TAZ Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Те нямат дизели, а и ако случайно бяха решили да сложат, тогава щеше да е някаква "малолитражка" 7,6 L. Нека да акустира на Старият континент и ще го мисля Благодаря за пожеланията на всички. Всеки има право на мнение, но за мен "работният кон" ми допада много, точно с тази кабина, точко този мотор, който няма нищо общо с европейските коли и разбира се - моята слабост - автомат, 4 х 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Да приключа годината и покупките на МПС-та, с "нова" служебна кола, която се надявам, че дълги години ще ми служи вярно. Сега плава към Европа и в началото на новата година трябва да стъпи в германско. Кажи ми, че Иван не е намесен в тоя избор Жив и здрав и както каза - мнооооого години да служи вярно. Ся Виден тряя да оплюе Фордо... Че к'ъв е проблема Ама тоя камион е от читавите. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 V колко е мотора? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Triton V8 e. Не, Иван няма нищо общо Това си ми е мечта от доста година, а е и перфектна за ламарините и бойлерите ми, че и други неръждаеми неща ще събера отзад - просто перфектният камиончик! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
бат Ицо Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 (edited) Супер е. 22/100 газ не може да те събори. Нали 260 php версията която си е стандартна? // разхода е много относително нещо. Аз и по 30/100 мога да правя, ама и по 16/100 съм правил Edited December 15, 2014 by бат Ицо Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 (edited) 22/100 бенц* Автомата си е рай Edited December 15, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Triton V8 e. Честито Любо, дълги години безаварийно каране! Това е най-популярния двигател, много здраво 5.4-литрово чудовище! Аз снощи като заредих на бензиностанцията на цена, която не бях виждал от доста години (малко над долар за литър) и се замислих дали да не взема и аз едно такова. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Викаш "става" и за офроуд, нали Пичове, не че нещо, ама цистернички имате ли? Щото това като му натиснеш педала и боли. Любо, ще опознаеш всички бензиностанции в страната ако правиш обиколки... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Мисля, че Любчо много добре знае бензинджийниците из страната...все пак не би си купил такъв звяр и да мисли за разхода... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 5,4 литра :O Божичко, аз се целя в 2, 2,3 2,5 и ми се види много... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Ммм, не е много, тва са нормални градски колици. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 Викаш "става" и за офроуд, нали Пичове, не че нещо, ама цистернички имате ли? Щото това като му натиснеш педала и боли. Любо, ще опознаеш всички бензиностанции в страната ако правиш обиколки... Любо взима колата за бизнес, та в случая няма какво да го боли. Освен това не знам как си представяш разнасянето на неговата продукция и материали с ... Шкода Октавия, щото аз не мога. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 15, 2014 Share Posted December 15, 2014 А той кво работи точно ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 16, 2014 Share Posted December 16, 2014 Правя бойлери, съдове и съоръжения от неръждаема стомана. Защо се плашите от този двигател не мога да разбера? Аз все пак имам Лада Нива, която сигурно и с чисто новият си карборатор - харчи повече от F 150-то. Да не говорим, че както описах - това не е кола за дърпане пред митницата - "малко" по-мудничка е , това си е кола за работа, може да й кача 1500 килограма в каросерията, което хич не е малко! Рейнджъра, който е по-малък мотор, но не с много и пак е автомат, и 4 х 4 - харчи 14 газ и 11 - 12 бензин. Такива са ми наблюденията след като го карах близо месец. @ Godfather - не се замисляй, ами ако ти трябва се поразрови. Тази я намерихме при вас в Канада. Да не говорим, че сега тенденциите са, че ще дойде скоро и момента да заредиш и под $ за литър, така че ако имаш нужда от такова чудо - почвай да се оглеждаш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Честито, Любо. А еколозите и любителите на ниския разход искам да ги видя как ще натовярят в един приус нещата, които ти ще качиш на това добиче. Не знам защо решиха, че колата ще я караш от вас до работата си по 5км/ден... не че няма подобни индивиди де. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Лъчо Posted December 17, 2014 Share Posted December 17, 2014 Страхотен звяр. Честито. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 (edited) Прясно-прясно от USA Да видим какъв ще е експириънса по сравнение с телефона Edited December 18, 2014 by chistacha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 18, 2014 Share Posted December 18, 2014 Ще се родиш, крайно време беше Честито и със здраве да си го ползваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 19, 2014 Share Posted December 19, 2014 Честито И аз да се пофаля взех си дипломата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 боцнах едно ps4 + fifa2015, някой ако рацъква да пише 1 ЛС да поиграем Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Ние семейно се чудим какво да измислим, че да не купим ПС4... че ще седим пред ТВ ден и нощ :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Аз си направих устата... Баси скандала стана Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Ъхъ... И на булката трябва да се обръща внимание..., от време на време...., та за тва..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Ам аз и обръщам внимание... То скандала стана заради тва, кой кви игри ще играе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 21, 2014 Share Posted December 21, 2014 Mortal Kombat разбира се. Колкото повече кръв толкова по-добре Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts