Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

Какъв стар град и той там беше под наем... 

С ремонта ще помагам бе, мисир, няма грижи. Приключваме на покрива винаги  :grin:

Майтап няма, ама всичко чака на двете ми ръце (от инсталация и подово покритие, до таван) щото не искам после да издирвам за да пребия някой калтак. Но пък това вече си е мое, та смятам да се раздам на макс.

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Малкото ни момиче вече е голямо! Днес става на 2 години :love
:wub:  Ваня  :wub: 9184825M.jpg

Малкото ни момиче вече е голямо! Днес става на 2 години :love

:wub:  Ваня  :wub:

Браво, да е жива и здрава и голяма да порасне! Кога направи две години? Значи е време за братче! :)

Благодаря ви от сърце, момчета!
Не знам кога мина това време! Да сме живи и здрави само си пожелавам! :wub:
Явно щъркелът ни е загубил адреса, че се бави братчето. Ако стане, стане :)

Лъки, много ти благодарим!

Да сте живи и здрави и вие! Целувки на малката!!! :)

Не знам кога мина това време! 

Интересно аз какво да кажа тогава... В началото на месеца второто стана на две, а с кака ти вчера направихме 10 години...  :shy:

ЕДИТ: Чувам как отнякъде Пламен ехидно се смее...  :laughing:

За Пламен е секунда във вечността, като мигване на окото :)

Какво ми говориш и на мен... След няколко месеца с Жоро също правим 10 години :)

Само с децата сме назад :) И на ЕГН-то започваме с по-големи числа.

Edited by gal4enceto

За Пламен е секунда във вечността, като мигване на окото :)

За мен времето е относително понятие...

Галче, с онова прекрасно същество горе на снимката ставате две куклички - да ви е жива и здрава и много да ви радва!

Току що си купих плотче втора употреба - Сименс, оригинал, произведен в Германия. Според продавача е модел 2016 и струва над 1300 лева. Буквално се изсмях. Сега се прибирам и ВИЖДАМ ТОВА...  Аз дадох 220 лева... Има една единствена лека драскотинка... 

Поздравления за далаверата.

Аз пък тъкмо гледам телефоните, че искам да си купя нов, а ми изтича договора и виждам как с под 1300лв няма да се размина.

Повече от 800-900 не ми се даваха..

За единия апартамент взехме за 300лв чисто нова фурна с плот на АЕГ. С 2 котлона със зони, като единия е за тава. 

едит: Ангеле кво ще взимаш S8 ? 

Edited by kotora

Аз за 350 купих комплект фурна с плот Миеле, като плота е с уникални функции, елипси и прочее. Мисълта ми е, че посмъртно няма да ида да си купя някакъв кютук за луди пари, защото бил нов от магазина. 

Ангеле, ти ЛУД ли си? Аз сега ще преподписвам c М-тел и си очаквам поредния подарък за тия пари  :grin:

Аз за 350 купих комплект фурна с плот Миеле, като плота е с уникални функции, елипси и прочее. Мисълта ми е, че посмъртно няма да ида да си купя някакъв кютук за луди пари, защото бил нов от магазина. 

Ангеле, ти ЛУД ли си? Аз сега ще преподписвам С М-тел и си очаквам поредния подарък за тия пари  :grin:

Ми не съм луд, но просто не ми се дава никакъв избор. Най-евтиният вариант е Galaxy S8.

Пък ти като си на корпоративен план - чудесно. Аз си ги купувам като нормален частен потребител.

• 1 month later...

Повече от месец никой не се е хвалил, що така бе? Аз днес реших най-накрая да си взема умен часовник и отрязах главата на един Samsung Gear S3 Frontier. Много съм доволен! :)

https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s

Повече от месец никой не се е хвалил, що така бе? Аз днес реших най-накрая да си взема умен часовник и отрязах главата на един Samsung Gear S3 Frontier. Много съм доволен! :)

https%3A%2F%2Fblueprint-api-production.s

аз по Коледа предполагам, че ще се похваля с такова...не умен часовник щото не съм им фен... Някой скелетон може би

аз по Коледа предполагам, че ще се похваля с такова...не умен часовник щото не съм им фен... Някой скелетон може би

Голяма глезотия е, но повечето функции ми харесват и най-вече възможността за гласови команди, включително приемане и извършване на телефонни повиквания. Много полезна функция е списъка с напомняния - не, че телефона не ги прави тия неща, но пък той не винаги е в теб, докато часовника е винаги подръка. Вчера си взимам душ в банята и по едно време гледам някой ме търси (телефона разбира се е в някоя от стаите). Няма никакъв проблем да се проведе разговор под водната струя. Абе глезотии. :lol: