Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

И са много удобни.
Ами, пуснах ги тук на компютъра в офиса с гадната вградена звукова карта, но той определено не може да ги захрани правилно. Довечера като се прибера ще ги свържа с усилвателите и ще ги прослушам.
На първо слушане, звука е по-плътен в ниските честоти и е също толкова лесно да се различават инструментите, както е и с AKG-тата.

Първоначалната ми идея беше да си ползвам AKG-то за по-акустична музика, инструментали, вокали и т.н., а Филипс-а да ми е за електронна музика, разни по-агресивни и бързи жанрове като рок и алтернатив и филми, защото предполагаемо басът е повече.

Доживях...  :bowdown:

Това изглежда доста 'мазно', почти като сладоледите EVGA преди време...честито! (Виден ще се пръсне от яд :lol: ).

Апропо...кога ви остава време да ходите на работа при наличието на тоя хардуер, просто не знам. :grin:

Off/ Ебаси...започваш да се превръщаш в по-буквалист от нЕкои...разочароваш ме ; а че не се познаваме е ясно - щом го пишеш това... :notify:

... много некадърен хумор или непознаване на материята...

Да...или с 2 думи - неразбран хумор.

Тъй като не съществува никаква вероятност на тоя свят да ме е яд за каквато и да нечия покупка имаме два варианта - много некадърен хумор или непознаване на материята... 

Иначе Жоро с какъв акъл раздава толкова пари излишно не знам - от 970 на 980 не виждам смисъл, освен ако не се взима VR, ама никакъв... Ама щом го влече... Да е жив и здрав... Казали сме - кефа цена няма...

Иначе Жоро с какъв акъл раздава толкова пари излишно не знам - от 970 на 980 не виждам смисъл, освен ако не се взима VR, ама никакъв... Ама щом го влече... Да е жив и здрав... Казали сме - кефа цена няма...

Ако тая видеокарта е 1/3 - 1/4 от месечния му доход - що да не? :)

Ако тая видеокарта е 1/3 - 1/4 от месечния му доход - що да не? :)

И 100% от месечния му доход да е - безсмислено е да се коментира

Тъй като не съществува никаква вероятност на тоя свят да ме е яд за каквато и да нечия покупка имаме два варианта - много некадърен хумор или непознаване на материята... 

Прав си, че от 970 на 980 няма смисъл, ама си лайк... и недовиждаш...

Па ако си мислиш, че баш аз ще пропусна VR.... никак не се познаваме...

Ангеле, от твоите пръсти - в Божиите очи!

Edited by AssassiN

Па ако си мислиш, че баш аз ще пропусна VR.... никак не се познаваме...

Ако няма демота из техномаркетите, направо съм ти дошъл на гости да го пробвам!

Ще донеса 2 чифта mid-fi слушалки за прослушване в замяна. :D

HTC Vive или Oculus Rift гледаш?

Знам бре, момко, ама всеки с приоритетитИ си.  :grin:

Видене, имам предвид, че съм взел 980ti. От 980 наистина няма смисъл...

Ангеле, принципно в Oculus

Асейсине - държа да споделиш вчепетления кат го вземеш тоя VR, че ми е мно'о интересно :)

13010720_10207938454557876_2451092100770

Обновяването на екипировката започна.

Ти си ненормален, бе!

Вече имаш дете! Ако трябва да съм точен, дете и жена.

Ти си ненормален, бе!

Вече имаш дете! Ако трябва да съм точен, дете и жена.

Абе зарежи жената...тя не му е роднина...ама дете има.

Аз пък си взех още един пясъчен часовник...тоя път магнитен, само че не смятам да го оставя само с "дефолтния" централен неодимов магнит, а да вградя в основата и други от тия, дето вече имам, в зависимост от това как се получава най-ефектна конфигурация на изтичащия материал. А между другото понеже вече ми пристигнаха почти всички магнити, които бях поръчал, между тях има 2 по-големи, които като ги залепиш един за друг - няма отлепване без някакъв по-специален инструмент+доста усилия, а пък така както са залепени, успяват да движат по-малки магнитчета от 65 см (мерих го с рулетката) ; имах един компас някъде из нас и като го намеря ми е много любопитно от какво разстояние ще му преместя стрелката...със сигурност ще е над метър или два...

https://www.youtube.com/watch?v=ZeApiXwjsbc

Ти мани, ами освен че в помещението имам 3 лаптопа и 3 настолни, за които внимавах да не доближавам магнитите на повече от метър от тях, бях забравил, че по рафтовете около мене имам и 5 външни хард диска в кутии...сърцето ми се разтуптя като се усетих, че съм бил с магнитите на около 50 см от тях...докато не ги проверих един по един дали всичко им е ОК, щях да получа сърдечен удар, понеже архивът ми е там.

А между другото преди малко намерих и оня компас, дето го търсих. Малко съм разочарован от резултата, който беше около 1.25-1.30 м. (максималното на което едвам помръдваше стрелката), защото очаквах да е към 2 метра, ама те и магнитите ми не са чак толкова големи де...

Казано е - каквото сам мисирът си направи - друг не може да му го направи...  :laughing:

Поне ги тури на електромера ако не са ти го сменили хахахаха