Midex Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Добър съм....много...знам си го по принцип, но днес съм особено доволен от себе си. П.П. То не е хубаво човек да се харесва чак толкова, ама много съм задобрял...годините опит си казват думата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Само гледай да не си посегнеш! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 28, 2016 Share Posted July 28, 2016 Късно е...трябваше да ми го кажеш по-рано. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Най-после посетихме НАО Рожен! Уникално място! Вълшебни хора! За съжаление всяка година едва оцеляват - понеже е спешно да се правят канализации за по 2-3 милиона в села с по 200 жители, а от НАО не може да се краде... Следващата ни стъпка ще е прекарване на нощ в обсерваторията по време на работа. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Шшш, ти бая си се ошишил? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 80 кг сон шон жмо. Просто тук съм се изпъчил, защото стълбата ме подпира в гърба... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Не може да бъде! Мога да се закълна, че снощи като гледах снимката Виден го нямаше на стълбата! П.П. Всяка година поне веднъж прескачам до роженската обсерватория (по пътя към вилата ми е)...тази година май ще е първата, в която ще пропусна... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Аз пък днес сгънах Мусала. От бая време му точих зъби и днес го оправих. Щастлив съм...а утре предстои и Мальовица. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 10, 2016 Share Posted August 10, 2016 Аз пък ще отскоча на екзотична почивка в Мехико някъде около 20-ия паралел. През късна есен, че иначе много жега и текилата не върви. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 11, 2016 Share Posted August 11, 2016 Вече и връх Мальовица ми е в сметката..остават..хъммм...има-няма хиляда... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 12, 2016 Share Posted August 12, 2016 Удължиха ми договора, с нови 5 години.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 13, 2016 Share Posted August 13, 2016 Удължиха ми договора, с нови 5 години.... Ей това вече е сериозен повод за яко празнуване! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 (edited) Удължиха ми договора, с нови 5 години.... Честито ;-) А какво работиш винаги съм се чудил,ако не е тайна де ... Edited August 20, 2016 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Абе тайна е, ама ще ти кажа вместо него - при НАТО-вците в Босна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Баси.5 години-че това е повече от мандата на едно правителство. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Много ли ти се струват? Тогава ще добавя - на много добре платена работа при НАТО-вците в Босна. А, да...и като бонус не го карат да плаща такси по магистралите, не го проверяват по границите и затова от години трафикира оръжие и наркотици между държавите, а понеже в свободното си време трафикира и нелегални цигари, веднъж ми беше донесъл един стек и на мен, ама баща му ми ги изпуши (по погрешка и с неудоволствие). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Май не ме разбра.ако приемем участието в едно правителство за сладка работа,което си е така в общия случай то тогава и това ще е не по-малко гарнирано с $ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Аааа, ясно...мислех, че разсъждаваш като жена ми - когато спомена пред нея колко време сме женени, тя обикновено възкликва "Баси, че те хората за убийство лежат по-малко!". Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Аз наскоро направих 5-ка в настоящата си фирма и искам да приключвам отношенията си с тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 20, 2016 Share Posted August 20, 2016 Аз наскоро направих 5-ка в настоящата си фирма и искам да приключвам отношенията си с тях. Що бе? Нали беше доволен? Аз Ноември месец правя 6 години в сегашната. Отговори ми в другата тема, да не я мотаме тая. Щях да напиша там мнение, но последното е моето и щяха да станат 2. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
clio Posted August 24, 2016 Share Posted August 24, 2016 Удължиха ми договора, с нови 5 години.... Честито! Като бивш служител от системата само хубави отзиви знам за българския екип, който поддържда компютрите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 И Вихрен вече е записан в тефтера.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 И Вихрен вече е записан в тефтера.... Кога го покори ? Аз бях в събота Вихрен + Кончето Бих ти препоръчал да отидеш и до Безбог. В неделя бях там и останах доста впечатлен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 Едно от момичетата, с която обикаляме планините от време на време, грабна челно место на Персенк Ултра (100+ км в Родопите за 18+ часа)... Дълбок поклон над постогнатото. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted August 29, 2016 Share Posted August 29, 2016 (edited) Вчера...ама и той като Мусала - магистрала...как успях да намеря място да паркирам колата почти до х.Вихрен не знам, абсолютен късмет и може би заради ранното пристигане... Хубаво място, но гледката и околността на Мальовица ми харесаха повече. Иначе и аз го мислех с коня и после покрай казаните да се върна, но щерката се измори и се отказах. Повод да отида пак... Edited August 29, 2016 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts