Aquila Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 (edited) Щастилив съм с повече от това немога да се похваля Edited November 15, 2006 by Aquila Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Изкарах двата шофьорски изпита, подадох документи за книжка-бърза поръчка и в петък трябва да си я взема, за да съм вече по-спокоен на гонките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 за да съм вече по-спокоен на гонките аман от джигити! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Изкарах двата шофьорски изпита, подадох документи за книжка-бърза поръчка и в петък трябва да си я взема, за да съм вече по-спокоен на гонките За колко време се изкарва и какви са цените. Интересуват ме различните видове бързина и цена на услугите, че нещо не успявам да намеря каквото ми трябва. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 (edited) аман от джигити! Споко бате, внимаваме и отцепваме района За колко време се изкарва и какви са цените. Интересуват ме различните видове бързина и цена на услугите, че нещо не успявам да намеря каквото ми трябва. Ами първо караш курс, да кажем за 1 месец и ти струва примерно 250 лв. После се явяваш на изпит -> 2.4 лв. Трябва да караш и БЧК (препоръчвам ти да се запишеш като започнеш самия курс, за да не те бавят после) -> 24 лв. На БЧК трябва да носиш със себе си медицинско -> 5-10 лв., зависи. След като събереш всички тези документи отиваш в КАТ, даваш 3.5 лв за картон и формуляр и се редиш на гишето, където трябва да изсипеш всичко събрано до тук. Питат те каква поръчка искаш : Нормална - 18 лв. - правят ти книжката за 1 месец. Бърза - 40 лв. - правят я за 5 дена (аз пуснах такава и ми казаха да дойда след 3 дена щяла да ми е готова, в петък ще видим). Експресна - 95 лв - правят я за 2 часа. Това е всичко, дано съм помогнал Edited November 15, 2006 by simbata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 Аз курсовете си ги изкарах и си взех книжката, утре ми е БЧК-то Питах просто за колко е таксата за вадене да си направя сметка колко пари да си приготвя Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 аман от джигити! и от голф рейсъри дето се състезават с тикота Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 и от голф рейсъри дето се състезават с тикота Аз си мислех, че съм зле дето с колелото се дърпам с автобусите по цариградско Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 фърлих патереците петък или събота ша са блесне някъде Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 и от голф рейсъри дето се състезават с тикота ХахахаХАхХаХАхах.От къде се е разчуло за премеждията на колегата? Аз да се похваля днес си реших 2-те задачи на контролното по електротехника и сега ще се молим да ме освободят от задачи на изпита Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 днес си сложих зумерче и вече няма да има забравени фарове а и си оправих всички лампички по таблото, вече всичко свети Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 ХахахаХАхХаХАхах.От къде се е разчуло за премеждията на колегата? Аз да се похваля днес си реших 2-те задачи на контролното по електротехника и сега ще се молим да ме освободят от задачи на изпита Мечтай си колега. Ще има още едно контролно и тогава ако искараш може. Има и друг вариант - черпиш ме едно малко и аз звъня тук там ........:):). То и аз май направих едната задача ама да видим кво ще кажа даскала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Нова работа, нов компютър, нов принтер, нови връзки за обувките.....изчерпаха ми се хвалбите за днес....утре пак Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Имам си вече DVD/RW Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Ще карам Коледа, Нова Година и Йорданов ден (+ една седмица няма да хода на училище) в Мадрид Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Споко бате, внимаваме и отцепваме района Ами първо караш курс, да кажем за 1 месец и ти струва примерно 250 лв. После се явяваш на изпит -> 2.4 лв. Трябва да караш и БЧК (препоръчвам ти да се запишеш като започнеш самия курс, за да не те бавят после) -> 24 лв. На БЧК трябва да носиш със себе си медицинско -> 5-10 лв., зависи. След като събереш всички тези документи отиваш в КАТ, даваш 3.5 лв за картон и формуляр и се редиш на гишето, където трябва да изсипеш всичко събрано до тук. Питат те каква поръчка искаш : Нормална - 18 лв. - правят ти книжката за 1 месец. Бърза - 40 лв. - правят я за 5 дена (аз пуснах такава и ми казаха да дойда след 3 дена щяла да ми е готова, в петък ще видим). Експресна - 95 лв - правят я за 2 часа. Това е всичко, дано съм помогнал 1во експресна няма от достааа отдавна 2ро бързата определено не е за 5 дена а за 10 като за около седмица ти е готова а обикновенната става за около 20 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 1во експресна няма от достааа отдавна2ро бързата определено не е за 5 дена а за 10 като за около седмица ти е готова а обикновенната става за около 20 Кой ти каза тва за бързата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 Днес изкачих връх "Острец" (2669 метра) в Рила, както и обиколих някои от 7те Рилски езера ("Близнака", "Бъбрека", "Окото" и още няколко, чиито имена не видях) през един 9 часов зимен преход... Вчера се качих болен на планина, едвам взех 3часовия преход до хижата... Сутринта днес се събудих нов човек! А сега се чувствам прекрасно! Прехода щеше да е още по-прекрасен, ако не ми се бяха намокрили обувките на 3тия час Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Днес изкачих връх "Острец" (2669 метра) в Рила супер. искам и аз Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 1во експресна няма от достааа отдавна2ро бързата определено не е за 5 дена а за 10 като за около седмица ти е готова а обикновенната става за около 20 Братле, нещо си в грешка, интересувай се преди да спориш Изкарах си книжка преди 2 дена и претендирам, че информацията ми е актуална и точна...поне до колкото са били точни указанията, които получих от служителите на МВР Експресна има - 95 лв. За бързата ми казаха, че се прави за 5 дена, принципно, а аз си я взех след ден и малко Пред няколко седмици един приятел пусна обикновена и му я дадоха след точно 14 дена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 супер. искам и аз Ами, има една улица "Острец" в Изгрев, освен да се качиш там на някой по-висок панелен блок Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 2+ години във форума Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Сдобих се с това Много му се радвам . Дано да излезне желязен като стария рицар Сименс мц60 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Снощи се накълвах като мисир бира водка и ракия бях Jozo на рожден ден в Чевермето и играхме хоро аз естесвено бях много във филма. После едва се прирах а майка ми не си беше легнала и като ме видя й стана драго на душата тая сутрин не мога да стана от леглото ама след пияното лайно се пооправих малко после пих едно кафенце и сега лягам да спа отново Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 26, 2006 Share Posted November 26, 2006 Снощи се накълвах като мисир бира водка и ракия бях Jozo на рожден ден в Чевермето и играхме хоро аз естесвено бях много във филма. После едва се прирах а майка ми не си беше легнала и като ме видя й стана драго на душата тая сутрин не мога да стана от леглото ама след пияното лайно се пооправих малко после пих едно кафенце и сега лягам да спа отново Мани мани и аз на това хоро не усещах как съм се нашмулил ама като се прибрах у нас и легнах стана една....... Повече викам да не се мъчим да присошаваме литрова пещерска за 40 минути Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts