Lucky Luciano Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Горд собственик на първата ми изцяло работна кола Абсолютно същата, но нещо не ми се получава качването на личните ми снимки. Честито, Галицин. Това е възможно най-добрия мотор. Голяма кубатура, малко коне, които си му стигат де. Има такива милионници. Искат само хубаво масло и филтри! Въпреки, че не е от старите дизели, не е придирчив към нафтата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Галине какви масла ползваш в колите си? Че ми е интересно, покрай хладилната техника доста неща си видял предполагам в тоя бранш (авто лубриканти). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 Едните масла нямат почти нищо общо с другите, Коце! Инак, въпреки, че основната ми специалност са именно дизеловите двигатели (само че.., малко по-големки 20 до 100 литра), никога не съм се правил на интересен и винаги съм си ползвал предписаните от производителя! Без значение дали говорим за двигатели, компресори или вакуум помпи. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 12, 2016 Share Posted January 12, 2016 ем то и аз ползвам тия които са предписани - т.е. спазвам спецификацията на маслото която се изисква - но относно марката на маслото имам доста интересни наблюдения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Ето защо обичам да пазарувам на спокойствие месец след лудницата около празниците. Дънки на Ралф Лорен за $60 (или 77 лева). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Оценка представяне на новата длъжност 120%.Сега чакам корпоративната. Шанс за бонус 73%. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Елена стана на 4.:-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Танасе, тва в никакъв случай не е на комшията! Да ти е жива и здрава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Да е жива и здрава!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Елена стана на 4.:-D Ей че сладурче,много да ви радва и да е здрава ^_^ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Танасе, тва в никакъв случай не е на комшията! Да ти е жива и здрава! Ако бях видял поста му преди тебе, със сигурност щях да кажа същото - направо му е одрала кожата, баси...Атанас в женски вид. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Танасе, майтап няма, щерката ти е одрала кожата, да е жива и здрава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted February 17, 2016 Share Posted February 17, 2016 Да ти е жива и здрава и много да те радва ПС: И да знаеш - децата които не слушат са по-умни Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Йеее пак ще кръщавам.....второ ми е... Да ми е жив и здрав, кръщелник Александър... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Дойде време за подновяване на сертификатите. Ето и първият изпит от поредицата запланувани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Браво Ванка! То и аз трябваше да се похваля, когато преди няколко месеца си поднових един от моите за още три години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Честито...малко имаш да наваксваш с нетуърк секюритито, ама незначително. То и аз бях така преди години като взимах изпитите за американската ми диплома за тонрежисьор - бяха 5 дебели раздела с теоретични и слухови тестове и на финала изкарах 995 точки от 1000 възможни (обърках 1 от слуховите примери, а за минаване с "тройка" трябваха 750) ; накрая инструкторът ми написа с червен маркер, че отдавна някой, който се е подготвял толкова кратко време (2 вместо 6 месеца) не е изкарвал такива точки....още си го пазя. П.П. Ама как само покрай твоето и аз се похвалих с моето със закъснение повече от 10 години. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Трябвало е да ти дадат някаква грамота, че не си оглушал след всичките тези хиляди години.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Майтапът настрана, но все още чувам прекрасно. Покрай работата си в студиото знам, че спокойно и без напрягане в средния диапазон мога да диференцирам разлика от 1 херц. Преди 2 дена реших да си сверя часовника с един онлайн тест, който започва "на едро" и след неколкократно правилно познаване сваля наполовина толеранса - оказа се, че мога да чуя дори и половин херц разлика между 2 идентични по тембър и сила тонове, а понякога дори уцелвах и четвърт херц (което е доста близко до пълната идентичност), но не винаги...за да познавам винаги четвъртинката явно ми трябват още тренировки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Минути за реклама... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Що не...гордея се с постиженията си и с това какво съм натрупал през годините...няма лошо. А и предпочитам да се похваля с това, а не с нещо, дето съм си го купил от магазина. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Кой е казал, че е лошо? И все пак предвид шестцифреното число на годините, само 2-3 поста няма да са достатъчни... Може би някое 20-томно издание... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Майтапът настрана, но все още чувам прекрасно. Покрай работата си в студиото знам, че спокойно и без напрягане в средния диапазон мога да диференцирам разлика от 1 херц. Преди 2 дена реших да си сверя часовника с един онлайн тест, който започва "на едро" и след неколкократно правилно познаване сваля наполовина толеранса - оказа се, че мога да чуя дори и половин херц разлика между 2 идентични по тембър и сила тонове, а понякога дори уцелвах и четвърт херц (което е доста близко до пълната идентичност), но не винаги...за да познавам винаги четвъртинката явно ми трябват още тренировки. Къде е този тест? Искам и аз да се тествам. Да видя как съм увредил слуха си по тия партита, концерти и дискотеки, преди да си взема тапите за уши. С каква апаратура слуша обаче? Ако е с гадни слушали/колони, надали ще познаеш толкова добре. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Ангеле, моля те кажи ми как влизаш вЪв клубЪ с тапи за уши!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Къде е този тест? Искам и аз да се тествам. Да видя как съм увредил слуха си по тия партита, концерти и дискотеки, преди да си взема тапите за уши. С каква апаратура слуша обаче? Ако е с гадни слушали/колони, надали ще познаеш толкова добре. Аз го направих на мониторите си...знаеш, че слушалки почти не ползвам, но ти може да го направиш дори и на евтини слушалки, защото тестът не третира чуваемост на някакъв баланс или високи честоти, където се изисква детайлност...даже мисля, че на слушалки ще е по-добре. Ще проверя къде беше точно и ще ти пратя линк на ЛС. Освен това там има и други тестове, таман като за диджеи - примерно да познаеш ритмически лупове дали са еднакви или различни или пък същото, но с мелодични линии (част от тях - атонални ) - тествай се и на тях. Аз също се тествах, но за срам и позор, повече от 92% познати резултати не успях да постигна...явно и там ми трябват тренировки. Ангеле, моля те кажи ми как влизаш вЪв клубЪ с тапи за уши!!! По тоя повод - една кратка случка. Навремето (когато все още нямаше чалготеки) ходехме по дискотеките с един приятел, който от рождение не чуваше добре и ползваше апаратче. Влизаме ние в една яка дискотека на морето, а там едни огромни боксове дънят поне 130 децибела - всичко се тресе и чувстваш ударната вълна в гърдите си...10 минути да стоиш вътре и после 2 дена ти пищят ушите. Та...друса се народът в ритъма на музиката, ама поне на 5-10 метра разстояние от боксовете, щото не се издържа, а Стефчо се облегнал на единия от боксовете и си пие питието...а хората го гледат с възхищение как може да издържа на такова звуково налягане, без да знаят, че нашият просто си беше изключил апаратчето. P.S. Поправка (специално за Виден) - "...друса се Народа в ритъма на музиката..." Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts