plameni Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 (edited) Ха-хааа... Благодаря! То верно, че понякога се вдетинявам в споровете и изглежда незряло, ама... Edited June 10, 2020 by plameni Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasti Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Да е жива и здрава! Че и дядо и Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Благодаря! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Че какво му пречи да е на 40-се... Честито, със здраве да си я ползваш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 5 hours ago, plameni said: От тази сутрин имам една прекрасна внучка... т.е. станах дядо. Всичкото здраве да ви следва! Честито! =============================================== Аз пък днес след тежък ден и силно изнервен наруших нещо, в което се бях зарекъл и .... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 8 hours ago, plameni said: От тази сутрин имам една прекрасна внучка... т.е. станах дядо. Честито! Жива и здрава да е! Много да ви радва Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted June 10, 2020 Share Posted June 10, 2020 Благодаря на всички! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 17 hours ago, plameni said: От тази сутрин имам една прекрасна внучка... т.е. станах дядо. Честито и да й се радвате за много години напред! Ти май си първия форумен дядо или поне по отношение на споделянето в тази тема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 15 minutes ago, Godfather said: Честито и да й се радвате за много години напред! Ти май си първия форумен дядо или поне по отношение на споделянето в тази тема. Аз мисля, че преди всичко хвърли всички в оркестъра с думата ДЯДО Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 37 minutes ago, RaptoR said: Аз мисля, че преди всичко хвърли всички в оркестъра с думата ДЯДО Ти на твоите внуци какъв ще се падаш бе, Мисире? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 11, 2020 Share Posted June 11, 2020 Just now, Godfather said: Ти на твоите внуци какъв ще се падаш бе, Мисире? Не това имам предвид бе! Мисир! Еййй, не стопля тая глава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 Взех ТОВА зверче за 510 лева! Много ми се щеше 15 инча, но няма пълно щастие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 2 hours ago, RaptoR said: Взех ТОВА зверче за 510 лева! Много ми се щеше 15 инча, но няма пълно щастие... Тоя размер е оптимален за разнасяне,15 инча вече са големи...Аз си търсех такава машинка и за 600 кинта си взех Dell 7440 с i7 256ssd и 8gb ram.Не че е мой вече де,щерката го заприходи на момента :-/ Иначе Fujitsu-то е готино,и ги правят в Германия и Япония... Аз пък се сдобих без да искам с новия въйфон se 2020... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 13, 2020 Share Posted June 13, 2020 On 6/10/2020 at 1:08 PM, plameni said: От тази сутрин имам една прекрасна внучка... т.е. станах дядо. Честито и много да те радва внучката. 5 hours ago, RaptoR said: Взех ТОВА зверче за 510 лева! Много ми се щеше 15 инча, но няма пълно щастие... Взех същия на жена ми, много добра машинка, само и смених ССД-то с 480GB. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Днес след 6 часа мъки ми се роди син! Колкото съм щастлив няма как да опиша, но заради тъпия Ковид успях само да го видя за 2 минути през стъклена врата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deus_pld Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 И без Ковид-а, пак за толкова ги показват, така че не се ядосвай. Моя син като се роди преди 3 години също ми го показаха само за минутка. Той целия повит с пелените, само очите му се виждаха. Вярно, не през стъклена врата, но пак за една-две минути го видях само. Такъв е реда явно. Да е жив и здрав! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 23, 2020 Share Posted June 23, 2020 Честито и на таткото и на дядото :))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Хайде да сте живи и здрави! И споко, аз първото дете го взех в ръце чак на третия ден след някъде 7 и нагоре литра Джеймисън с най-близките мъже Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted June 24, 2020 Share Posted June 24, 2020 Моят в края на януари се роди и също го гледах през стъклото само, заради грипната епидемия тогава. След това го видях чак на изписването след 5 дена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 (edited) И аз да се похваля с последните ми творения Пуснах си оптики по гофретата на къщата и минах за някои от важните ми машини на оптика и 10Г (сториджа ми и двете ми боксчета ползвани за тестове за сега). За съжаление фортито което ми е под бюрото е само с 1Г SFP портове, та няма как да помогне. Трябва да си поръчам някое от новите микротикчета с 8х10Г портове за в бъдеще Сложих си и малко ракче където започнах да събирам някои от машинките, че само заемат място. За сега е лек хаос с кабелите, но за днес толкова Тока към рака минава през умничък токов превключвател та мога да рестартирам отдалечено целият рак, а в последствие ще сложа и някое умно разклонителче, за да имам контрол над отделните боксчета Edited June 28, 2020 by ARPAnet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 28, 2020 Share Posted June 28, 2020 Честито, явно си на път да направиш цял дейта център в къщи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted June 29, 2020 Share Posted June 29, 2020 23 hours ago, Godfather said: Честито, явно си на път да направиш цял дейта център в къщи. Лека полека, да има.. Иначе днес се реших и купих още една кола, BMW F11 535D Aut Xdrive с адаптивни ледове . Голям и готин мечо се оказа, и върви добре Време е да пенсионирам Алфата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 След месеци борба с различни видове bluetooth Сони-та, които се опитвах да използвам за игра (не казвам, че Сонита-тата са гейминг, просто исках да използвам безжичните слушалки, които вече така или иначе имам за слушане на музика), най-накрая попаднах на истинските гейминг слушалки - Corsair Virtuoso RGB Wireless SE. Първоначално подходих с резерви, защото съм доста разочарован от някои продукти на Corsair, като безичната им миша Dark Core да речем, която се оказа пълна щета, но след една седмица ползване на тия слушалки мога смело да заявая, че съветите на JayzTwoCents са общо-взето коректни. Слушлките са изработени с много качествени материали, ултра удобни са (макар и тежки, но за игра това е някак си по-добре) а металнта рамка е уникална и изглежда супер здрава. Това, което обаче е най-доброто в случая е безжичната връзка, която ползва Slipstream технология и още една камара трикове за избягване на различни смущения и други гадории, без да дропва връзката. Това е в уникален противовес на безжичната връзка на споменатата мишка по-горе, която бих наредил на дъното на всичко wireless, което ми е минало през ръцете до този момент. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 On 6/28/2020 at 11:09 PM, ARPAnet said: ... в последствие ще сложа и някое умно разклонителче, за да имам контрол над отделните боксчета Ползвам MPC-8H-2 на wti. Сравнително стар модел е, но все още има почти всичко, което ми трябва. Горещо препоръчвам употребата на подобни устройства Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted July 9, 2020 Share Posted July 9, 2020 5 hours ago, plameni said: Ползвам MPC-8H-2 на wti. Сравнително стар модел е, но все още има почти всичко, което ми трябва. Горещо препоръчвам употребата на подобни устройства Бидейки домашен лаб си мислех за такива умни контакти, или пък разклонителя им - https://www.amazon.de/Gosund-Steckdosen-erforderlich-Stromverbrauch-Fernsteurung/dp/B085RFKVW4/ref=mp_s_a_1_4?dchild=1&keywords=gosund&qid=1594324567&sr=8-4 Така или иначе вече имам няколко из къщата, удобни са, мерят консумация, могат да се контролират отдалечено от телефона. Сега малко ме вкара в размисъл.. Но вероятно ще ползвам Gosund-четата, че всичко да ми е на едно място Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts