__smirnoff__ Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 що се мъчите, като можете да я пресушите и за 30 :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 (edited) delete Edited November 28, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 (edited) delete Edited November 28, 2006 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 (edited) delete Edited November 28, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 27, 2006 Share Posted November 27, 2006 (edited) Edited November 28, 2006 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted November 28, 2006 Share Posted November 28, 2006 добре де.. за това ли пихме вино на свещи.. за да го разправяш по форумите afx това ли правиш зад гърба ми, а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Aз пък си направих подарък за имения ден и си взех HDD 320 GB Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Аз искам да се оплача! Публикуваха едно мое интервю и бяха сложили коментар от мое име - неща, които ВЪОБЩЕ не бях писал! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 снощи за първи път си изпуснах паяка докато го прибера майка ми изпадна в истерия много беше весело Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Аз искам да се оплача! Публикуваха едно мое интервю и бяха сложили коментар от мое име - неща, които ВЪОБЩЕ не бях писал! нормална практика...за къде става дума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Изживях най-дългото си денонощие 1 денонощие=30 реални часа! За десетине дни навъртях около 25 000км А как само съм щастлива, че съм си вкъщи!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Мога да се похваля с първите си журналистически публикации - анкета, две статии и интервю в един и същи брой! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Купих си 2 шапки и едни ръкавички за зимата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Мога да се похваля с първите си журналистически публикации - анкета, две статии и интервю в един и същи брой! Един и същи брой на какво. Аре кажи да почетем и ние де . А иначе да се похваля купих си нова дъска и сега само чакам да падне сняг . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 прекарах най-якия студентски празник имаше от всичко-ядене,пиене,танци и почти секс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 ...имаше от всичко-ядене,пиене,танци и почти секс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 при мен пък имаше почти ядене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 (edited) Аз пък на 8ми за пръв път от много време насам се наспах като хората и на другата сутрин не се събудих с чанти на Billa под очите... Получих и първия си смешен хонорар за първата ми публикация... Вестника, понеже някой питаше е световно неизвестен и се съмнявам да го има в Пловдив... Първата ми публикация - изопачено от редакторите интервю беше в 4-тия му брой... Казва се Волан-boss... Редакция: поправих името на вестника, бях го написал грешно Edited December 12, 2006 by The`ScorpioN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Всяко начало е трудно, Скорпи. Имаш дълъг път пред себе си за вървяне, така че не унивай А това, че си пропуснал празника не е много за хвалене мене ако питаш. По-добре да беше отишъл някъде с някой да си прекараш весело, щото не се знае, може да си пропуснал най-готиния си студнетски празник през живота Но след като си го пропуснал няма как да го знаеш прекарах най-якия студентски празник имаше от всичко-ядене,пиене,танци и почти секс Бате, това "почти секс", ми звучи като неприятна болка в топките, която плаче за облекчаване. Яденето, пиенето и танците ги има във всяка прилична кръчма. Тоя "почти секс" по-добре да е "без секс" или "със секс", щото това "почти" го нямам като понятие в речника ми когато става дума за секс Само един път беше почти и усещането е като да имаш спукан балон в гащите през целия ден. Неприятна работа ти казвам. Другия път карай "със секс", щото иначе става "съкс" Тва е шегичка де, не го взимай много навътре, но все пак помисли по въпроса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Килър знам. Това ме успокоява, но не пълни портфейла ми, така да се каже. Това беше и едната причина да прекарам студентския празник сам в леглото си Другата беше, че не съм точно студент в момента, с това поне се оправдавам пред себе си и другите. Иначе 'почти секс'-а на мен ми звучи по-скоро малко натискане и после индивида си е хвърлил хайвера в мивката Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Язък за мат'ряла дето се вика Не си студент казваш. То и аз не съм студент, ама тая работа не ми пречи да празнувам със студентите. Тая година и аз пропуснах поради ред причини, но не мисля да го пропускам другата Финансите са проблем, да. Винаги съм си обещавал, че ще си отделям пари за празници и никога не го правя. А е добра идея да си знаеш, че зададе ли се празник си готов. Въпроса тука е откъде да ги заделяш, мамка им и пари. А иначе това което в момента не ти пълни портфейла за в бъдеще може да го поддържа приятно пълен. Не може още от началото да почне да го пълни, но мисля че ти това и сам го знаеш. Просто не се отказвай. Доколкото ги познавам скорпионите са упорити, макар на моменти да правят грешката да го удрят на инат даже. То така го казах се едно не съм и аз от въпросната зодия. Може да се каже че споделям личен опит Между другото ината върши работа понякога, но е доста близо да отприщи саморазрушението на един скорпионски индивид. Тогава почваш да градиш всичко наново и така до другия път или до момента в който можеш да си контролираш ината. Смея да отбележа, че това ми е било винаги най-трудната битка в тоя живот Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 (party) http://skysports.bg/article/?ID=500002015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 евала!!! браво сашко гордея се с теб! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 (edited) Нямам и намерение да се отказвам. Проблематиката е, че на моменти губя надежда, губя сили, губя и енергия. А ината е доста конструктивна сила, когато е стриктно контролирана. Основния скорпионски проблем, според мен е, че се чувстваме комфортно само когато всичко е под наш контрол, което определено е невъзможно Edited December 12, 2006 by The`ScorpioN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Взех си изпита по курмуване и утре ще подавам документи за книжка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts