netrootbg Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Далаверка си е...тия не ги знаех. Аматьор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Амбулантната търговия и кинкалерията са виновни. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 12, 2017 Share Posted January 12, 2017 Главният експерт и анализатор много добре знае каква е цената (точно 79.99 паунда без пътните), но ще те попита дали предвиди и пътните, щото доколкото виждам този твоят даже не изпраща до BG и сега може да ти каже всякаква цена на доставката. Със същия успех можеше да смъкнеш с бутона 'Make Offer' от офертата на горния линк цената от 79.99 на 73 паунда и да го питаш предварително колко ще излезе доставката до BG и дали изобщо е навит да праща извън UK. Всичко е предвидено, г-н анализатор и цената не е тази, а моята доставка ще бъде до ... Лондон. Паралелно с моя търг друг приключи днес на 70. Но вече бях купил моя екземпляр... Както и да е -доволен съм. Не само ще го имам, но и ако реша да го продавам ще му взема поне тия пари. А понеже гледам доста цените на ЛЕГО - какви спекулациЙ са в тоя ибей - не е истина! Особено пък на продавалци от България - ебати наглеците. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Купих си винетка! А, а, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Честито!Поздравления.Аз още не мога да се престраша... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 (edited) Купих си винетка! А, а, а? Мхъ..., ламер.... Аз го направих още преди десет дни П.п. И за да съм в духа на фукането и аз... Платих си данъка за колата И ЗА НАСТОЯЩАТА година. Някой? А? А? А!?! Edited January 31, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 Честито!Поздравления.Аз още не мога да се престраша... Язе имам да зимам 5. Ко праим? Мхъ..., ламер.... Аз го направих още преди десет дни П.п. И за да съм в духа на фукането и аз... Платих си данъка за колата И ЗА НАСТОЯЩАТА година. Някой? А? А? А!?! На ТРИ КОЛИ, ко речи? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 31, 2017 Share Posted January 31, 2017 (edited) Направих го само за две... щото толкоз имам и не мога да се меря с чооорбаджи, като тебе.... П.п. Ама винетка си взех само за едната! Edited January 31, 2017 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 3, 2017 Share Posted February 3, 2017 Един успешно приключен проект, от който съм част. Mtel Viber Bot Chat. Още едно улеснение за проверка и управление на услуги. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 5, 2017 Share Posted February 5, 2017 https://youtu.be/rdzq-0biLsI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 9, 2017 Share Posted February 9, 2017 Днес ми се обадиха с предложение за работа от една фирма в която кандидатствах. Приех веднага 400лв отгоре на сегашната ми заплата + ваучери за храна и 30 дена отпуска. Както и много добра възможност за развитие като Automation QA Добре започва месеца Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Честито, Которе! Това отпуската 30 работни дни ли се води? Много отпуска ви дават бе! Това като за новоназначен, представям си дългогодишните служители колко взимат, че те кога изобщо работят? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Благодаря. Отпуската е такава заради ненормираното работно време. Не плащат overtime, когато се налага, но пък в сравнение със сегашната където има няква тъпа политика от сорта:Стоял си 3 години в компанията получаваш 1 ден... Та да 10 дни отгоре са си супер. Имам да уча супер много неща, но това ме надъхва още повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Жив и здрав да си, като се захлебиш с първата заплата - да почерпиш форОма Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Това с ненормираното работно време ми звучи притеснително... Да не се окаже накрая, че работиш сумарно доста повече от тия 10 дни... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 (edited) Амии ще разберем. Ако е системно е гадно, но екипа е голям и рядко има такива случаи. Това не ме плаши. Ако се налага ще работя Навсякъде е гадно по един или друг начин, но при евреите е тотален шит. Може да дават пари ама всичко друго е кочинка. Руми нямаш грижи, ще се съберем някъде в София Edited February 10, 2017 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 10, 2017 Share Posted February 10, 2017 Днес ми се обадиха с предложение за работа от една фирма в която кандидатствах. Приех веднага 400лв отгоре на сегашната ми заплата + ваучери за храна и 30 дена отпуска. Както и много добра възможност за развитие като Automation QA Добре започва месеца Поздравления. И успех. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Руми нямаш грижи, ще се съберем някъде в София Това го запомних. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 13, 2017 Share Posted February 13, 2017 Това го запомних. А ний кат' сме в Пловдим, да мрем ли деба...ама карай, той щом тебе те прецака, за нас к'во ли остава... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Ще направим и в Пловдив бе. Ама трябва да е събота и да е в Йегерхоф Че бирата там е арна Ама ти пък пиеш кола само... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Ще направим и в Пловдив бе. Ама трябва да е събота и да е в Йегерхоф Че бирата там е арна Ама ти пък пиеш кола само... Прав си, наблягам на кóлата, ама сега съм в някакъв преходен период на освестване - редувам ги бира/кóла. ...ей това долу е от последните десетина дена, още не съм се наканил да ги изхвърля. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 ей това долу е от последните десетина дена, още не съм се наканил да ги изхвърля. Аматьор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Аматьор! Не го оспорвам, макар и след снимката да намерих още 4 празни в кухнята... ...но и споменах все пак, че съм в преходен период на задобряване...надявам се. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 14, 2017 Share Posted February 14, 2017 Не го оспорвам, макар и след снимката да намерих още 4 празни в кухнята... ...но и споменах все пак, че съм в преходен период на задобряване...надявам се. Като приключиш с преходния период ще може вече спокойно да ходиш в Йегера. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts