jozo Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 (edited) Купих си лазерно принтерче най-накрая HP1018 и много му се радвам.Печата просто перфект Също така и нов телевизор 21" плосък ама повече се радвам на принтера Edited December 23, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Аз пък си харесах една блузка днеска и мноо се кефя Kупих също и една драцена от Бриколаж Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 днес сътворих нещо много глупаво Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 (edited) днес сътворих нещо много глупаво И аз Edit:Само кат се сетя колко пари съм дал за подараци тая година.От колко сандвичи съм се лишил . Edited December 23, 2006 by asd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Подкарахме колибката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Свалих 35 от великите победи на Шуми остават още ...56 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Свалих 35 от великите победи на Шуми остават още ...56 Усещам как в скоро време ще се похвалиш с нов хард от 400 ГБ за да събереш другите 56 . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Акила, златни сте, батко! Тъкмо говорех колко ми се гледат някакви неща с нинджи, колкото и нискобюджетни и бозави да са, после погледнах тая тема, цъкнах точно 4 пъти из Колобката и бам! - Unsolved History: Ninjas Живи и здрави да сте всички от екипа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Акила, златни сте, батко! Тъкмо говорех колко ми се гледат някакви неща с нинджи, колкото и нискобюджетни и бозави да са, после погледнах тая тема, цъкнах точно 4 пъти из Колобката и бам! - Unsolved History: Ninjas Живи и здрави да сте всички от екипа! Ancient Warriors 5. Ninja - Warriors of the night + български субтитри благодарение на екипа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Субтитрите са най-малкия проблем! Благодаря много! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 (edited) Усещам как в скоро време ще се похвалиш с нов хард от 400 ГБ за да събереш другите 56 . Не само с ДВД записвачка, щото освен това после се почват сезоните Edited December 24, 2006 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Чефо, спри се навреме! Никога няма да изгледаш всичкото това нещо! И аз се бях захванал да свалям репортажите от всеки етап на рали шампионатите 2004-2006 и после осъзнах колко часове видео е това общо, почесах се малко дълбокомислено по главата и изтрих всичко Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Мда.. не виждам абсолютно никакъв смисъл в това да гледаш стари състезания?! what gives?!.. да не говорим че е скучно изобщо да гледаш каквто и да е спорт ама това е друга тема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 (edited) Чефо, спри се навреме! Никога няма да изгледаш всичкото това нещо! И аз се бях захванал да свалям репортажите от всеки етап на рали шампионатите 2004-2006 и после осъзнах колко часове видео е това общо, почесах се малко дълбокомислено по главата и изтрих всичко Ако искаш имам сайт за тези неща. Но името му не се казва по форуми. Само на ЛС - такива са правилата Всичко което съм свалил съм го изгледал . Няма спиране. Хавата е сериозна. Наумил съм си го от 2005 още . Сега имам победата през 92 и 93, всички от 94,95,96. После почвам 97 и така.......Аз съм дребна риба. Един колега има сички сезони от 1980 до сега на ДВД Мда.. не виждам абсолютно никакъв смисъл в това да гледаш стари състезания?! what gives?!.. да не говорим че е скучно изобщо да гледаш каквто и да е спорт ама това е друга тема Аз ще ти препоръчам да гледаш СПА 1995 и което си избереш състезание след 2001 . Само за сравнение и пак ми кажи мнението си. Просто съм зарибен, а на времето я гледал я не и нищо не помня. За това сега си препомням. Супер лудница е Edited December 24, 2006 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Ти го остави афексирания Той е виден спортист-тежкоатлет - след повдигането на кюфте с две ръце получава мускулна треска :Р Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Ти го остави афексирания Той е виден спортист-тежкоатлет - след повдигането на кюфте с две ръце получава мускулна треска :Р Много забавно няма що Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Малайзия 2001. 72 секунди 2-те ферарита заедно в бокса, излизат от пистата продължават на 10-та и 11-та позиция, накрая двойна победа. Е тва е състезанието. Иначе Чефо откъде ги сваляш за да дръпна и аз някое състезанийнце . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Малайзия 2001. 72 секунди 2-те ферарита заедно в бокса, излизат от пистата продължават на 10-та и 11-та позиция, накрая двойна победа. Е тва е състезанието. Иначе Чефо откъде ги сваляш за да дръпна и аз някое състезанийнце . Бе ти погледай пък да видим Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Купих си лазерно принтерче най-накрая HP1018 и много му се радвам.Печата просто перфект Също така и нов телевизор 21" плосък ама повече се радвам на принтера Много хубуу си уцелил! Взех същия миналата седмица - луда работа! Още с натискането на бутона и листа е вънка Ако слушкаш може да ти кажа къде и как да го поддържаш евтино, защото една касета иначе е към 130-ка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 Много хубуу си уцелил! Взех същия миналата седмица - луда работа! Още с натискането на бутона и листа е вънка Ако слушкаш може да ти кажа къде и как да го поддържаш евтино, защото една касета иначе е към 130-ка... Да и на мен това ми направи впечатление докато натисна копчето и плюе листа просто бях Тея 12 страници в минута които му дават почти съм убеден че ще ги мине. Дам видях е касетата 125 лева Попринцип ми казаха къде мога да е пълня моята за по-тънкана така че може да обменим опит на П.М. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 (edited) Ритуално смачках кутията бяло Виктори. След кратката ми одисея като support-ер.. установих на собствен гръб как лесно човек се пристрастява към никотина. Мисля да зарежа тази гадост изцяло. Радвам се че по принцип ми се нарушава ритъма на сърцето след чашка кафе, така че поне не се притеснявам че ще имам проблеми с кофеина, който си е също доста пристрастяващ.. като гледам колегите Алкохола.. като по-малки се наливахме като прасета.. в последно време някак си усещам че се е получил някакъв толеранс към наркотика и поради тази причина усещанията ми след пиене не са същите както едно време.. ами при малко по-високи дози направо си ме удря в стомаха.. и дотам Така че смятам да се придържам към някакви умерени количества (около литър бира или максимум 150-200 грама концентрат) и то в някакви извънредни случай.. колкото да има за дезинфекция Канабиса... ами.. чакам да стане като Холандия и спокойно да си посадя някоя саксия на терасата. И малко в страни от темата... пратих SMS-че за Дарина... не е много но.. капка по капка.. http://www.save-darina.org/ Ако все пак не проявявате съпричастност.. погледнете нещата от този ъгъл: следващият път просто няма да си купувате два за лев от аладина, въпреки че вкъщи ви чака вечерята... хипотетично Edited December 29, 2006 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 (edited) Аз още преди седмица де, но сега се сетих: Edited December 29, 2006 by Leper_Messiah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted December 29, 2006 Author Share Posted December 29, 2006 Аз пък най-накрая си флашнах телефона на W800 и сега не мога да му се нарадвам Сложих му и куп глезотиики направо е приказка Така де все едно за нова година са ми подарили нов телефон Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 --> Lepper, къв е тоя фритюрник? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted December 29, 2006 Share Posted December 29, 2006 --> Lepper, къв е тоя фритюрник? Тва е лазерно 3в1(принтер,скенер,копир) и беше на промоция в Техномаркета и сигурно за това си го е взел ама на мен ми излизаше и така солено Иначе днеска цъфнах с това Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts