RaptoR Posted April 3, 2016 Share Posted April 3, 2016 Няколко месеца - мисля бяха поне 2, може би дори 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Допълних си колекцията от слушалки с тези: Philips Fidelio X2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 Честито! Външно са много красиви, но кажи как 'обаждат' в сравнение с другите, дето имаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 4, 2016 Share Posted April 4, 2016 И са много удобни.Ами, пуснах ги тук на компютъра в офиса с гадната вградена звукова карта, но той определено не може да ги захрани правилно. Довечера като се прибера ще ги свържа с усилвателите и ще ги прослушам.На първо слушане, звука е по-плътен в ниските честоти и е също толкова лесно да се различават инструментите, както е и с AKG-тата. Първоначалната ми идея беше да си ползвам AKG-то за по-акустична музика, инструментали, вокали и т.н., а Филипс-а да ми е за електронна музика, разни по-агресивни и бързи жанрове като рок и алтернатив и филми, защото предполагаемо басът е повече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Доживях... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Доживях... Това изглежда доста 'мазно', почти като сладоледите EVGA преди време...честито! (Виден ще се пръсне от яд ). Апропо...кога ви остава време да ходите на работа при наличието на тоя хардуер, просто не знам. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 (Виден ще се пръсне от яд ) Ка каза? КО? Нещо отново показваш, че явно не се познаваме... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Off/ Ебаси...започваш да се превръщаш в по-буквалист от нЕкои...разочароваш ме ; а че не се познаваме е ясно - щом го пишеш това... ... много некадърен хумор или непознаване на материята... Да...или с 2 думи - неразбран хумор. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Тъй като не съществува никаква вероятност на тоя свят да ме е яд за каквато и да нечия покупка имаме два варианта - много некадърен хумор или непознаване на материята... Иначе Жоро с какъв акъл раздава толкова пари излишно не знам - от 970 на 980 не виждам смисъл, освен ако не се взима VR, ама никакъв... Ама щом го влече... Да е жив и здрав... Казали сме - кефа цена няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Иначе Жоро с какъв акъл раздава толкова пари излишно не знам - от 970 на 980 не виждам смисъл, освен ако не се взима VR, ама никакъв... Ама щом го влече... Да е жив и здрав... Казали сме - кефа цена няма... Ако тая видеокарта е 1/3 - 1/4 от месечния му доход - що да не? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Ако тая видеокарта е 1/3 - 1/4 от месечния му доход - що да не? И 100% от месечния му доход да е - безсмислено е да се коментира Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 (edited) Тъй като не съществува никаква вероятност на тоя свят да ме е яд за каквато и да нечия покупка имаме два варианта - много некадърен хумор или непознаване на материята... Иначе Жоро с какъв акъл раздава толкова пари излишно не знам - от 970 на 980 не виждам смисъл, освен ако не се взима VR, ама никакъв... Ама щом го влече... Да е жив и здрав... Казали сме - кефа цена няма... Прав си, че от 970 на 980 няма смисъл, ама си лайк... и недовиждаш... Па ако си мислиш, че баш аз ще пропусна VR.... никак не се познаваме... Ангеле, от твоите пръсти - в Божиите очи! Edited April 11, 2016 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Знам бре, момко, ама всеки с приоритетитИ си. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Па ако си мислиш, че баш аз ще пропусна VR.... никак не се познаваме... Ако няма демота из техномаркетите, направо съм ти дошъл на гости да го пробвам! Ще донеса 2 чифта mid-fi слушалки за прослушване в замяна. HTC Vive или Oculus Rift гледаш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Не почвайте сега бла бла в тая тема по тоя въпрос. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Знам бре, момко, ама всеки с приоритетитИ си. Видене, имам предвид, че съм взел 980ti. От 980 наистина няма смисъл... Ангеле, принципно в Oculus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 11, 2016 Share Posted April 11, 2016 Асейсине - държа да споделиш вчепетления кат го вземеш тоя VR, че ми е мно'о интересно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Обновяването на екипировката започна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Обновяването на екипировката започна. Ти си ненормален, бе! Вече имаш дете! Ако трябва да съм точен, дете и жена. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Ти си ненормален, бе! Вече имаш дете! Ако трябва да съм точен, дете и жена. Абе зарежи жената...тя не му е роднина...ама дете има. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Именно, човек все някъде трябва да може да се скрие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Аз пък си взех още един пясъчен часовник...тоя път магнитен, само че не смятам да го оставя само с "дефолтния" централен неодимов магнит, а да вградя в основата и други от тия, дето вече имам, в зависимост от това как се получава най-ефектна конфигурация на изтичащия материал. А между другото понеже вече ми пристигнаха почти всички магнити, които бях поръчал, между тях има 2 по-големи, които като ги залепиш един за друг - няма отлепване без някакъв по-специален инструмент+доста усилия, а пък така както са залепени, успяват да движат по-малки магнитчета от 65 см (мерих го с рулетката) ; имах един компас някъде из нас и като го намеря ми е много любопитно от какво разстояние ще му преместя стрелката...със сигурност ще е над метър или два... https://www.youtube.com/watch?v=ZeApiXwjsbc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Много интересно на какво мнение са хардовете ти и разни други устройства, които "обичат" силни магнити... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Ти мани, ами освен че в помещението имам 3 лаптопа и 3 настолни, за които внимавах да не доближавам магнитите на повече от метър от тях, бях забравил, че по рафтовете около мене имам и 5 външни хард диска в кутии...сърцето ми се разтуптя като се усетих, че съм бил с магнитите на около 50 см от тях...докато не ги проверих един по един дали всичко им е ОК, щях да получа сърдечен удар, понеже архивът ми е там. А между другото преди малко намерих и оня компас, дето го търсих. Малко съм разочарован от резултата, който беше около 1.25-1.30 м. (максималното на което едвам помръдваше стрелката), защото очаквах да е към 2 метра, ама те и магнитите ми не са чак толкова големи де... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 13, 2016 Share Posted April 13, 2016 Казано е - каквото сам мисирът си направи - друг не може да му го направи... Поне ги тури на електромера ако не са ти го сменили хахахаха Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts