netrootbg Posted December 23, 2014 Share Posted December 23, 2014 Ехее Любо, честито. Аз от няколко години съм им хвърлил око. Единствено ме спира това, че имам други по - важни разходи в момента. Щом приключа с тях смятам това да ми е следващата покупка. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 А това ще поръчвам днес Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Лично аз останах много силно разочарован от моите саломонки. За година ползване тъканта, която е над пръстите се разкъса и сега стоят големи дупки там. А с тях ходя само в града и един-два пъти съм бил с тях на планина... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Аз също се отказах от тия. Порових малко ревюта за тоя модел - много народ се оплаква, че са им тесни в стъпалото...А аз съм бая копитест, така че сигур Berghaus ше си зема... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 (edited) Аз също се отказах от тия. Порових малко ревюта за тоя модел - много народ се оплаква, че са им тесни в стъпалото...А аз съм бая копитест, така че сигур Berghaus ше си зема... И добре си направил,аз също не съм доволен от Саломон...имам три различни чифта-последните ниски ги купих на скоро,на втората седмица се скъса едното ухо дето държи връзките.Удобни много ама държат студено.Разгледай моделите на Jack Wolfskin мисля че са по-добрия избор... Edited December 27, 2014 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Ще го кажа така - правил съм подборката на моделите за зима/лято 2015 на Джак, които ще/се внасят в Бг и нищо не си харесах. Не се хваля, просто споделям. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 27, 2014 Share Posted December 27, 2014 Аууу... за стъпалата да не почвам! На дължина - идеални, даже малко по-големи. Ама на широчина, на възглавничките (най-широката част на стъпалото) така зверски почнаха да ми стягат... За да се отпуснат съм ги държал с една тенис топка натъпкана вътре, че беше мъчение... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 12, 2015 Share Posted January 12, 2015 Ще си изпълня една детска мечта Queen на живо във Виена http://www.queenonline.com/en/news-archive/queen-adam-lambert-european-tour-tickets-on-general-sale Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 14, 2015 Share Posted January 14, 2015 Като видях дискусията за мониторите в другата тема се сетих, че ми трябва нещо 27''-ово, което освен за extended desktop на таблета да го ползвам и за втори екран за плейстейшъна та одеве си взех този модел на BENQ от flicker free серията. Много приятен и безумно евтин монитор $220. BENQ GW2760HS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 BENQ от flicker free серията. Много приятен и безумно евтин монитор $220. Да не забравиш да почерпиш някой ден Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Да не забравиш да почерпиш някой ден Много съм доволен от машината, а още повече от фирмата-продавач защото ми заявиха, че няма никакъв проблем да ми сменят на секундата монитора, дори да се окаже с един единствен умрял пиксел. Чудех се дали да не се изхвърля и да дам още толкова за WQHD версията, но после като размислих се отказах, защото на практика на този монитор ще върви само FullHD съдържание. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Toчно този модел имам в офиса и от него прецених че си струват, но ми идва едър пиксела. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Toчно този модел имам в офиса и от него прецених че си струват, но ми идва едър пиксела.Зависи от какво разстояние го гледаш, дедо. Аз съм го сложил на ерготронския механизъм (разкарах поставката и стария лаптоп, понеже вече го ползвам само като "сървър" с отдалечен достъп) и ми идва идеално. Както и да го гледам на този етап WQHD резолюцията за мен е просто овъркил. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 15, 2015 Share Posted January 15, 2015 Аз за ползване като нормален монитор имах предвид Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Рядко се фукам,но днес е специален ден за семейството ми...Детето ни стана на 8 години :-)На здраве и на всички именници... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted January 17, 2015 Share Posted January 17, 2015 Е то си е за похвалване Да е живо и здраво козирогчето! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Мхм, и аз снощи завлякох вкъщи един... Странно, че ми се умориха очите доста бързо сякаш, но го отдавам на рязката смяна и близкото разстояние. Иначе Lineage 2, HON, Diablo 3 изглеждат страхотно! За цената си, мисля, че е идеален! Текста се чете, не е проблем, не ми е едър пиксела. Нещо друго не разбрах обаче. Защо много опции не са ми активни?! В Advanced picture например? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 (edited) Защо много опции не са ми активни?! В Advanced picture например?Защото сигнала вероятно ти е DVI и няма нужда от подобни настройки. Те са за VGA кабела, където е трудно да се ориентира какво точно иска видеокартата от него и затова са тези настройки. И не, недей да минаваш на другия кабел - DVI-а е далече по-добре. Edited January 20, 2015 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Миналия ден направих една компилацийка в стил THE ROAD SO FAR с моите златни момичета.... https://www.youtube.com/watch?v=_LjtRXI7YWU Направих я, защото.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Миналия ден направих една компилацийка в стил THE ROAD SO FAR с моите златни момичета.... https://www.youtube.com/watch?v=_LjtRXI7YWU Направих я, защото.... Честито, честито Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 (edited) Честито! Добър пример даваш. Edited January 21, 2015 by host Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Браво, Дебел! Ние още малко ще се помоткаме по въпроса, но сме решили, че искаме второ. Само такива новини да се чуват! П.П. По темата - мисията "Нов дом" продължава с пълна пара, днес успяхме да оправим детската на 80%. Остава само килимче и апликации за стените + абажур и един счупен контакт. Скоро ще има снимки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Честито! Живи и здрави тримата, а скоро и четиримата <3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Миналия ден направих една компилацийка в стил THE ROAD SO FAR с моите златни момичета.... https://www.youtube.com/watch?v=_LjtRXI7YWU Направих я, защото.... Ха!!! Честито! Да сте живи и здрави и четиримата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Браво, браво! На нас ни се размина, ам аще видим за понататък. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts