RaptoR Posted September 25, 2018 Share Posted September 25, 2018 Подариха ми новия GOOGLE HOME mini. Страхотно забавен и страшно интелЕгентен!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Днес си подписах новото повишение в работата идващо с 10% отгоре към основната заплата и вдигащо годишния бонус на 20%. Нямаше как да не мина и да не взема един 15 годишен Гленливет за поливане на случката, както и един PlayStation 4 Pro + един Asus 28'' 4K MG28UQ гейминг монитор. В момента чакам всичко от стария плейстейшън да се прехвърли на новия, че съм захапал Red Dead Redemption II. Май съм почнал да се вдетинявам на стари години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 17, 2018 Share Posted November 17, 2018 Честито! Момчетата не порастват, просто играчките им стават по-скъпи. Така че, наслаждавай се.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 Днес си подписах новото повишение в работата идващо с 10% отгоре към основната заплата и вдигащо годишния бонус на 20%. Нямаше как да не мина и да не взема един 15 годишен Гленливет за поливане на случката, както и един PlayStation 4 Pro + един Asus 28'' 4K MG28UQ гейминг монитор. В момента чакам всичко от стария плейстейшън да се прехвърли на новия, че съм захапал Red Dead Redemption II. Май съм почнал да се вдетинявам на стари години. Чесито. Ако може и по - често, нали . Честито! Момчетата не порастват, просто играчките им стават по-скъпи. Така че, наслаждавай се.... +1 Мен сега ме прихвана да направя нещо като ъпгрейд на една машинка която имам. Уж си я взех за сървър, но така и не я настроих както бях планувал. Сега я подготвям да ми е за десктоп. Малко обаче съм ограничен точно какво мога да променя. Все пак другият месец по някое време ще съм готов и ще бъде с 2 процесора 6 ядрени Xeon и 72gb ram . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 ...2 процесора 6 ядрени Xeon и 72gb ram . Интересно тая всичката мощ за какво ще я ползваш като десктоп? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 18, 2018 Share Posted November 18, 2018 Интересно тая всичката мощ за какво ще я ползваш като десктоп? Като основен десктоп когато съм вкъщи. Разни виртуални машини пускам, игри и т.н. Честно казано не ми струва много пари за да направя такъв ъпгрейд. Платката за втори процесор ми струва около 150 лева. Паметта горе долу е същата цена. Процесорите ми обещаха да ми ги подарят. Остава само видео карта да си харесам и монитор. Монитора май го харесах, но още не съм сигурен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 19, 2018 Share Posted November 19, 2018 Честито! Момчетата не порастват, просто играчките им стават по-скъпи. Така че, наслаждавай се.... Чесито. Ако може и по - често, нали . Благодаря! Де да можеше и по-често да става номера, макар и всяка година да ги индексират ама никога не е толкова, с колкото му се иска на човек. Остава само видео карта да си харесам и монитор. Ванка, вземи си този дзвер! Между другото, от години вече не ползвам десктоп машини. Мисля, че на този етап за начесване на гейминг крастата, конзолите са ми напълно достатъчни. PS4 Pro-то се представя отлично, особено в комбинация с добър 4K HDR TV (монитора, който взех не влиза в тази категория, както и десктопите по принцип, но това е друга тема). Затова си мисля, че не бих се хвърлил тепърва да сглобявам геймърски десктоп. Конзолата ми дойде $500 барабар с Red Dead Redemption II, кво му плащаш. Само 1/3 от цената на горната видеокарта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 От понеделник ще съм Cloud and Edge Architect в GTT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 30, 2018 Share Posted November 30, 2018 Браво, браво Аз вече на тая тема не смея да се хваля, преди да мина изпитателния срок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 3, 2018 Share Posted December 3, 2018 Браво, браво Аз вече на тая тема не смея да се хваля, преди да мина изпитателния срок Мерси)Не съм имал проблеми до сега с изпитателните срокове Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Живи и здрави лятото ще ставам татко за втори път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Поздравления! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Ами... да сте живи и здрави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Ехааа, браво, Ру! Да сте живи и здрави! ❤ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2018 Share Posted December 20, 2018 Живи и здрави лятото ще ставам татко за втори път Браво, милички! Да сте здрави и всичко да мине леко! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 Благодаря ви за пожелянията Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 21, 2018 Share Posted December 21, 2018 Живи и здрави лятото ще ставам татко за втори път Честито и с най-добри пожелания за безпроблемно износване и раждане! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 22, 2018 Share Posted December 22, 2018 Благодаря ти, кръстник Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 Почвам да водя лекции като adjunct professor към магистърската програма на местния филиал на New York Institute of Technology. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 Много добре си решил. По коя дисциплина ще преподаваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 5, 2019 Share Posted January 5, 2019 След седмица започвам да водя курс по мрежова сигурност този семестър. Програмата е нова и тепърва ще се оформят още нови курсове, но моята работа ще е все в областта на информационната сигурност и управление на риска. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 6, 2019 Share Posted January 6, 2019 За много години, гадове. От днес вече съм сертифициран за МикроТик. Още една хартийка за стената "Кой съм аз". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 10, 2019 Share Posted January 10, 2019 Като за 10 годишна машина май добре съм се справил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 Като за 10 годишна машина май добре съм се справил. На какво дъно търкаляш този xeon и това трябва да е M2 на PCI? Дано имам време тези дни да бодна и моя (5675) и да го изправя VS 3770 P.S. Тези xeon-и за по $30-$40 отвяват процесори от по $120+ само да успееш да си намериш дъно за тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 12, 2019 Share Posted January 12, 2019 На какво дъно търкаляш този xeon и това трябва да е M2 на PCI? Дано имам време тези дни да бодна и моя (5675) и да го изправя VS 3770 P.S. Тези xeon-и за по $30-$40 отвяват процесори от по $120+ само да успееш да си намериш дъно за тях. Dell T5500 е машинката. Преди доста време я взех за без пари буквално. Процесорите които сложих са X5650. Искаше ми се да сложа 5670, но тези ги получих като подарък. Рамта е ecc registered и като цена е по - ниска от нормалната. И нея обаче получих като подарък(72гб). Разходите ми бяха да си купя riser карта на която се слага вторият процесор. Излезе ми около 70$. NVMe диска го сложих на pci-e порт. В момента 512gb е 70$ и цените всяка седмица вървят надолу. Видео карта също трябваше да сложа аз(RX580). Като сглобихме машинката, пуснах най - новият Tomb Raider. На 2К резолюция върви без грам забавяне. Просто не си струва човек да си взима нова машина. Следващият път мисля да направя пак нещо такова. Взимам машина със сървърно дъно(Dell, HP) и ъпгрейдвам. Малко е особено когато машината ти няма UEFI и трябва да буутнеш от pci-e nvme. Прави се една флашка с която става цялата работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts