Sothbiss Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Чичо Видене , честито ти помъдряване. С пожелания за много здраве на теб и близките ти хора, защото останалото се купува . Тази година и аз сменям 2ката с тройка и влизам в категорията, от която ти излизаш. Наздраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 30, 2016 Share Posted September 30, 2016 Жив и здрав, Видене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2016 Share Posted October 1, 2016 И се заслушаш в текста на песента! ============================= Благодаря на всички още веднъж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 2, 2016 Share Posted October 2, 2016 Вчера с булката направихме 5 години официален брачен живот. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 3, 2016 Share Posted October 3, 2016 Честито Танасе Аз пък си взех последния изпит от магистратурата и сега остана само да си защитя дипломната работа, и приключвам завинаги с недоразумените ТУ-СОФИЯ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 9, 2016 Share Posted October 9, 2016 Прекарах 5 незабравими дни в уникалната и неповторима Барселона. Един тотално различен, магически свят. Моите приятели ще могат да се насладят на изключително подробен и мащабен снимков материал във ФБ до няколко дни. Останалите - горещо препоръчвам да посетите този невероятен град. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 10, 2016 Share Posted October 10, 2016 Мм да на нас 3 дена не ни стигнаха Но пак видяхме доста неща и ядохме страшни вкусотии. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Днес официално станах чичо! Ето го и племенника, роден преди броени часове, за съжаление в чужда държава... Снимките са мармалад, но засега само това имам... Една мощна 1800 REPOSADO по тоя повод! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Живи и здрави да са малкия, мама, тати и всички около тях! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Честит племенник! Да ви е здрав и да ви радва! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 Честито. Вече десети час печем ракийка...в едно изключително приятно местенце....умирам си от кеф....Наздраве. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Какво се вижда от хотелската ми стая, някъде из тихоокеанските тропици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Бахти гадните "дървета", закриват цялата гледка. Дай, боже всекиму Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 26, 2016 Share Posted October 26, 2016 Йеее, имам си Канон 18-135. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 26, 2016 Share Posted November 26, 2016 http://www.emag.bg/televizor-led-samsung-40j5100-40-101-sm-full-hd-ue40j5100awxbt/pd/D0F17MBBM/Ей това си подарихме с жената за Коледа(отделно за нея миксер, за мен пистолет за топло лепене, ултразвукова ваничка и пирограф). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Минах и аз към гейминга на конзоли PS4 Pro + едно новичко 4К 60 инчово ТВ, че си нямах в хола все още. А в последствие разбрах, че при тв-тата размера никога не стига ... Ама по-голям щеше да счупи касичката За сега изпитвам леко разочарование от Сони, имат леко досадни политики - искаш да играеш онлайн, плати си за PSN+, купуваш си екстра джойстик, спестяват ти USB кабелчето. Дребни, но досадни нещица Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Да са ти честити Взимай един VR и ще си тотално във филма. П.С. PSN ти дава още доста неща и като теглиш чертата, може да се окаже, че ти излиза без пари. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Мерси, за ВР-а ще изчакам да има повече игри (и да са пълноценни такива) и тогава. По принцип той ми е водещото, че да взема PS-каЗнам, че е така, но принципиално ми се вижда досаден метода им, идвайки от света на PC гейминга. Особено когато си си купил плейстейшъна, играта, накефил си се, пускаш всичко, и изведнъж ти казват - а сега дай още парички мили мой Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Мерси, за ВР-а ще изчакам да има повече игри (и да са пълноценни такива) и тогава. По принцип той ми е водещото, че да взема PS-ка Знам, че е така, но принципиално ми се вижда досаден метода им, идвайки от света на PC гейминга. Особено когато си си купил плейстейшъна, играта, накефил си се, пускаш всичко, и изведнъж ти казват - а сега дай още парички мили мой Аз първо си активирах 14 дневния Trial. Изтече преди няколко дни и още не съм си активирал абонамента за 12 месеца, който също си купих с конзолата. Не ми се е наложило да го ползвам. Зависи какво искаш да играеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Минах и аз към гейминга на конзоли PS4 Pro + едно новичко 4К 60 инчово ТВ, че си нямах в хола все още. А в последствие разбрах, че при тв-тата размера никога не стига ... Ама по-голям щеше да счупи касичката За сега изпитвам леко разочарование от Сони, имат леко досадни политики - искаш да играеш онлайн, плати си за PSN+, купуваш си екстра джойстик, спестяват ти USB кабелчето. Дребни, но досадни нещица Ясене - от една страна честито - особено за телевизора. От друга - welcome to the world of wasting time... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted December 12, 2016 Share Posted December 12, 2016 Аз първо си активирах 14 дневния Trial. Изтече преди няколко дни и още не съм си активирал абонамента за 12 месеца, който също си купих с конзолата. Не ми се е наложило да го ползвам. Зависи какво искаш да играеш. Аз набързо го активирах, че да не ми се мотка Ясене - от една страна честито - особено за телевизора. От друга - welcome to the world of wasting time... Хихихи, дамм бях поприключил с игрите, но сега нещо ми е мерак да поцъкам ) Даже покрай форума вече съм си набелязал едно две заглавия за тестване, като Fallout-а Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Този петък съм го отписал като работа - в 9 сутринта - company private screening of Star Wars Rogue One. След това продължаваме с фирмен обяд в Boston Pizza, след което директно се прибирам и му удрям една яка следобедна дрямка и започвам уикенда! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 (edited) Ъпгрейд на стария но безотказно работещ Галакси S4 със S7-чка,подарък от приятел Edited December 13, 2016 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 Ъпгрейд на стария но безотказно работещ Галакси S4 със S7-чка,подарък от приятел Подарък? Явно ти е доста добър приятел. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 13, 2016 Share Posted December 13, 2016 (edited) Подарък? Явно ти е доста добър приятел. Мда и това е повече за хвалене ;-) Edited December 13, 2016 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts