PSYCHOSIS Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 При това без гащи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Вие само дето не им казахте направо и оргия да си направят Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 Ама той не е казал как е играл и кои са му най-близките приятели Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 (edited) Edited September 17, 2006 by afx Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 afx ми направи интернет страница ТУК Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 А мерси много честито! С каква оценка го взе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted September 17, 2006 Share Posted September 17, 2006 честито! С каква оценка го взе? B ама пак е доволно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ухаааа! 8.0Mpx Честито! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Човек няма нужда от 8.0 мегапиксела за да се снима колко е пиян Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Човек няма нужда от 8.0 мегапиксела за да се снима колко е пиян Не всички си купуват фотощраци, за да си снимат пиянствата. Ти ме хвани поне веднъж пиян и тея 8 320 000 пиксела ще станат твои. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 свалих си поправките до две... мога да запиша втора година... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Не всички си купуват фотощраци, за да си снимат пиянствата. Ти ме хвани поне веднъж пиян и тея 8 320 000 пиксела ще станат твои. Никой не говори конкретно за тебе.. имам предвид че 8 мегапиксела са прекалено много според мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Човек няма нужда от 8.0 мегапиксела за да се снима колко е пиян за тая работа не са нужни повече от 1-2 мегапиксела дори понякога и ВГА камерка от ГСМ върши работа иначе по темата искам да се похваля, че вече тотално изперках и само чакам момента, в който мозъка ми тотално ще изключи. чувството е много яко, за тази година ми се случва вече трети или четвърти път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 18, 2006 Share Posted September 18, 2006 Ново попълнение във фамилията - ZAFIRA 1.9 CDTI, 6 скорости, 150 коня Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 Ново попълнение във фамилията - ZAFIRA 1.9 CDTI, 6 скорости, 150 коня Със същият двигател съм и аз. Разликата е че моята е Вектра. Разхода ми средно е 6.5 с включен климатроник . А как дърпа ще се убедиш сам . Да ти е честита. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted September 19, 2006 Share Posted September 19, 2006 А шестата скорост ще ти скрие шапката,голям кеф е.Честито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 ... Добре дошъл Чудесен е Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Със същият двигател съм и аз. Разликата е че моята е Вектра. Разхода ми средно е 6.5 с включен климатроник . А как дърпа ще се убедиш сам . Да ти е честита. Наистина е добра колата. Още веднъж мерси за напътствията относно сензора за дъжд. А шестата скорост ще ти скрие шапката,голям кеф е.Честито Аз съм с 6 скоростна кола от 2003-та - чувството ми е добре познато Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Добре дошъл Чудесен е А с лещите на Raynox колко дизелки мачка, нямам търпение да получа първата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 Какво значи да "мачкаш дизелки", ако мога да попитам Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 А с лещите на Raynox колко дизелки мачка, нямам търпение да получа първата И как така лещи?Имаш предвид друг обектив или нещо което се слага на обектива ли кво? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 fanah ot evro futbol ;'] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 20, 2006 Share Posted September 20, 2006 И как така лещи?Имаш предвид друг обектив или нещо което се слага на обектива ли кво? За тея телескопи говоря Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Прясно прясно от Лондон: най-новата джърси на Юнайтед: СНИМКА 1 СНИМКА 2 СНИМКА 3 с NIKE SPHERE DRY система Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts