Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

Пламене, пусни малко инфо. Аз се чудя за такъв.

Ще пусна на ЛС, че снощи Гадин поиска нещо подобно в темата, ама няколко пъти си поиска, та после трябваше да трия постове от темата. :evil

П.П. А на мен днес ми дойде задното лазерче за мъгла (от онези, дето в гъста мъгла пускат стоп линия на няколко метра зад тебе)...след малко ще го пробвам как работи....и дали наистина е 200 миливата както го дават. Иначе е доста мъничко и ще мога да го закача на задния номер до камерата за обратно виждане. :thumbsup:

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Питах...казаха, че е безнадеждно. :laughing1: (btw подобно лазерче Ауди го вграждат още от завода в по-новите си модели...и доколкото разбрах - доставяли го от Китай :lol: )

Off/ Обаче в каква мъгла пътувах преди 2-3 месеца....не е истина. От опит съм приел,  че мъгла, в която не мога да карам с повече от 40 км/ч, вече я приемам за гъста ; тогава на всичкото отгоре беше и тъмно - 20 км/ч....10 км/ч...а по едно време даже и под 10 км/ч...няма осова линия, няма средна линия...караш на магия, че и те е страх да спреш някъде, щото не знаеш отзад какво ще дойде... :cry

Питах...казаха, че е безнадеждно. :laughing1: (btw подобно лазерче Ауди го вграждат още от завода в по-новите си модели...и доколкото разбрах - доставяли го от Китай :lol: )

Off/ Обаче в каква мъгла пътувах преди 2-3 месеца....не е истина. От опит съм приел,  че мъгла, в която не мога да карам с повече от 40 км/ч, вече я приемам за гъста ; тогава на всичкото отгоре беше и тъмно - 20 км/ч....10 км/ч...а по едно време даже и под 10 км/ч...няма осова линия, няма средна линия...караш на магия, че и те е страх да спреш някъде, щото не знаеш отзад какво ще дойде... :cry

Малко да вметна по темата. Доста хора които са ми идвали на гости са на мнение, че няма по кофти време от това в Сараево. По всеки един показател! Като стана въпрос за мъгли. Градът се пада в дупка и да не ти описвам какви има. Няма да забравя веднъж бях с един Мерцедес. Не можеш да му видя мерника отпред... Всякакви мъгли съм виждал, но такива на които да не можеш да си видиш предницата на колата само тук. А на тема сняг...

Ето една снимка от преди 2 години.

snow.jpg

повече от 40 км/ч, вече я приемам за гъста ; тогава на всичкото отгоре беше и тъмно - 20 км/ч....10 км/ч...а по едно време даже и под 10 км/ч...няма осова линия, няма средна линия...караш на магия, че и те е страх да спреш някъде, щото не знаеш отзад какво ще дойде... :cry

Много пъти съм пътувал така по пътя за Кърждали и в двете посоки и шебеците си изпреварват БЕЗ да се вижда осевата линия ... спирачки.... влизания пред тебе ... дивотии.. за това мразя от там да пътувам при лошо време, защото си е съвсем реално някой такъв да ме ни очисти с жената просто ей тъй за едното нищо.

Те тия с Х и К номерата са на един кантар с РА. Х-тата много обичат да карат максимално в ляво на лентата, в която се движат. Т.е., за да го изпреваря, трябва да мина на 100% в насрещното.. На един му мигах, мигах, свирих.. нЕма бате. Он си знае неговото и те тава е! Накрая пуснах дългите и след 2,3 минути се сети да се мръдне.. Не, че не мога да вляза и изцяло в насрещното, но предпочитам да има място да се размина с насрещно движещите се, ако има такива..

Ако ще си говорим така, аз съм от Пз, с Х и отговорно твърдя, че Пловдив е града с най-скапано пътно поведение и най-ниска шофьорска култура, в който водачите не знаят как да си пуснат двата мигача едновременно, да не говорим за познаване на пътни знаци. Пък да се даде предимство е въпрос на лична обида...

П.С. Мое ли някой модератор да изчисти спама, че не е тука мястото...

Edited by Grimjaur

Ако ще си говорим така, аз съм от Пз, с Х и отговорно твърдя, че Пловдив е града с най-скапано пътно поведение и най-ниска шофьорска култура, в който водачите не знаят как да си пуснат двата мигача едновременно, да не говорим за познаване на пътни знаци. Пък да се даде предимство е въпрос на лична обида...

П.С. Мое ли някой модератор да изчисти спама, че не е тука мястото...

Хапсолютно си прав. В Пловдив са най-скапаните шофьори. От сума време го говоря ама всеки го избива на чест и достойнство и не ми се разправя повече.

Атанасе.... Ти си от Пазарджик и имаш на номера си Х. Така че..., трай си, молим....

П.п. В Пловдив като дойдат такива с Х, К или Пз на номера си и си носят по една вафла в джоба за да дават на тролеите, та да не ги апят....

Edited by gado

Атанасе.... Ти си от Пазарджик и имаш на номера си Х. Така че..., трай си, молим....

П.п. В Пловдив като дойдат такива с Х, К или Пз на номера си и си носят по една вафла в джоба за да дават на тролеите, та да не ги апят....

CM също. 

Иначе от шофьорите от по-големите населени места, Пловдив е най-зле с голяма преднина. Толкова много и всичките неадкватни в друг град не съм срещал.

CM също. 

Иначе от шофьорите от по-големите населени места, Пловдив е най-зле с голяма преднина. Толкова много и всичките неадкватни в друг град не съм срещал.

Явно не си ходил скоро към Варна и Толбухин, опс - Добрич....

Айде и аз да не остана по-назад....случи да притежавам Фокус 2012. Най ми харесва свиркаджийския глас на мадамата дето ми подсказва какви гласови команди да давам :D. Aко се скараме с нея ще го пусна да "плува" за БГ, че много примамливи цени имат :P

• 4 weeks later...

Напълно съм съгласен, че като стабилност на операционна система не е актуално.

Но ако потърсиш постове в раздела "Интернет Доставчици", съдържащи думи производни на "рестарт" (рестартирай, рестартирах и т.н.) отнасящи се до рутер, може би ще ти е по-интересно, да видиш, че има и твои постове...

Това е вярно, но също така е вярно, че дори и да е най-свестния рутер, ако DHCP-то на доставчика се ошашка, най-лесното оправяне е да рестартираш рутера вместо да се логваш, да му даваш да си вземе наново IPто и т.н. Е това само, когато бързаш, ако нямаш бърза работа той по някое време сам се оправя.

/etc/init.d/network restart :P

Абе къде къде по-лесно е да издърпам захранването и да го включа след 2 секунди и след още 5 всичко е online. Докато се логна отива повече време :)

Искам да се изфукам, че това ми е първия пост от може би 3-4 години насам. Смятам отново да започна да следя форума. Това е.

Абе къде къде по-лесно е да издърпам захранването и да го включа след 2 секунди и след още 5 всичко е online. Докато се логна отива повече време :)

Аз това го правя без да стана от компютъра. Правя го и лежейки на леглото с лаптоп в скута. Или в кенефа с телефон в ръка :) Аре да не говорим кое е по-лесно  :lol:

Edited by Antares