че са се наговорили числата да са приблизително едни и същи, само другото (£ € $) прави съществената разлика Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 След двумесечно чудене какъв да ми е новият автомобил, се спрях на Хюндай и след седмица каране съм повече от доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Честито и безаварийно! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Честито! Със здраве да си го караш. Аз също се замислих дали не ми е вече време за смяна, след 7 години каране на Алфата. 7 години и 32 000км. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 2 hours ago, Sothbiss said: След двумесечно чудене какъв да ми е новият автомобил, се спрях на Хюндай и след седмица каране съм повече от доволен. Тия биткойни бе!!! Защо ръчна кутия? Тука ме изненадА! И кво го криеш тоя номер? 1 hour ago, w00x said: 7 години и 32 000км. Ти направо си се счупил от каране Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Честито:))) 2 hours ago, w00x said: 7 години и 32 000км. Това е случаят когато следващия е уверен, че километража е въртян Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 5 hours ago, Sothbiss said: След двумесечно чудене какъв да ми е новият автомобил, се спрях на Хюндай и след седмица каране съм повече от доволен. Честито и със здраве да си я караш. Кой модел е това? Прилича ми на Тусон, но явно европейските са леко по-различни от това, което се кара от тази страна на океана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Честито, със здраве да се кара! Аз искам също да сменям колата и знам точно какво искам, ама ще има да си събирам дълго. Ако не друго Галя ще намаже с нова калинка да си джътка из града. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Честитутка! И безаварийно! Ръчката ще я преживея някак, ама дизела не мога.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Аз пък след дълго чудене и маене днес си поръчах това. Ще трябва да пристигне след три седмици. Фактът, че е напълно wireless (макар и батерията да не държи толкова, колкто на човек му се иска), с по-висока резолюция, три пъти (повтарям, три пъти) по-евтин от Valve Index и с два пъти по-бърза доставка, решиха дилемата окончателно. Тъпото изискване за Сураттефтерски акаунт се решава лесно с фалшив такъв. Някъде в началото на декември трябва да пристигне. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 В тоя ред на мисли само да ви покажа новата кола на Васко... Цитирам Quote Време беше за адекватно семейно комби... СЕДЕМСТОТИН И ПЕТДЕСЕТ КОНЯ.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 3 hours ago, RaptoR said: В тоя ред на мисли само да ви покажа новата кола на Васко... Цитирам СЕДЕМСТОТИН И ПЕТДЕСЕТ КОНЯ.... Винаги съм се чудел на тази интересна "логика" на Ауди - супер-дупер натопорчен двигател на ... комби. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Чудесна е! А логиката е изключително тривиална. Просто да оставяш облещени и засрамени разни гъзета с резачки по пътищата. Няма никаква друга. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 hour ago, Mockingbird said: Чудесна е! А логиката е изключително тривиална. Просто да оставяш облещени и засрамени разни гъзета с резачки по пътищата. Няма никаква друга. Не може на МИСИР да обясняваш логика... Изпадаш в нелогична ситуация... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 hour ago, Mockingbird said: А логиката е изключително тривиална. Просто да оставяш облещени и засрамени разни гъзета с резачки по пътищата. Няма никаква друга. Докато бажаника ти е пълен догоре с картофи... евала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 (edited) Кой беше Васко едит: Сетих са Edited November 13, 2020 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 47 minutes ago, earache said: Докато бажаника ти е пълен догоре с картофи... евала. Ако ще и с кромид да е пълен, колата пак е уникално велика. ЕДИТ : Николчо, де шамари де! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Благодаря, пичове :). @Godfather - отличен избор :). Ако ти трябва информация какви аксесоари и кабели да взимаш, пиши ми на лично :). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 8 hours ago, Sothbiss said: @Godfather - отличен избор :). Ако ти трябва информация какви аксесоари и кабели да взимаш, пиши ми на лично :). Благодаря! Аз вече поръчах и оригиналния Type-C кабел, макар и да идва скъп, плюс специалните диоптърни стъкла за да я ползвам без очила. Май това, което остана само е "Елит" превръзката, която нещо не е достъпна в момента. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Някой да каже в крайна сметка колко струва тая работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 1 minute ago, RaptoR said: Някой да каже в крайна сметка колко струва тая работа! 300 гущера, мисире. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts