Antares Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Айде накрая истинска фукня в темата....Видене да ти е жива и здрава! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Честито и от мен.Аз на това видео обаче нищо не видях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Честито. Ние си купихме чисто нова фурна+плот AEG за много къси пари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Благодаря на всички! Ангеле, като не виждаш, поне слушай. А аз поздравявам групата с нещо от голямата Принцеса в розови чорапки:https://www.youtube.com/watch?v=8LfFAt1C7H4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 (edited) Аз на това видео обаче нищо не видях. С ултразвук толкова се вижда. Дова хем е и 3д та е доста по-добре от нормалното. По-нататък става по-добре Edited May 15, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 Видене, честито, значи какво беше - художник. ПП. Обаче ако съм на мястото на жена ти ще ти хвърля едни яки шамари - това е строго конфиденциална, лична медицинска информация, мисир с мисир. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 15, 2015 Share Posted May 15, 2015 ПП. Обаче ако съм на мястото на жена ти ще ти хвърля едни яки шамари - това е строго конфиденциална, лична медицинска информация, мисир с мисир. Може пък да му е позволила бе. Ти пък веднага с лошото... не че е грешно на Виден да му отвъртиш един зад вратленцето, дори ей тъй профилактично Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 Видене, честито, значи какво беше - художник. ПП. Обаче ако съм на мястото на жена ти ще ти хвърля едни яки шамари - това е строго конфиденциална, лична медицинска информация, мисир с мисир. Кое му е конфиденциалното, че нещо не мога да го видя? Ай сиктир с тия лиготии. А иначе ако го усетя кое е това художническото го режа веднага, както казваше един роднина... На практика както се майтапехме със Сашо преди години, сега и аз съм на неговия хал... Майтапа настрана, единственото важно нещо е децата да са здрави, всичко друго са подробности. А тоя над мене не зад врата, ами през кръста с голям замах с права лопата треа го изпЕре нЕкой... И па ша е зкъснял с 10 години... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 А иначе ако го усетя кое е това художническото го режа веднага, както казваше един роднина... Веднага мога да те подпомогна с графичен материал, та да знаеш къде да режеш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted May 16, 2015 Share Posted May 16, 2015 (edited) А тоя над мене не зад врата, ами през кръста с голям замах с права лопата треа го изпЕре нЕкой... И па ша е зкъснял с 10 години... Тя глЪвЪта ми е джилязна бе. Ше се чупи лУпатЪтЪ, ку мъ излупкъш с неЙъ Edited May 16, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Видене, честито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted May 17, 2015 Share Posted May 17, 2015 Кажете ЗДРАСТИ на Мария https://www.youtube.com/watch?v=a5A6uxzjoHo Честито ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted May 22, 2015 Share Posted May 22, 2015 Хм, днес установявам, че са ми увеличили заплатата. Чудесно усещане в петък дни преди ваканцията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted May 24, 2015 Share Posted May 24, 2015 Детето завърши с отличен....първи клас :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 (edited) Тъдей дойде my precious :Drool: С малко модване и ще стане чук. Edited May 25, 2015 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 Честито. Колко пари е това? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted May 25, 2015 Share Posted May 25, 2015 (edited) Честито. Колко пари е това? Дойде до БГ на 30так лв, но от доста време не се намират заради ниската им цена. Изкупени са моментално и после моднати в такива за по $100+ Edited May 25, 2015 by exabyte Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 1, 2015 Share Posted June 1, 2015 Да си кажа честно, доволен съм от слънчевите цайси с оптика. Малко изкривяват полето на виждане, но просто няма начин, при толкова близо разполагане до очите. И на фона на 120лв без стъклата в Бг, срещу 40лв от Китай със стъклата и труда...Някак си съм бая доволен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Я дай линк от къде ги взе.И аз да си направя 1 за в колата като карам.Дали ще могат да ми ги направят с голям цилиндър ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Professional-Polarized-Cycling-Glasses-Bike-Casual-Goggles-Outdoor-Sports-Bicycle-Sunglasses-UV-400-With-5-Lens/1820408823.htmlМалко лъжат, че са поляризирани. Поне моя модел не е. И при мен ги няма някои от аксесоарите, но по форма моделът е същия. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Аха и ги слагаш върху обикновените или ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 2, 2015 Share Posted June 2, 2015 Не, имат щипка за оптични лещи от вътрешната страна. Оптиката ти си я слагаш. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted June 6, 2015 Share Posted June 6, 2015 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 http://www.aliexpress.com/item/Professional-Polarized-Cycling-Glasses-Bike-Casual-Goggles-Outdoor-Sports-Bicycle-Sunglasses-UV-400-With-5-Lens/1820408823.html Малко лъжат, че са поляризирани. Поне моя модел не е. И при мен ги няма някои от аксесоарите, но по форма моделът е същия. Щото не знаеш откъде да купуваш....този тип би трябвало да са 100% поляризирани + да имат всички видове UV защити. Продадох във форума 2 чифта, а днес ми пристигна третия чифт (оставям си го за мене)...вече дадох в една оптика малката рамка да й сложат диоптърни стъкла. Реално самите диоптърни стъкла + работата струват повече, отколкото струва целия комплект слънчеви очила (+ аксесоарите). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted June 12, 2015 Share Posted June 12, 2015 Някакви оранжеви/жълти /зелени/светло кафяви да си мяркал? С поляризация и Uv400? Сега имам поляризирани и доста тъмни, за много силно слънце, но другите ми са леко оранжеви само с UV400 - не са зле ама като знам какво си е с поляризирани. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts