netrootbg Posted July 14, 2017 Share Posted July 14, 2017 http://m.dir.bg/dnes/news/26060754/ И аз бях там . Не точно до бай Тръмп, но със специална покана и на трибуните. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 И аз бях там . Не точно до бай Тръмп, но със специална покана и на трибуните. Да нямаш някаква руска връзка, че напоследък около Тръмп все такива се навъртат? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Да нямаш някаква руска връзка, че напоследък около Тръмп все такива се навъртат? Хах, не. Поканата беше от френска страна. Същият ден се насладих на невероятна 45 минутна заря. Не бях гледал нищо което дори и малко да се доближава до тази. Това е малко преди зарята: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 (edited) http://m.dir.bg/dnes/news/26060754/ И аз бях там . Не точно до бай Тръмп, но със специална покана и на трибуните. Тоя дебил Тръмп пак е правил безумни неща- при контакт с френската президентша Снимката в по-долния ти пост е меко казано зле. Edited July 16, 2017 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 16, 2017 Share Posted July 16, 2017 Хах, не. Поканата беше от френска страна. Същият ден се насладих на невероятна 45 минутна заря. Не бях гледал нищо което дори и малко да се доближава до тази. Яко! И аз имам привилегията да гледам от "трибуната" де що заря пускат при нас заради централния изглед от терасата ми. Освен по празниците, имаме и един фестивал "Celebration of Light" през август и шоуто е обикновено по 30 мин през съответните дни, но 45 минути гърмежи си е сериозна работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted July 18, 2017 Share Posted July 18, 2017 Започвам да скривам войнишките глупости една по една Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Google Home - голяма зарибявка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Google Home - голяма зарибявка. Дечко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Отново пловдивчанин. Дано за постоянно тоя път, че ми писва :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Ми, добре дошъл обратно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 кво стана бе Антарес? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 Намерих си работа в пловдивска фирма, жена ми и тя и се пренесохме :-) Това стана :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veno Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 еми успех, дано е за по-дълго! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted July 31, 2017 Share Posted July 31, 2017 Намерих си работа в пловдивска фирма, жена ми и тя и се пренесохме :-) Това стана :-) Ей това е приказка...честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Баси, не вярвах, че ще се върна към нещо от ... детските ми години. Между другото това нещо е по поръчка на сина ми, който се роди много години след изчезването на оригиналната технология от живота на хората. Останах буквално гръмнат, когато ми каза, че това било някаква набираща скорост "мода" и едва ли не всички музиканти и групи в момента вече издават освен стандартните дигитални версии и ... винилни плочи. Audio-Technica AT-LP60NV-BT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Честито. Приятно слушане. Тая носталгия ще ни погуби обаче...щом по-нисша технология от преди години става модерна.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Баси, не вярвах, че ще се върна към нещо от ... детските ми години. Между другото това нещо е по поръчка на сина ми, който се роди много години след изчезването на оригиналната технология от живота на хората. Останах буквално гръмнат, когато ми каза, че това било някаква набираща скорост "мода" и едва ли не всички музиканти и групи в момента вече издават освен стандартните дигитални версии и ... винилни плочи. Audio-Technica AT-LP60NV-BT Миналата година разговарях със собственик на музикален магазин, който ми каза същото. Една част от звукозаписните студиа се връщат към записите върху плочи, ролки, касетки заради качеството. Дали ще се наложат отново времето ще покаже. Лошото, че имат определен живот и специфичен начин на съхранение, който ако не се спази уврежда носителя, а от там и качеството. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Баси, не вярвах, че ще се върна към нещо от ... детските ми години. Между другото това нещо е по поръчка на сина ми, който се роди много години след изчезването на оригиналната технология от живота на хората. Останах буквално гръмнат, когато ми каза, че това било някаква набираща скорост "мода" и едва ли не всички музиканти и групи в момента вече издават освен стандартните дигитални версии и ... винилни плочи. Ко речи??? Между другото, мисир, не мисирстваше ли ти наскоро относно виещи касетки и скрибуцащи плочи, когато ги дискутирахме? Хм? Ха честито и белким се осъзнаеш какви глупости си говорил. Тая носталгия ще ни погуби обаче...щом по-нисша технология от преди години става модерна.... Ангеле, къде ги съчиняваш тия не знам... В Сикретс ли, в Планета ли... Ебати бисерите честно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
instinct Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Много интересен материал, как се правят плочите: Record Industry - най-големият завод за грамофонни плочи в света Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 4, 2017 Share Posted August 4, 2017 Ангеле, къде ги съчиняваш тия не знам... В Сикретс ли, в Планета ли... Ебати бисерите честно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Може би една от най-добрите мощни отверки с литиеви батерии - Dewalt DCF680N2. Уникален инструмент с жироскопично управление - завърташ леко китката в желаната посока и мотора почва да върти в избраната посока. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 (edited) Да си бъркаш маргаритите ли си го взе? И по темата, завторих Мусала... Edited August 23, 2017 by Mockingbird Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Да си бъркаш маргаритите ли си го взе? И аз се чудя за чий му е. Това е скъпа, професионална машина... А той верно освен да бърка коктейли друго не го вождам да тръгне да прави Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 Да си бъркаш маргаритите ли си го взе? И по темата, завторих Мусала... Ко ще рече завтори Мусала Аз я затворих за втори път в неделя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 23, 2017 Share Posted August 23, 2017 То от вас човек на един връх вече не може да отиде...колкото пъти съм ходил - все затворено. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts