kotora Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 (edited) Индустриално инженерство на английски. Имаше на 21-22 дни на кариерата в ТУ, та там Либхер имаха щандче.Един колега от същата специалност работи там и имат позиция в момента.Инженер технолог с немски Но не знам дали ще мога да уча магистратура в София и да работя в Пловдив Edited October 24, 2014 by kotora Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kodi Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 И вече официално.Имам 6 на диломната защита Браво,и успех в реализацията. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Да ни е честит ИНЖ. Никола... Няма лечение вече... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Инженерите са голяма работа, адаш, не ги слушай. Завиждат! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Още един за отстрелване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Още един за отстрелване Честито за инж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 За отстрелване са де що меринджеи среш'неш.Которе - честито! И успех! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 24, 2014 Share Posted October 24, 2014 Которе, честита инДжИнерна диплома! Имаше един стар лаф - като знам какъв инДжИнер съм, страх ме е да ходя на доктор. Това в рамките на майтапа, успех с намирането на сериозна работа! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 25, 2014 Share Posted October 25, 2014 Которе, честита инДжИнерна диплома! Имаше един стар лаф - като знам какъв инДжИнер съм, страх ме е да ходя на доктор. Това в рамките на майтапа, успех с намирането на сериозна работа! Изобщо не е майтап. Истина е!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Колкото и да не е много за сефте от много време си угаждам: Ташев Rock Eagle 35 cordura + RipStop Сега ми трябва време, малко слънце и дестинация за еднодневно тръмбоване Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 28, 2014 Share Posted October 28, 2014 Да беше питал... Дъждобран си купи за нея, 16лв са. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Да беше питал... Дъждобран си купи за нея, 16лв са. Сподели, какво не им е наред? Не съм очаквал да е водоустойчива. Покривало ще трябва да намеря по някое време, макар да не ми е особенно належащо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Ми повече е за града тая раница. Стария модел беше по-добър. А водоустойчива раница струва майка си и баща си. За мен Eiger е по-добър вариант за евтина малка раница, за максимум 3 дни навън. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Е, то основната й идея е еднодневни пътувания на ляво на дясно, малко горско, малко велосипедо Защо стария модел да е бил по-добър? Че не знам даже дали се подава. На сайта им имаше този модел от три различни материала - полиестер, кордура и кордура с рипстоп. Последното ми се видя добра идея. Не съм пипал стария модел, та нямам впечатления. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 Беше с по-удобен гръб, презрамките бяха с различен дизайн и материалите бяха по здрави. Моя изкара 7 години и само един цип се повреди. От новите за 2 месеца съм имал 5 рекламации. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
head_up Posted October 29, 2014 Share Posted October 29, 2014 хм, ми дано не съм кърък и аз. Изглежда добре, лека е, на мен ми е удобна на гърба, уж трябва и да е здрава, ще видим. Но стария модел не съм го видял да се продава наистина... Това предлагат сега Като алтернатива (макар и късно вече), какво би предложил? Говориш за рекламации - имал си проблемна раница или си продавал, та са ти връщали? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Продавал съм. Като алтернатива Huskey.Ако ти се дават пари - Deuter. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Galaxy Note 4, страхотно телефонче , а дисплея е уникален. Самсунг добре са поработили и в посока на мултитаскинга, съответно наистина има смисъл от големият дисплей Много съм доволен ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Ха честито! И на мен много ми се иска, но няма да е скоро... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 (edited) Честито, за мен обаче Active си остава №1. Първо че е ударо и влаго-устойчив, второ че има КОПЧЕТА отдолу а не сензорни бутони и трето спокойно мога да си влизам с него в сауната да си чета книгата и му няма нищо - гарантирано че няма проблеми, защото аз съм го правил нееднократно, а и други по форумите също са го тествали при това по-сериозно и от мен и държи гадта не се дава. Единственото което ти е необходимо е един screen protector евентуално ако смяташ да го вреш в джобове, където държиш ключове. Edited October 30, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Хахахахаха Нямам нужда да се къпя с телефона ) Всъщност винаги ми е странно като видя някой да се понесе към тоалетната/банята/сауната и други подобни места заедно с телефон/таблет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Хахахахаха Нямам нужда да се къпя с телефона ) Всъщност винаги ми е странно като видя някой да се понесе към тоалетната/банята/сауната и други подобни места заедно с телефон/таблет Аааа, заеби, аз ако не съм в кенефа с телефона, все едно никаква работа не съм свършил. Ритуалът трява да се уважава Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 Аааа, заеби, аз ако не съм в кенефа с телефона, все едно никаква работа не съм свършил. Ритуалът трява да се уважава А едно време в кенефа прелиствахме само вестници...ееееех, спомени... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 30, 2014 Share Posted October 30, 2014 И в момента е така - идеалният кенефен вестник е Уикенд... Дори да има проблем, още след прочитането на първите три заглавия и перисталтиката веднага се раздвижва! И отново трупаме спам... ================================= Иначе водоустойчив телефон хич не е лоша идея... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 8, 2014 Share Posted November 8, 2014 Скромно, но все пак, снощи с моята прекрасна половинка и кумовете отбелязахме първия ни рожден ден като семейство Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts