Grimjaur Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 8, 8.1 и 10 са идентични в това отношение. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 По принцип е уин 8.1 ама сега го ъпгрейдвам до 10. Ще го мъча тия дни да видя. Кирилица и офис пакет са ми най-нужни към днешна дата. Като за офиса ми минава еретичната мисъл да си го купя ама ще видим дали няма да се вразумя. Мерси за линковете. Най-вероятно и на 10 ще е нещо подобно. От офис пакета какво ползваш? Има няколко безплатни решения - Libre Office, Open office, Аз лично ползвах Kingsoft office - и той имаше free версия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Word i ексел. Не си вадя хляба с това ама чат - пат се налага да напиша това и онова. Пък и знае ли се какво може да се случи. Ама мерси за съвета Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Стефчо, давай с Open Office, безплатно е, пък и разлика почти няма, чисто визуално с офиса на уин. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Мм не баш,но върши работа за елементарни неща Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Не знам DON_CHEFO за какво го ползва офис пакета, но съм почти сигурен, че няма да му липсва функционалност ако сложи Open Office. Иначе Microsoft-ския пакет е много по-функционален. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 Коя специфична задача може да се направи от майкрософтския офис, която с алтернативата на апача не може? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 https://blog.udemy.com/openoffice-vs-microsoft-office/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 В коя тема се намирате? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 31, 2015 Share Posted August 31, 2015 В петък ми пристигна дискчето и вече работи на машината (Gigabyte Brix). Разбира се Уин 10 се направи на интересен - поради някаква причина не щя да възстанови буутването на клонирания партишън и трябваше да направя чисто възстановяване и след това отново клониране на въпросния дял, но така или иначе си тръгнаха нещата. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 2, 2015 Share Posted September 2, 2015 Но тази вечер няма да празнувам... Само преди час можеше да загубя или детето си или жена си... Слава богу и двете са добре сега. A Tullamore Dew is due... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Честито. Всичко да са ти живи и здрави и да те радват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Живи и здрави да са ти Мария и Дарина. Разбира се, бъдете здрави и четиримата. Важното е всичко да е наред вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Айде Татек, живи и здрави всинца! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Честито, Видене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Честито, да ти е живо и здраво детенцето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Поздравления! Всичко най-добро! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Видене, важното е когато всичко свършва добре! Да сте живи и здрави и макар всяко начало да е трудно, от тук нататък да върви само по вода! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 (edited) Амa ти е одрала кожата.....Честито...Много здраве... : Edited September 3, 2015 by magdanoz4o Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Видене, важното е когато всичко свършва добре! Повтарях си това през цялото време... Трудно ми е да ти опиша какво преживяхме. Естествено и тази ми дъщеря не се съобрази с никакви болнични планове. Естествено планираният израждащ го нямаше, отказаха да ни свържат директно и с този, който доведе Радост на света. Моят вуйчо, благословен да бъде, като разбра кой е дежурен в оня коптор Окръжна и ни забрани да ходим там. Вдигнахме го и него милия, дип че беше с високо кръвно. Той никога не ме оставя. И отидохме в "неговата" болница Пълмед. Добре, но пък д-р Патишанов, шефа на АГ-то в тоя момент на път от София. И както си я карахме с контракциите, като тръгна това дете изведнъж... Крясъците и виковете на жена ми бяха неописуеми... Тя е героиня вече официално. Докато дойде човекът, който буквално от паркинга се хвърли в операционната, детето с гъза напред излязло отдолу... На жена ми е забранено да ражда нормално. Веднага стана ясно защо крещеше така. При РЕсекциото, което се оказа, че е много по-опасно и съдържа много повече рискове от първото секцио, детето на практика наполовина излязло се издърпва обратно нагоре (на практика детето разкъсва майка си отвътре по линията на първото секцио). Ако не се направи това, както е седалищно - заклещва се и губиш детето. Другата манипулация съсипва майката и можеш да загубиш нея - отървахме се само с леки разкъсвания на матката и уплах за разкъсани черва.. Доктор блед като платно не бях виждал отдавна и някак не ми се искаше да е баш този. Вуйчо ми както беше с домашните къси гащи го вкараха директно в операционната да спасява положението. Баг да ми го пази, спасиха жена ми. Оставих я на път към интензивно за преливане на кръв, защото бе загубила страшно много. Преди малко я чух и сега мога да говоря за снощи... Сега съм щастлив единствено и само, защото и двете са живи и здрави. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Честито и от мен Виденчо...на тази дата и аз преди 5 години станах татко. Радвам се за вас...здраве и берекет !!! А и за сина ми се увеличава избора... и може както с жена ми сме на една дата така и ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Честито чичо Видене, да сте живи и здрави всички ... и само да те радват. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Чак сега прочетох текста... Бррр... Това не искам да го преживявам! Отново живи и здрави, по скоро да го забравите! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 ...Слава богу и двете са добре..Всичко е добре,щом нещата са приключили добре...Да ти е живо и здраво детенцето и майката,разбира се...колега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 3, 2015 Share Posted September 3, 2015 Сега се връщам от болницата - героинята е наред! Малката принцеса е долу в АГ-то и не я закачаме засега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts