RaptoR Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Браво, да си жив и здрав! Следващия път знам кой плаща сметката в Йегера Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Мани се с тоя Йегер...Мястото е друго...Лошото е, че няма градина обаче... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Ми ходи си там бе, на Момчил офиса му е в Йегера. Ако реши да го сменя тогава ще мислим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Баси, чак ми идва да си посегна! Последните ми сметки показват 54.74% ARORC, което ще рече Annualized Return on Risk Capital. Сега чакам пазарите да се сринат, за да удвоя тази цифра. То аз това от бая време го чакам, ама като гледам ще има да си чакаме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 То аз това от бая време го чакам, ама като гледам ще има да си чакаме... Нема се пуашиш, лично аз не бързам за никъде. Мога да изкарам още няколко години на 50-60% ритърн, докато се срути пазарЯ. Тъкмо ще имам и повече натрупан капитал за голямото плюскане. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 От няколко месеца все се каня и все забравям, но вчера си купиш телешка саздърма... Хваля се, такъв... Как върви с разни други работи, просто... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 14, 2017 Share Posted April 14, 2017 Да не си взел от тая - със салама и луканката? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Днес официално мъките ми в ТУ-София приклюзиха FOREVER! Защитих си дипломната Работа и вече съм Маг. Инж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Поздравления значи! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted April 25, 2017 Share Posted April 25, 2017 Днес официално мъките ми в ТУ-София приклюзиха FOREVER! Защитих си дипломната Работа и вече съм Маг. Инж. Заеби.. И Аз на книга съм такъв. Жица да не видя ☺️☺️☺️ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Рекох и отсякох! Телевизор LED Smart Samsung, 70" (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD От близо 4000 го взех под 2900. Е време е за биъринг! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Рекох и отсякох! Телевизор LED Smart Samsung, 70" (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD От близо 4000 го взех под 2900. Е време е за биъринг! Честито. Взех същия, но 50" че няма място. За пари/качество си е направо подарък! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Рекох и отсякох! Телевизор LED Smart Samsung, 70" (176 см), 70KU6072, 4K Ultra HD От близо 4000 го взех под 2900. Е време е за биъринг! Много голям ,бре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Е време е за биъринг Кога? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 10, 2017 Share Posted May 10, 2017 Откак съм писал, че и по-рано даже. =================================================== ЕДИТ: В момента, в който постнах във ФБ схемата и почнаха да ме заливат реклами - забележете цените:ТУК, ТУК, ТУК.... Абе чук чук чук, но аз не съм наведен... Друго си е 2878.50 Пламене, телевизор от МЕТРО викаш? Ми че те имат по-добри оферти. Вбесен, съм, че се натресох в Технополис миналия петък на зула.... За над 40 лева надолу можех да взема на дядо не 40 инча Самсунг, а 43 инча LG. Между другото в TECH MART също чудесни цени на тИвИлИзори. Техномаркет да пипат меча. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Мисире, честито! Не знам само за какво ти е такъв токмак, ама ти си знаеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Хехехе, готина играчка. Честито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Мисире, честито! Не знам само за какво ти е такъв токмак, ама ти си знаеш. За ресторанта ми - защо? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 За ресторанта ми - защо? Е отде да знам, че имаш ресторант, като се ослушваш и нищо не казваш? За наказание следващия път като дойда ще черпиш няколко бири, ама в никакъв случай да не са Пиринско! Иначе това за ресторант е добре - мачове ли ще въртиш на него, което пък води автоматично и втория въпрос - а пуснаха ли вече 4К спортно съдържание кабеларките? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 11, 2017 Share Posted May 11, 2017 Не става въпрос за ресторант, какъвто си мислиш. Бири знаеш - в Йегера. Сега тъкмо правят покрива нов изцяло. Ето я залата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 12, 2017 Share Posted May 12, 2017 (edited) Откак съм писал, че и по-рано даже. =================================================== ЕДИТ: В момента, в който постнах във ФБ схемата и почнаха да ме заливат реклами - забележете цените: ТУК, ТУК, ТУК.... Абе чук чук чук, но аз не съм наведен... Друго си е 2878.50 Пламене, телевизор от МЕТРО викаш? Ми че те имат по-добри оферти. Вбесен, съм, че се натресох в Технополис миналия петък на зула.... За над 40 лева надолу можех да взема на дядо не 40 инча Самсунг, а 43 инча LG. Между другото в TECH MART също чудесни цени на тИвИлИзори. Техномаркет да пипат меча. Дебелака изцоца техномаркета и го фалира. До колкото знам не са си плащали на много доставчици и не само. Техномаркет на Пеевски загуби делото за магазина в Благоевград. Не си плаща наема над година и няма кой да го изгони от терените. Само в българия. Edited May 12, 2017 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 От бая време не съм се пофалвал - вече сме горди новодомци. Тия дни ще вземем ключовете и се почва основния ремонт. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Честито! Да сте здрави и щастливи в новия дом! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 Хехе, честито Наско! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 13, 2017 Share Posted May 13, 2017 От бая време не съм се пофалвал - вече сме горди новодомци. Тия дни ще вземем ключовете и се почва основния ремонт. И къде това бе, мисир? И защо основен ремонт ще почваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts