Sothbiss Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Браво бе, Видене. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 ЧЕСТИТОООООО! Еййй много се радвам за вас Поздрави и айде да вземем да се почерпим някой ден преди да тръгне на училище второто Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Честито бе бате. Да сте живи и здрави, почвай да мислиш и за 3-то. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Честито Видене! Въпросът е дали ще излезеш майстор или художник. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Еееее, батко ми, честито! Живи и здрави да сте всичките! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Такааа...Не ми е убава като на Виден новината, ама все пак... Зеха ме на работа в Ментел, първа линия съпорт към бившия Мегалайнян. Ако искате да псувате някой, че ви е скапан нета, цифровата или сателитната - аз съм човека Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Ми ще те попсувам някой път Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Аааа, браво бате Видене! Много здраве ви желая! Наско, честито и на теб и ги питай дали ще пуснат Ф+ в телевизонен пакет някога, ако не е проблем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Благодаря ви на всички! И ние сме много щастливи, макар че кака ви нещо суеверно го раздава и ми се цупи, че казвам, но аз съм толкова радостен, че изобщо не ми дреме... Междувременно тия два дни са изчезнали къмто 4 литра уиски.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 То първит 3 месеца са проблемните. После само да ѝ е здрав кръста да го износи Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Честито, Видене! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Виден завтаря, брей......Честито и много ви здраве! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Виден, ако няма ангелчето чОрка, ке и затрети, имам тука едни инструкции Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2015 Share Posted January 23, 2015 Миналия ден направих една компилацийка в стил THE ROAD SO FAR с моите златни момичета.... https://www.youtube.com/watch?v=_LjtRXI7YWU Направих я, защото.... Поздравления и успех! Честитките след 8-9 месеца. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 (edited) Е, аз дете няма да имам скоро, ама пък се сдобих с нещо, за което отдавна се чудех... Edited January 24, 2015 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 RaptoR-е,и аз ти желая мъжко чадо.Заслужаваш го. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Значи чАдото ще е женско, отсега ви казвам И ще е живо и здраво и по тоя начин Виден ще се амбицира за трето, макар че кой ще амбицира кака ви не е много ясно Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 (edited) Най-вероятно е каката да кръцне рисърч фасилитито на Цицю, ако стане въпрос за трето..... Това..., между нас казано. Edited January 24, 2015 by gado Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 Кат' ва запаткам и двамата..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 24, 2015 Share Posted January 24, 2015 С рисърч фасилитито през дупарите, или с бюста през джуките ще ги паткаш? :) :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Дойде ми телефона Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Честито! Вземи се похвали сега и в автомобилната тема, че да ти станат три за късмет. Аз пък си взех един USB микроскоп - не е нещо кой знае какво, 25Х...800X и заради малките му габарити мислех, че ще е някаква детска играчка, а се оказа, че матрицата му предава доста добре дори на цял екран. Разбира се не е чак толкова прецизен както един сходен по увеличение микроскоп, който имам още от соц. време, но пък оня не може да записва видео и да прави скрийншотове, а "осветлението" се постига с огледалце в долната част за разлика от диодите на новия, които даже могат плавно да се регулират по сила. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted February 4, 2015 Share Posted February 4, 2015 Тряа да си купувам винетка Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Пламене, пусни малко инфо. Аз се чудя за такъв. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 5, 2015 Share Posted February 5, 2015 Тряа да си купувам винетка К'во 'зе? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts