Jump to content
BulForum.com

Искам пък да ви се изфукам с.....

Recommended Posts

Индустриално инженерство на английски.

Имаше на 21-22 дни на кариерата в ТУ, та там Либхер имаха щандче.Един колега от същата специалност работи там и имат позиция в момента.Инженер технолог с немски :) Но не знам дали ще мога да уча магистратура в София и да работя в Пловдив :D

Edited by kotora

• Replies 11.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Которе, честита инДжИнерна диплома! Имаше един стар лаф - като знам какъв инДжИнер съм, страх ме е да ходя на доктор. :lol:

Това в рамките на майтапа, успех с намирането на сериозна работа! :beerchug

Которе, честита инДжИнерна диплома! Имаше един стар лаф - като знам какъв инДжИнер съм, страх ме е да ходя на доктор. :lol:

Това в рамките на майтапа, успех с намирането на сериозна работа! :beerchug

Изобщо не е майтап. Истина е!!!

Колкото и да не е много за сефте от много време си угаждам: Ташев Rock Eagle 35 cordura + RipStop

Сега ми трябва време, малко слънце и дестинация за еднодневно тръмбоване :D 

Да беше питал... Дъждобран си купи за нея, 16лв са.

Сподели, какво не им е наред? Не съм очаквал да е водоустойчива. Покривало ще трябва да намеря по някое време, макар да не ми е особенно належащо.

Ми повече е за града тая раница. Стария модел беше по-добър. А водоустойчива раница струва майка си и баща си. За мен Eiger е по-добър вариант за евтина малка раница, за максимум 3 дни навън.

Е, то основната й идея е еднодневни пътувания на ляво на дясно, малко горско, малко велосипедо :) Защо стария модел да е бил по-добър? Че не знам даже дали се подава. На сайта им имаше този модел от три различни материала - полиестер, кордура и кордура с рипстоп. Последното ми се видя добра идея. Не съм пипал стария модел, та нямам впечатления.

Беше с по-удобен гръб, презрамките бяха с различен дизайн и материалите бяха по здрави. Моя изкара 7 години и само един цип се повреди. От новите за 2 месеца съм имал 5 рекламации.

хм, ми дано не съм кърък и аз. Изглежда добре, лека е, на мен ми е удобна на гърба, уж трябва и да е здрава, ще видим. Но стария модел не съм го видял да се продава наистина... Това предлагат сега :) Като алтернатива (макар и късно вече), какво би предложил?

Говориш за рекламации - имал си проблемна раница или си продавал, та са ти връщали?

Galaxy Note 4, страхотно телефонче , а дисплея е уникален.

Самсунг добре са поработили и в посока на мултитаскинга, съответно наистина има смисъл от големият дисплей :)

Много съм доволен :)))

Честито, за мен обаче Active си остава №1. Първо че е ударо и влаго-устойчив, второ че има КОПЧЕТА отдолу а не сензорни бутони и трето спокойно мога да си влизам с него в сауната да си чета книгата и му няма нищо - гарантирано че няма проблеми, защото аз съм го правил нееднократно, а и други по форумите също са го тествали при това по-сериозно и от мен и държи гадта не се дава. Единственото което ти е необходимо е един screen protector евентуално ако смяташ да го вреш в джобове, където държиш ключове. 

Edited by djadomraz

Хахахахаха :)) Нямам нужда да се къпя с телефона :)))

Всъщност винаги ми е странно като видя някой да се понесе към тоалетната/банята/сауната и други подобни места заедно с телефон/таблет :))

Хахахахаха :)) Нямам нужда да се къпя с телефона :)))

Всъщност винаги ми е странно като видя някой да се понесе към тоалетната/банята/сауната и други подобни места заедно с телефон/таблет :))

Аааа, заеби, аз ако не съм в кенефа с телефона, все едно никаква работа не съм свършил. Ритуалът трява да се уважава :D

Аааа, заеби, аз ако не съм в кенефа с телефона, все едно никаква работа не съм свършил. Ритуалът трява да се уважава :D

А едно време в кенефа прелиствахме само вестници...ееееех, спомени... :lol:

И в момента е така - идеалният кенефен вестник е Уикенд... Дори да има проблем, още след прочитането на първите три заглавия и перисталтиката веднага се раздвижва!

И отново трупаме спам...

=================================

Иначе водоустойчив телефон хич не е лоша идея... 

• 2 weeks later...