LPFC Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Колкото и смешно да звучи намерихме 75 килограма чушки опаковани в чували за борсата и зарязани къде това,бре??? Аз няма с какво да се похваля, но пък има с какво да се оплача - ще прекъсвам що така,брат ми??? искам да ви се похваля,че вчера направих собственоръчно мусака и беше номер 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 искам да ви се похваля,че вчера направих собственоръчно мусака и беше номер 1 Аз вчера си сготвих собственоръчно фасул Не е номер 1, ама съм горд със себе си и си го харесвам...нали знаеш, като си го направиш сам.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 що така,брат ми??? Ми, защото имам 6 изпита да взимам и май няма да стане да взема 3 от тях като се има предвид, че всички са ми на 1-ви (т.е. утре), а аз още не съм седнал да уча по нищо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Което ми напомня че и аз имам изпитче и даже не знам кога ми е ликвидацията.. да не говорим за учене Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 График на ликвидационната сесия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 График на ликвидационната сесия какво ще правим... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Вече съм шофьор! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Вече съм шофьор! Не си. Просто имаш книжка. Честита да ти е, да нямаш аварии... и не забравяй че карането пречи на пиенето Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 какво ще правим... За теб не знам, аз съм толкова в киреча, че излизане няма... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Не си. Просто имаш книжка. Честита да ти е, да нямаш аварии... и не забравяй че карането пречи на пиенето Б Л А Г О Д А Р Я Прав си afx!Аз не пия... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted August 31, 2006 Share Posted August 31, 2006 Вече съм шофьор! Да караш разумно! И честито!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 (edited) Олееее аре да ми дадеш 5 кила,за да си направя Миш-Маш! Ами вече са във фризера печени и на ко беше там направени къде това,бре??? Ами връщахме се от село и на един кърски черен път отсрани зарязани.Явно човека не е можал да ги продаде защото тук там имаше 1 2 скапани ама сички други чушки си бяха идеални.Те бяха към 25 чувала ние взехме 8 защото нямаше повече място в колата и като се върнахме за още някой на беше спреварил късмет какво ще правим... Еми ще учиш ко ша праиш Който не е учил юли ся ще учи Edited September 1, 2006 by jozo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Или ще тегли една мазна на тъпия университет Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 1, 2006 Share Posted September 1, 2006 Еми ще учиш ко ша праиш Който не е учил юли ся ще учи Ти си второкурсник - така че не ми знай много Или ще тегли една мазна на тъпия университет Екзактли Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 От 2 дена вече съм свободен и нямам гадже!Е то не е много за хвалене ама след 4 месеца мъки се едно камък ми падна от гърба. Бягайте мадами почвам дадиря любовта по улиците Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 Страхотно... още конкуренция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted September 2, 2006 Share Posted September 2, 2006 От 2 дена вече съм свободен и нямам гадже!Е то не е много за хвалене ама след 4 месеца мъки се едно камък ми падна от гърба. Бягайте мадами почвам дадиря любовта по улиците ХАхАХ брао човек Как и го каза Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 4, 2006 Share Posted September 4, 2006 (edited) Edited May 25, 2007 by kopche Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted September 7, 2006 Share Posted September 7, 2006 Днес от последните заплати си купих нова микровълнова фурна и нов аспиратор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 Приятелката ми, ми подари това : Много съм радостен, защото сама е събирала парите, а тениската хич не е евтина. Трябва и аз да я изненадам с нещо. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 секс ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 10, 2006 Share Posted September 10, 2006 simbata казаха ми че в Пловдив отворили някъв магазин на Плейбой земи и нещо от там Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 simbata казаха ми че в Пловдив отворили някъв магазин на Плейбой земи и нещо от там От ПЗ съм Иначе мерси за моменталните предложения Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Новият Шумахер е вече по улиците ! ! ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted September 11, 2006 Share Posted September 11, 2006 Новият Шумахер е вече по улиците ! ! ! А ето снимки на останалите Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts