jozo Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 P.S. Китайците правят перфектни "скелети" - 1:1 като тоя на Чефо. Не знам дали знаеш, но 90% от "китайците" са с японски механизми. Нямам си на идея, може и за това да не съм поръчал. Харесал съм един за 15$, но се чудих дали изобщо ще работи за тая цена. На същата фирма съм набелязал още един, но по-скъп. Преди време обаче си заръчах една друга китайска играчка, тип "смарт", но я взех основно, заради различните "скинове". Кеф ти Сейко, Кеф ти Таг Хойър, дори Ферари има като за чефо, ама не съм го качвал него. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 (edited) Да го .... и в дядото - няма да ти донесе някое истинско ферари, а гледа да мине тънко само с една фланелка. Всичко по реда си. https://www.cars.com/vehicledetail/detail/685541961/overview/ - повече ме притеснява застраховката от колкото вноската. За това си седя мирно и кротко на задника. Както казах, всичко по реда си....Няма да се правим на типичния източноевропейски тираджия. https://yts.am/movie/ferrari-race-to-immortality-2017 - свали го и го гледай. После предполагам ще стане ясно защо съм фен единствено и само на Ферари. А любимия тракториС на Виден...дори не е мечтаел за кола Механичен часовник с автоматично навиване. А скелетон е типа корпус, виждат се вътре карантиите. https://www.fossil.com/us/en/products/townsman-48mm-automatic-light-brown-leather-watch-sku-me3154p.html Хубавите, Жоре, струват пари. Горния е компромисен вариант докато успея да си позволя хубав. Вече имам 3 вечерни/работни и един спортен. Мога да почна да събирам и за "хубав" https://tufinawatches.com - така и не се навих да им посетя магазина, да видя за какво става дума. Жоре, вземи си един Фосил като нискобюджетен вариант и това е. Аз нямам оплакване от моите. Дали има по-точно часовници с ЕТА механизми - има...но са и на различни пари....обикновено са с поне 5 цифри тия дето ми хващат окото, а често и 6. Мислих да си купя реплика на Audemar Piguet, обаче всеки ще разбере, че мишок като мен няма как да има истински такъв и се отказах. Edited December 25, 2017 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 25, 2017 Share Posted December 25, 2017 Всичко по реда си. https://www.cars.com/vehicledetail/detail/685541961/overview/ - повече ме притеснява застраховката от колкото вноската. Чефо, на туй сигурно нещо му има...няма как тази класика да струва толкова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Чефо, на туй сигурно нещо му има...няма как тази класика да струва толкова. Е па кво да му има, освен че мяза на каракуда, но пък е много по-добре от някои доста по-скъпи настъпани жаби от strawberry fields Стефчо че доде е жив не мое'се освести от вируса Ферари е ясно, но след 10 години тотал резил в "баш спорта" и подмятане кат' лайнян вестник от "мелези" и прочее, дето се доказаха като по-добри от тях, е редно поне да се опита маааалко така да слезе на земята. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Е па кво да му има, освен че мяза на каракуда, но пък е много по-добре от някои доста по-скъпи настъпани жаби от strawberry fields Какво ти разбира свиня от кладенчова вода... ...за мен 360 си остава една от най-добрите класики в жанра - не е най-новата, не е най-мощната, не е най-бързата, но е страхотна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 На мен също много ми допада. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Естествено. Една от най-красивите колите е това. Гледайте филма от линка....може пък да ви хареса. Аз горе-долу бях или чел, или вече гледал повечето от нещата, беше ми се изплъзнал подаръка на Колинс към Фанджо (една от световните му титли). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Какво ти разбира свиня от кладенчова вода... Свиня ли ме нарече току що? Веднъж прескочих нещо подобно, но определено тука прескочи летвата. ====================================== Стефче, за такива пари можеш да си вземеш къде къде по-кола от тази. Отсега ти казвам, че бързо ще усетиш какво дърво си загризал... Нито си на 18, нито си в криза на 50-те... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Свиня ли ме нарече току що? Веднъж прескочих нещо подобно, но определено тука прескочи летвата. ====================================== Стефче, за такива пари можеш да си вземеш къде къде по-кола от тази. Отсега ти казвам, че бързо ще усетиш какво дърво си загризал... Нито си на 18, нито си в криза на 50-те... Де късмет да имам 80 бона само за кола... Кеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Ще дойде и тоя ден, батьовата, споко. Ти да си жив и здрав. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Свиня ли ме нарече току що? Такъв е лафа бе, мисир! Трябва ли ти превод на мисирски или искаш да ти сложим значката за буквалист на форума? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Мисир значки да ми слага - верно ли? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Такъв е лафа бе, мисир! Трябва ли ти превод на мисирски или искаш да ти сложим значката за буквалист на форума? Карай, щом вече ми забранява да цитирам пословици и поговорки, значи работата отива на зле...явно одъртява и вече се засяга даже и от общите преносни лафове. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Предвид милениумите зад гърба ти и богатото разнообразие на подобни пословици, интересно как така баш тая избра. Учудвам се, защото аз например никога не бих го наравил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 А по-забавно ли щеше да ти бях казал, че от коли и дизайн нищо не разбираш...просто ти спестих и още няколко приказки, сещаш се за кое... ...ама ти си се обиждай де, не ми пречи...периодът на вдетиняването съм го минал отдавна. P.S. Щях да кажа нещо за куклите и парцалките, ама пусто вече и поговорките те дразнят, та ти го спестих... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 26, 2017 Share Posted December 26, 2017 Отклонисти такива... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Резултатът от обикалянето на магазините в днешния боксинг дей. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Отклонисти такива... Казва се притежатели на отклонения... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Резултатът от обикалянето на магазините в днешния боксинг дей. Дясната сигурно безплатно са я раздавали на входа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 И за мен е учудващо, но има хора, които дори дават пари за нея Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Аз бях решил да я взимам, но след развилнята се простотия покрай играта, се отказах. Кръстник - анатема! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted December 27, 2017 Share Posted December 27, 2017 Аз пък си купих две книги дето от много време им бях хвърлил око. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Дясната сигурно безплатно са я раздавали на входа. И за мен е учудващо, но има хора, които дори дават пари за нея Аз бях решил да я взимам, но след развилнята се простотия покрай играта, се отказах. Кръстник - анатема! Ама големи сте лаЙкове бе! Първо, играта ми дойде почти без пари, колкото за два сандвича. Второ, мултиплейъра изобщо не ме интересува, а точно там са идиотщините, за които ревете. Смятам да изкарам само офлайн сингъл плейър кампанията и толкова. Обаче днес отрязах главата и на един PS4 VR - комплект хедсета и камерата плюс Gran Turismo VR. Ей ся отидЕ вече коня в рЯката. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Аз предпочитам 3 монитора и стол тип "паяк" пред VR. Ама трябва много свободно време. И свободно пространство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 28, 2017 Share Posted December 28, 2017 Ама големи сте лаЙкове бе! Първо, играта ми дойде почти без пари, колкото за два сандвича. Второ, мултиплейъра изобщо не ме интересува, а точно там са идиотщините, за които ревете. Смятам да изкарам само офлайн сингъл плейър кампанията и толкова. Обаче днес отрязах главата и на един PS4 VR - комплект хедсета и камерата плюс Gran Turismo VR. Ей ся отидЕ вече коня в рЯката. Не сме. Сингъл плейър кампанията е супер къса и след излизането на играта беше без край. Не знам дали са го добавили сега. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts