Jackson_Fan Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Айде още един убиец по пътищата...ей да се обаждаш като караш Hahah базикам се бе братле честито и безаварийно каране. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Купих си нова блуза. lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 купих си тоалетна хартия...двупластова Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 купих си тоалетна хартия...двупластова И как е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 купих си тоалетна хартия...двупластова Истината е в двупластовата.. най-сетне ще престане да ти се къса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 (edited) купих си тоалетна хартия...двупластова Кофти е само с ръка! Сега ша се родиш направо! И ако почнеш да го миеш след употреба...пиши едит: Надявам се този ми безмислен пост не ме присъединява към спамерите... Edited December 17, 2006 by harmonika Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 едит: Надявам се този ми безмислен пост не ме присъединява към спамерите... к'во ти пука. ако не сме ние.. тоя форум съвсем ще замре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 к'во ти пука. ако не сме ние.. тоя форум съвсем ще замре Чудя се дали това не е по-добрата алтернатива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Чудя се дали това не е по-добрата алтернатива А... боли ме гъза. Просто констатирах факта. Ако ще умира - да умира Аз със който е трябвало вече съм се запознал така че... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 (edited) Ей, шапшали! Не така с лошо бе! [Edit] Аз забравих защо дойдох в тая тема бе! Ще ви се изфукам, че нета ми вече баца с 40+к отново! Това напоследък не е просто ежедневие, то е за хвалба, затова тука! [/Edit] Edited December 17, 2006 by Curunir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 купих си тоалетна хартия...двупластова ау къде може да се намери такова нещо аз пък като няма правя запетайки по стените NeSTa_86 батко обещавам , че първата жертва ще си ти само да ти намеря някой снимка . За 1 час 2 пати ми направиха проверка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Не знаете, че има трипластова? Санитекс рулз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 1100 лв чиста печалба от еврофутбол вчера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 1100 лв чиста печалба от еврофутбол вчера Иха! Кой щял да черпи Шегичка(да си кажа де..) Честитооооооооооооооо! С кеф и здраве да си ги харчих! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 1100 лв чиста печалба от еврофутбол вчера Честито! Я пиши ква система си ползвал Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Честито! Я пиши ква система си ползвал МОже да е от СДП-то Ако е система и аз съм заинтересуван. Макар че то кат ги усещаш мачовете системата не е от особено значение де Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 МОже да е от СДП-то Ако е система и аз съм заинтересуван. Макар че то кат ги усещаш мачовете системата не е от особено значение де Има значение кво е пуснал. Ако е бил сингъл с 500 лева залог? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 (edited) Виляреал-Осасуна-2---------коеф.3.60 Интернасионал-Барса-1-----коеф.7 Edited December 18, 2006 by LPFC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Иам 6 по ОПК!!! (Основи на програмирането в комуникациите) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 първата ми заверка в живота ми Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 първата ми заверка в живота ми С малко повече късмет: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 първата ми заверка в живота ми Сега остава и словореда да си оправиш и направо ставаш пИрфектИн Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 С наближаването на НГ-та нощ моя милост подготвя традиционната патентована пукница за 00.00 часа АРТИЛЕРИЯ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Сега остава и словореда да си оправиш и направо ставаш пИрфектИн еее малко прекалих с ми-тата, но то това беше от вълнение Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 (edited) Остава ми 1 заверка и педерасчето ме връща 6 пъти да му чартая някви глупости, като последното оправдание му беше "не ми харесва молива"!!! I GOT EM ALL! LALALALALAL Edited December 21, 2006 by Psihara^^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts