RaptoR Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Мисир, почни да играеш игри и тогава ще видиш как засега няма батерия да изкара денонощието без зареждане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Значи пак без пари пазаруваш телефони..... баси 600 долара... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 4 hours ago, RaptoR said: Мисир, почни да играеш игри и тогава ще видиш как засега няма батерия да изкара денонощието без зареждане Мисир, каквото и да правя така или иначе зверската батерия си заслужава цената отвсякъде. Между другото като размер е само една идея по-голям на височина от стария ми S7, но пък в ръката е доста по-удобен, защото е по-тънък пък и керамиката на капака някак си дава едно по-луксозно усещане от стъклото. 17 minutes ago, Mockingbird said: Значи пак без пари пазаруваш телефони..... баси 600 долара... Еми толкова ги дават. Обаче пък ни дерат яко с плановете, не е като в България да плащаш жълти стотинки за месечни такси. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Така де, така, но аз двата ноута ги зареждам по веднъж дневно, ДВАТА Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 1 hour ago, Godfather said: Мисир, каквото и да правя така или иначе зверската батерия си заслужава цената отвсякъде. Между другото като размер е само една идея по-голям на височина от стария ми S7, но пък в ръката е доста по-удобен, защото е по-тънък пък и керамиката на капака някак си дава едно по-луксозно усещане от стъклото. Ама ти белия керамичен 512ГБ ли си взел? Този на снимката е другия бял. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 2 hours ago, Godfather said: Еми толкова ги дават. Обаче пък ни дерат яко с плановете, не е като в България да плащаш жълти стотинки за месечни такси. Така де, ама тука с план 50 лева, телефона струва двойно, че и отгоре... А и все пак ползваш плана пълноценно...да кажем.... Както и да е. Тенденцията е ясна... Флагманите стават адски скъпи, явно пазара вече се пренасити много... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Момчиле, честито. Кога обаче ще си вземеш истински телефон и ще ги зарежеш корейските тамагочита? 3 hours ago, Mockingbird said: Така де, ама тука с план 50 лева, телефона струва двойно, че и отгоре... А и все пак ползваш плана пълноценно...да кажем.... Не е баш така. Таксата му е такава, че така или иначе си го плаща изцяло телефона. Вероятно дори в Бг ще ти намеря абонаментен план на който да взимаш най - новите модели безплатно. Няма обаче да ти хареса цената. Иначе плановете в Бг са отлични. За 17 лева получавам неограничени обаждания + 10гб интернет + не знам си още какви неща които не ползвам така или иначе. Някакви смс-и има и още някакви неща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 То това и аз го полвам, ама план с безплатен телефон от тоя клас няма, дори на юридическо лице. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 Ако поискаш могат да ти направят, но няма да ти хареса месечната такса. Момчиле, я сподели колко ти е месечната такса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 6, 2019 Share Posted April 6, 2019 11 hours ago, w00x said: Ама ти белия керамичен 512ГБ ли си взел? Този на снимката е другия бял. Снимката не е на моя, това просто ми попадна първо от интернет като снимка. 7 hours ago, netrootbg said: Момчиле, честито. Кога обаче ще си вземеш истински телефон и ще ги зарежеш корейските тамагочита? Ванка, ако ми намекваш да сменя корейското тамагочи с онова недоразумение, дето ръцете ти са като вързани и ти казва какво точно да правиш, няма да стане. Корейското тамагочи мога да го сменя само с чист Андроид, но просто не съм попаднал още на подходящия хардуер. Китайците от Хуавей май имат такъв кандидат като хардуер, ама и те го блъскат с боклуци (пък и не се знае какви точно скрити неща има в хардуера). 1 hour ago, netrootbg said: Ако поискаш могат да ти направят, но няма да ти хареса месечната такса. Момчиле, я сподели колко ти е месечната такса. Планът ми е корпоративен и не знам точно колко фирмата плаща, но би трябвало да отговаря на нещо от сорта на $60-$70 месечна такса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 7, 2019 Share Posted April 7, 2019 9 hours ago, Godfather said: Ванка, ако ми намекваш да сменя корейското тамагочи с онова недоразумение, дето ръцете ти са като вързани и ти казва какво точно да правиш, няма да стане. Корейското тамагочи мога да го сменя само с чист Андроид, но просто не съм попаднал още на подходящия хардуер. Китайците от Хуавей май имат такъв кандидат като хардуер, ама и те го блъскат с боклуци (пък и не се знае какви точно скрити неща има в хардуера). Точно за тази марка говоря. Стига с тези гадни андроиди. Погледна ли oneplus? 9 hours ago, Godfather said: Планът ми е корпоративен и не знам точно колко фирмата плаща, но би трябвало да отговаря на нещо от сорта на $60-$70 месечна такса. Точно за това говоря. Като сметнеш от плана какъв процент отива за телефона + първоначалната вноска и пак излиза същата цена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 On 3/20/2019 at 2:50 PM, kotora said: Кога ще пием на тая вила Като и оправим ремонта Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 11, 2019 Share Posted April 11, 2019 Я, Наско... Как си бре, меен? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 12, 2019 Share Posted April 12, 2019 Прахосмукачките дойдоха след 2 месеца Заради тъпата китайска нова година. За сега съм супер доволен. Въпреки, че чистя почти всеки ден, пак има боклук. Парцала върши някаква работа и има ефект от него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Да се изфукам, че си взех ново("старо") МПС :). Още обаче се занимавам с обслужвания и регистрации и не мога много да му се нарадвам. V8 - Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Нещо не ми излизат снимките на тоя автомобил. ---------------- На мен пък ми пристигна новата клавиатура. Преоткривам писането. Само една подложка за китки трябва да взема и една подложка за цялото бюро. Малко ми е крива още подредбата на HOME и DEL бутоните, но ще свикна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 23 minutes ago, w00x said: Не съм направил все още прилични снимки. Не ти ли идва малка тази клавиатура? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Дай неприлични снимки тогава де, те и без това са по-интересни. Не. Идеална е. Копчетата са стандартен размер, та не са по-малки от тези на всяка друга клавиатура. Частта с буквите, цифрите и F-овете е 1:1 с всяка друга и на височина и на широчина. Единствената разлика са разместените стрелки и INSERT, HOME, PG UP, PG DOWN, END, DELETE бутоните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Както вече ти казах - честито и да забравиш къде е майстора Искрено ме изуми с това возило, да ти кажа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Еее, Иванеее... Кажи какъв осмак си взел бре.... Сега ще ни държиш тука в напрежение..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 34 minutes ago, Mockingbird said: Еее, Иванеее... Кажи какъв осмак си взел бре.... Сега ще ни държиш тука в напрежение..... Аз го видях пък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 1 hour ago, Mockingbird said: Еее, Иванеее... Кажи какъв осмак си взел бре.... Сега ще ни държиш тука в напрежение..... S55 AMG Цялостен amg пакет от завода. Двигател, аусписи и т.н. Даже емблемата е amg. Голям кеф е да усетиш 5.5 литра двигател как развърта и amg ауспуха как мърка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Еха, честито! Говори ми... Супер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 On 4/19/2019 at 9:48 AM, netrootbg said: S55 AMG Цялостен amg пакет от завода. Двигател, аусписи и т.н. Даже емблемата е amg. Голям кеф е да усетиш 5.5 литра двигател как развърта и amg ауспуха как мърка. Уау, това е наистина дзвер някакъв! Честито и много безаварийни километри! ПП. Да не съм офтопик, тази седмица ядох супа от това чудовище: както и панирани хапки от това: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 15, 2019 Share Posted May 15, 2019 Малко ама от сърце, направих първо участие на сцена с клуба по народни танци. Юли месец още Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts