Grimjaur Posted August 9, 2015 Share Posted August 9, 2015 (edited) За пръв път качихме звяра на кънки Edited August 10, 2015 by Grimjaur Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 ....Преди малко направих една 20 годишна ябълка на салата докато си пиех бирата... Не ти ли влизаха трески или прах в чашата с бирата? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 10, 2015 Share Posted August 10, 2015 След 4 часа ми започва лятната отпуска: 10 дена в Ню Йорк, 20 в Канада, след това чужда сватба и 4-5 дена на нашето море . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Намразих те Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 След 4 часа ми започва лятната отпуска: 10 дена в Ню Йорк, 20 в Канада, след това чужда сватба и 4-5 дена на нашето море .Ако се отбиеш без да искаш до Чикаго ела да почерпим по едно пиене :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 След 4 часа ми започва лятната отпуска: 10 дена в Ню Йорк, 20 в Канада, след това чужда сватба и 4-5 дена на нашето море . Тя ще мине половината в път бре, Ванка! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Тя ще мине половината в път бре, Ванка! 12 часа в посока с прехвърлянията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 След 4 часа ми започва лятната отпуска: 10 дена в Ню Йорк, 20 в Канада, след това чужда сватба и 4-5 дена на нашето море . Приятно изкарване, Ванка! Трябваше да намериш време да отскочиш и на Западния бряг, тази година случихме на уникално лято. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 11, 2015 Share Posted August 11, 2015 Приятно изкарване, Ванка! Трябваше да намериш време да отскочиш и на Западния бряг, тази година случихме на уникално лято. Бях го планирал, но на Вено сватбата малко обърка плановете. Едвам успях да разместя отпуската да мога да хвана поне тези 30 дена за САЩ и Канада. Но то няма да избяга де. Може да се каже, че имам доживотна виза за Канада вече. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 На батко сладурчетата!!! Нека четвъртият ден от сватбата започне сега Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 17, 2015 Share Posted August 17, 2015 Моля те кажи ми, че с тези надписи на латиница това са снимки от Англия примерно, а не от български ресторант? Въпреки, че като гледам плочките.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 18, 2015 Share Posted August 18, 2015 Над 70% от присъстващите на този ВТОРИ купон са чужденци. Утре е третият, който вече е с преобладаващо роднинско и българско присъствие. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Айде и аз накрая си взех външен хард. Стига оправдания! Нека backup–ът започне сега! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 20, 2015 Share Posted August 20, 2015 Айде и аз накрая си взех външен хард. Стига оправдания! Нека backup–ът започне сега! Какъв си взе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Баси, SSD-та са станали без пари. Току-що си поръчах този Samsung 850 Evo 250GB за ъпгрейд на медия центъра ми, че стария Интелски диск е само 60GB и се задръсти тотално след ъпгрейда до Win 10, като останах очарован от цента - само сто кинта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Самсунг скоро ще пуснат 16TB-тово SSD.. евентуално догодина може би. Цената още не е ясна, но като цяло 16tb са си много сериозен размер... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2015 Share Posted August 21, 2015 Самсунг скоро ще пуснат 16TB-тово SSD.. евентуално догодина може би. Цената още не е ясна, но като цяло 16tb са си много сериозен размер... Аз се чудех дали да не взема терабайтовия - само $336 кинта е в момента, но на практика не ми трябва толкова голям за медия центъра. То досега с 60GB си караше, та какво остава с 250. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Аз на моята машина ръгнах един 500гб-тов...... и почти съм го напълнил вече. То само 4-5 андроид емулатора като качиш и гледай какво става. Поне базираните на virtualbox тръгват прилично бързо за разлика от гугълските... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 (edited) Първия ми лаптоп Реших да отложа покупката на нещо по-сериозно като Fujitsu Celsius H710 за по-нататък. Edited August 22, 2015 by galaxi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Баси, SSD-та са станали без пари. Току-що си поръчах този Samsung 850 Evo 250GB за ъпгрейд на медия центъра ми, че стария Интелски диск е само 60GB и се задръсти тотално след ъпгрейда до Win 10, като останах очарован от цента - само сто кинта. Брей, много тънка цена. Да не беше намален нещо? Защото за тези пари си е направо подарък. И като ти дойде, пусни един screen от as-ssd benchmark, да видя колко по-добър е от моите два на интел и адата . А междувременно аз забих една AMD PowerColor 290х, не защото сегашната не ми е достатъчна, а защото гъделът беше по-голям от мен, а и не съм правил ъпгрейд от година и половина Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 22, 2015 Share Posted August 22, 2015 Брей, много тънка цена. Да не беше намален нещо? Защото за тези пари си е направо подарък. Аз като казвам "кинти" винаги имам предвид долари, а не левове. Такава му е цената в Амазон. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 24, 2015 Share Posted August 24, 2015 След три седмици минавам в друга дирекция, с леко издигане. Ше се разправям с мобилни изгъзици Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Lenovo Y70. Kak se praveshe magiata s kirilizaciata? Malko pomosht ne otkazvam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 http://learnrussian.rt.com/speak-russian/how-install-cyrillic-keyboard-windows-7 За 7-ца. http://windows.microsoft.com/bg-bg/windows-8/add-language-keyboard За 8-ца Ма ако кажеш каква е операционната система, ще е по-лесно де...Че ми свършват боба и червата от гълъби... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 (edited) По принцип е уин 8.1 ама сега го ъпгрейдвам до 10. Ще го мъча тия дни да видя. Кирилица и офис пакет са ми най-нужни към днешна дата. Като за офиса ми минава еретичната мисъл да си го купя ама ще видим дали няма да се вразумя. Мерси за линковете. Най-вероятно и на 10 ще е нещо подобно. Edited August 28, 2015 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts