Grimjaur Posted August 15, 2014 Share Posted August 15, 2014 Пристигна ми кейса за подводна фотография. Сега остава само да се завлека на морето. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted August 16, 2014 Share Posted August 16, 2014 Вече съм отпускар! П.п. А телефонът ми приема входящи само от "приятели" и "семейство" Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Познайте кой днес се вози на корабче по Темза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Познайте кой днес се вози на корабче по Темза Дедо, що на Темза бе, мислих, че си на някакво по-екзотично място? Майтап бе Уили, have fun, където и да си! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Познайте кой днес се вози на корабче по Темза Прати на Кралицата поздрави от мен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 (edited) На по-екзотично много прежуря слънцето по това време на годината. Там се ходи по-късно през годината Чефо, кралицата каза другия път, като минаваш оттам да не забравиш да й се обадиш - много била харесала предния диск дето си и бил записал, иска други подбрани лично от теб Edited August 19, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 И да и занесе от киселото зеле да направи сарми на децата Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Ти се ебаваш, ама жена ми ми е разправяла, като е ходила в Париж как един наш роден "бизнесмен" тип бай Ганю си е носил бидона с киселото зеле... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Че какво му е на киселото зеле и защо се асоциира със селяния?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Защото мирише Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 (edited) То и гъзът ти мирише, ама го разнасяш навсякъде, нали? Edited August 19, 2014 by AssassiN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Интересно. Миришело киселото зеле, ама муате суши. Пък рибата и тя мирише. За сърмите да не говорим. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Мен веднъж ме накараха да нося една тенекия със маслини като ходих преди време в Австрия. Ама тогава млад и зелен - навих се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Нека си мирише зелето. Когато е станало както трябва, не мирише на гадно. Виж, ако се е 'изпърдяло', вонята е отвратителна. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Асасине, моля ти се, кажи ми, че като ходиш по европейските столици си мъкнеш бидон с кисело зеле, два-три трилитрови буркани туршия, каче с Кьополо и т.н.? И за да не съм тотално извън темата - днес си оправих отдавна дразнещия ме проблем с ел стъклата... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 И парче шпек, буркани лютеница и люти чушки. Няма да им ям помиите, я! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 20, 2014 Share Posted August 20, 2014 Сланината, сланината! Тест на подводния бокс - успешен. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 21, 2014 Share Posted August 21, 2014 От малък съм си любител на военните кораби и одеве изпаднах в дива радост, когато видях това нещо на снимката, HMCS Winnipeg, акостирало на кея в наше село и любезно отворено за случайни посетители, макар и под зоркия поглед на въоръжения екипаж. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SiLvEr40 Posted August 29, 2014 Share Posted August 29, 2014 (edited) California Superbike School Level 1 and Level 2 ..... Done ! Edited August 29, 2014 by SiLvEr40 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Взех го без никакви очаквания и ми направи доста добро впечатление. Големината на телефона ми е по - удобна от нексус 5. Засега съм доволен от избора си Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 След месец мъки с жената си купихме жилище в София. Днес си вземахме ключовете През това време успях да си намеря и работа, така, че може би от средата на следващия месец почвам и работа Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 И ти ли, Бруте, ни оставяш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted September 19, 2014 Share Posted September 19, 2014 С тез заплатки, с тез цени... Да не последваш ти(аз). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 След месец мъки с жената си купихме жилище в София. Днес си вземахме ключовете През това време успях да си намеря и работа, така, че може би от средата на следващия месец почвам и работа Еми браво, честито. Ей къде ще гледаме Ф1...един ден като се върна Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
exabyte Posted September 20, 2014 Share Posted September 20, 2014 След месец мъки с жената си купихме жилище в София. Днес си вземахме ключовете През това време успях да си намеря и работа, така, че може би от средата на следващия месец почвам и работа Колко върви квадрата в различните квартали/зони? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts