RaptoR Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Мария само него чака... Много ясно - няма тебе да чака Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 На мен не ми хареса толкова така или иначе. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 На мен не ми хареса толкова така или иначе. Ми що ни се бъркаш тогава... Ти и прекрасно татуираната келнерка с лице на ангел не хареса, кво да говорим изобщо... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Това да не е следствие от това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Първи ден на новото работно място. Ако всичко протече нормално - от 10-ти юли би трябвало отново да съм си пловдивчанин Честито Аз ще го мъдря този вариант след 2-3 години, като се изнесат нашите в Калофер. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Днес Митко навършва една годинка! 1 година от както съм татко, живота определено е по-добър Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Ру, да ви е жив и здрав! Другото е лесно! Много е готин! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted June 7, 2017 Share Posted June 7, 2017 Да ти е жив и здрав и много да те радва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 9, 2017 Share Posted June 9, 2017 Багодаря ви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 13, 2017 Share Posted June 13, 2017 Станах вуйчо.....за втори път.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Живи и здрави да сте сиите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 16, 2017 Share Posted June 16, 2017 Благодаря, подобно.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted June 19, 2017 Share Posted June 19, 2017 Първата машина, която сглобих сам. Също и си взех най-накрая смислени слушалки - Audio-Technica m40x . И сега доволен разцъквам Witcher 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Седем дни моренце в Сицилия...пълен релакс далеч от света Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 20, 2017 Share Posted June 20, 2017 Аз пък съм скромен - от петък допреди малко бях в Смолян и насладата ми е неописуема. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 3, 2017 Share Posted July 3, 2017 Хола става уникален. Просто от светлината не мога да направя хубава снимка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Малко повече черепи и кръв и черва и ще стане мед. На тавана бесилка, а на другата страна погребение. Чудо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 @charmock - т'ва темата на the trooper ли е? Тая песен мисля да спра да си я пускам в колата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Да, The trooper e. Всъщност мен повече ме кефеше темата на Powerslave, но трябваше да чакам доста време да пристигне. Поръчах си и две канави, но реално ще сложа само едната и се чудя коя да е. Май тази с пришълеца ме кефи повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gerasim Panteleev Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Е как ще слагаш такова нещо в спалнята? Верно в края на 90те се радвахме на кино плакатите, шаренко лъскаво такова и си ги лепяхме временно в детската, ама 2017 пораснал човек да си слага такива измишльотини? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 (edited) Да, The trooper e. Всъщност мен повече ме кефеше темата на Powerslave, но трябваше да чакам доста време да пристигне. Поръчах си и две канави, но реално ще сложа само едната и се чудя коя да е. Май тази с пришълеца ме кефи повече. Космическия кораб. Пришалецът е просто безвкусица. Edited July 4, 2017 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Е как ще слагаш такова нещо в спалнята? Верно в края на 90те се радвахме на кино плакатите, шаренко лъскаво такова и си ги лепяхме временно в детската, ама 2017 пораснал човек да си слага такива измишльотини? Не е за спалнята а за детската. Щом на децата им харесва и го искат, значи ще им го сложа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Деца...как да им откажеш... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 4, 2017 Share Posted July 4, 2017 Аз между другото се сдобих с първата си механична клавиатура Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasshko Posted July 13, 2017 Share Posted July 13, 2017 Изгоря ми iPhone и временно си взех LG K8 и съм много впечатлен за 199лв колко добро телефонче може да има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts