kotora Posted May 14, 2017 Share Posted May 14, 2017 За изолация и замаска, и за подове мога да питам един съсед от Калофер. Обаче не знам дали е тук, че работи в чужбина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Успях сам да си оправя водолазния компютър и си спестих една тобра пари за нов . Време е за нови подвизи . Сега остава да си намеря и бокса за подводната камера... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Не мога да не се похваля с делата на моята сладка първа братовчедка, която сякаш вчера беше едно мъниче с плюшено мече в ръчичките... Well that was cool. Lifelong career goal to present something I really care about on the main stage at Google IO. #io17 #googleassistant — at Google I/O. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 24, 2017 Share Posted May 24, 2017 Чудесно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Живи и здрави ще се ходи другия месец до къщата на чичо Чарли. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Еее да метнеш някоя снимка.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Живи и здрави ще се ходи другия месец до къщата на чичо Чарли. Мексико? Щото той май се отърва от всичко в Бевърли Хилс и взе някакви имоти край Тихуана. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 4, 2017 Share Posted June 4, 2017 Мексико? Щото той май се отърва от всичко в Бевърли Хилс и взе някакви имоти край Тихуана. Лос АнХелес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Лос АнХелес Аз мислех, че ще е една друга къща на чичо Чарли на един остров... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Аз мислех, че ще е една друга къща на чичо Чарли на един остров... Едно по едно. Да сме живи и здрави за Мексико по-късно. После паспорт и после каквото сабя покаже. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Едно по едно. Да сме живи и здрави за Мексико по-късно. После паспорт и после каквото сабя покаже. Мексико е голям медец. Особено в момента с този курс на песото, направо хич не се и замисляй. Аз бях в един петзвезден затворен комплекс в Пуерто Ваярта (на снимката), в който цените бяха надути до небесата и въпреки всичко накрая като ми показаха сметката умрях от смях, към $500 канадски за цяла седмица ядене и пиене в ресторантите на хотела (това за двама души). В Мексико е истината! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Живи и здрави ще се ходи другия месец до къщата на чичо Чарли. Едно по едно. Да сме живи и здрави за Мексико по-късно. После паспорт и после каквото сабя покаже. Ей така ме кефиш, батьовата! Споко, Мария ще те чака в Йегера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 (edited) Първи ден на новото работно място. Ако всичко протече нормално - от 10-ти юли би трябвало отново да съм си пловдивчанин Edited June 5, 2017 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Успех! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Мексико е голям медец. Особено в момента с този курс на песото, направо хич не се и замисляй. Аз бях в един петзвезден затворен комплекс в Пуерто Ваярта (на снимката), в който цените бяха надути до небесата и въпреки всичко накрая като ми показаха сметката умрях от смях, към $500 канадски за цяла седмица ядене и пиене в ресторантите на хотела (това за двама души). В Мексико е истината! 11 човека сме сега. Очаква се почти същата бройка за ноември. Тогава се обмисля Мексико. Не съм бил, а искам да видя, макар много народ да предпочитат Бахамите или Варадеро - Куба. Ей така ме кефиш, батьовата! Споко, Мария ще те чака в Йегера Няма как. Писна ми от работа. 4 години съм тук, а съм бачкал 5. Малко свят трябва да се види Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Няма как. Писна ми от работа. 4 години съм тук, а съм бачкал 5. Малко свят трябва да се види Няма как да ти се радвам повече, без да си на масата до нас Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Едно по едно. Да сме живи и здрави за Мексико по-късно. Аз говоря за нещо съвсем различно . За Доминикана става въпрос. Ще ти пратя да видиш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Той Стефан тая Пунта Кана я сънува от 14 годишен, не го зачеквай. Ти където отиваш, той от там се връща. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Аз говоря за нещо съвсем различно . За Доминикана става въпрос. Ще ти пратя да видиш.Сам трябва да ида. Зачекнали са се с това Мексико и това е. То да е всичко наред и там ще се иде. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Сам трябва да ида. Зачекнали са се с това Мексико и това е. То да е всичко наред и там ще се иде. И сме се разбрали - идем ли, няма връщане. Ще работим поддръжка на тия къщички в светло синята вода... През деня... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Първи ден на новото работно място. Ако всичко протече нормално - от 10-ти юли би трябвало отново да съм си пловдивчанин Поздравления за смелата стъпка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 И сме се разбрали - идем ли, няма връщане. Ще работим поддръжка на тия къщички в светло синята вода... През деня... Искам да се опна на плажа там, да пия по кофа Маргарита и да бича айляк докато свят светува. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted June 5, 2017 Share Posted June 5, 2017 Преди всичко някоя трябва да те намери.Сам не върви Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Искам да се опна на плажа там, да пия по кофа Маргарита и да бича айляк докато свят светува. Бичим айляк ама требе да разкършваме от време на време. Те ще поддържаш електрото, другото на мен остави Преди всичко някоя трябва да те намери.Сам не върви Мария го чака в Йегера! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted June 6, 2017 Share Posted June 6, 2017 Мария само него чака... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts