gado Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Какъв стар град и той там беше под наем... С ремонта ще помагам бе, мисир, няма грижи. Приключваме на покрива винаги Майтап няма, ама всичко чака на двете ми ръце (от инсталация и подово покритие, до таван) щото не искам после да издирвам за да пребия някой калтак. Но пък това вече си е мое, та смятам да се раздам на макс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2017 Share Posted September 12, 2017 Ако мога с нещо да помогна - насреща съм. Пия Пиринско и почти не ям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Напоследък ми се ще да живея в нова кооперацийка с градинка в кв.Съдийски. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 16, 2017 Share Posted September 16, 2017 Аха, искаш да ставаш комшия или ще ставаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Малкото ни момиче вече е голямо! Днес става на 2 години Ваня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Честит рожден ден! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Малкото ни момиче вече е голямо! Днес става на 2 години Ваня Браво, да е жива и здрава и голяма да порасне! Кога направи две години? Значи е време за братче! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Благодаря ви от сърце, момчета!Не знам кога мина това време! Да сме живи и здрави само си пожелавам! Явно щъркелът ни е загубил адреса, че се бави братчето. Ако стане, стане Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Честит рожден ден! Да ви е жива и здрава!!! Сладурка!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Лъки, много ти благодарим! Да сте живи и здрави и вие! Целувки на малката!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Не знам кога мина това време! Интересно аз какво да кажа тогава... В началото на месеца второто стана на две, а с кака ти вчера направихме 10 години... ЕДИТ: Чувам как отнякъде Пламен ехидно се смее... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 (edited) За Пламен е секунда във вечността, като мигване на окото Какво ми говориш и на мен... След няколко месеца с Жоро също правим 10 години Само с децата сме назад И на ЕГН-то започваме с по-големи числа. Edited September 18, 2017 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 Аха, искаш да ставаш комшия или ще ставаш? Ами не,просто квартала ми допада Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 18, 2017 Share Posted September 18, 2017 За Пламен е секунда във вечността, като мигване на окото За мен времето е относително понятие... Галче, с онова прекрасно същество горе на снимката ставате две куклички - да ви е жива и здрава и много да ви радва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Току що си купих плотче втора употреба - Сименс, оригинал, произведен в Германия. Според продавача е модел 2016 и струва над 1300 лева. Буквално се изсмях. Сега се прибирам и ВИЖДАМ ТОВА... Аз дадох 220 лева... Има една единствена лека драскотинка... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Поздравления за далаверата.Аз пък тъкмо гледам телефоните, че искам да си купя нов, а ми изтича договора и виждам как с под 1300лв няма да се размина. Повече от 800-900 не ми се даваха.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 (edited) За единия апартамент взехме за 300лв чисто нова фурна с плот на АЕГ. С 2 котлона със зони, като единия е за тава. едит: Ангеле кво ще взимаш S8 ? Edited September 20, 2017 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Аз за 350 купих комплект фурна с плот Миеле, като плота е с уникални функции, елипси и прочее. Мисълта ми е, че посмъртно няма да ида да си купя някакъв кютук за луди пари, защото бил нов от магазина. Ангеле, ти ЛУД ли си? Аз сега ще преподписвам c М-тел и си очаквам поредния подарък за тия пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 20, 2017 Share Posted September 20, 2017 Аз за 350 купих комплект фурна с плот Миеле, като плота е с уникални функции, елипси и прочее. Мисълта ми е, че посмъртно няма да ида да си купя някакъв кютук за луди пари, защото бил нов от магазина. Ангеле, ти ЛУД ли си? Аз сега ще преподписвам С М-тел и си очаквам поредния подарък за тия пари Ми не съм луд, но просто не ми се дава никакъв избор. Най-евтиният вариант е Galaxy S8. Пък ти като си на корпоративен план - чудесно. Аз си ги купувам като нормален частен потребител. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 24, 2017 Share Posted October 24, 2017 Повече от месец никой не се е хвалил, що така бе? Аз днес реших най-накрая да си взема умен часовник и отрязах главата на един Samsung Gear S3 Frontier. Много съм доволен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Все още си ме бива Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 Повече от месец никой не се е хвалил, що така бе? Аз днес реших най-накрая да си взема умен часовник и отрязах главата на един Samsung Gear S3 Frontier. Много съм доволен! аз по Коледа предполагам, че ще се похваля с такова...не умен часовник щото не съм им фен... Някой скелетон може би Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 28, 2017 Share Posted October 28, 2017 аз по Коледа предполагам, че ще се похваля с такова...не умен часовник щото не съм им фен... Някой скелетон може би Голяма глезотия е, но повечето функции ми харесват и най-вече възможността за гласови команди, включително приемане и извършване на телефонни повиквания. Много полезна функция е списъка с напомняния - не, че телефона не ги прави тия неща, но пък той не винаги е в теб, докато часовника е винаги подръка. Вчера си взимам душ в банята и по едно време гледам някой ме търси (телефона разбира се е в някоя от стаите). Няма никакъв проблем да се проведе разговор под водната струя. Абе глезотии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 29, 2017 Share Posted October 29, 2017 Навил съм си на пръста автоматик... Ама скъпи бе да ева Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 2, 2017 Share Posted November 2, 2017 Току що след няколко хиляди корекции върху гласа завърших една конкурсна песен - толкова съм добър, че чак ми идва да си посегна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts