gado Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 Фашист! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted July 18, 2014 Share Posted July 18, 2014 (edited) И си чакаме новия матрак - ТЕД - Фаворит Exclusive Edited July 18, 2014 by gal4enceto Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 26, 2014 Share Posted July 26, 2014 Ново неопренче Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 След доста месеци ровене и четене на ревюта, статии, съпоставки и т.н., вчера успях да си закупя това "малко" нещо: Благодарско и на Dreamer за ровенето, че аз и него запалих и той бая четене му удари Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 (edited) Ами... да вметна и аз тогава....Рамка RAM AM2 + RockShoxx Monarch 1Вилка RockShoxx Pike 2И в момента чакам да ми пристигнат дерейльор, команди, верига и венци и курбели Shimano XT. И общо взето за тая година май чукнах 3 бона разходи за колело... С което официално колелото ми е по-скъпо от колата Edited July 31, 2014 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Като сме тръгнали... Чакам си бокса за подводна фотография, остава само да реша ще си вземам ли тежести и официално съм екипиран за море. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 Ами... да вметна и аз тогава.... Рамка RAM AM2 + RockShoxx Monarch 1 Вилка RockShoxx Pike 2 И в момента чакам да ми пристигнат дерейльор, команди, верига и венци и курбели Shimano XT. И общо взето за тая година май чукнах 3 бона разходи за колело... С което официално колелото ми е по-скъпо от колата Как реши да минеш от Sram на Шимано ? Или не робуваш на марката ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted July 31, 2014 Share Posted July 31, 2014 (edited) Ами... сходен клас компоненти (ХТ vs X9) - Shimano са с доста по-добри цени. Отделно, че мисля да мина на една плоча отпред и ми споделиха, че Шиманските дерейльори по-лесно се справят със задачата. Edited July 31, 2014 by Antares Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 2, 2014 Share Posted August 2, 2014 Поредната награда от Craft. И същото време е тъжно, че чужда фирма те цени повече от собствения ти работодател. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Току-що си поръчах това: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted August 3, 2014 Share Posted August 3, 2014 Току-що си поръчах това: С тия глезотийки май почваш да заприличваш на дедо, ама дедо поне още не е пропушил...а ти - чак с хигрометър... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 С тия глезотийки май почваш да заприличваш на дедо, ама дедо поне още не е пропушил...а ти - чак с хигрометър... Ааааа, моля, моля! Никакво глезене не е това. Ако пурите не се държат постоянно на около 70% влажност и около 25 градуса температура, отиват на кино (в случая температурата може да играе в по-широки граници, но влажността е критична). Като добавим това, че най-добрите кубински пури вървят около $30 парчето (или пък трябва да ходиш до Куба, за да си ги набавиш на далеч по-далаверска цена) и би трябвало да е пределно ясно защо е толкова важно да се подхожда сериозно по въпроса. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 4, 2014 Share Posted August 4, 2014 Това не е глезотийка. Да не би на Виден кега да е глезотийка? Това е част от скромните мъжки удоволствия Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Hey raptor888, your order was completed successfully. New games added to your account:Share Tweet 1.9 GB LEISURE SUIT LARRY: MAGNA CUM LAUDE: UNCUT AND UNCENSORED! 507 MB LEISURE SUIT LARRY: LOVE FOR SAIL! 504 MB LEISURE SUIT LARRY Go to My Account За 6.57$ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 (edited) След много четене по Руските форуми имам прекрасно работещ Гармин на SGS4-ката...В комбинация с последния Сити навигатор за Европа и ОФРМ 2014Q2 за България нещата се получиха перфектно...Много му се кефя на Галакси-то,благодарение на чудесния хардуер всичко върви мааазно Edited August 8, 2014 by HEMO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Hey raptor888, your order was completed successfully. Видене, ща трепа, защо го показа това бе? Отиде ми уикенда - поръчах си целия пакет с всички стари плюс новата игра! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Трепи ме и заравяй! Лари е луда класика и това всеки себеуважаващ се геймър от 90-те го знае... Мамка му и прасе, като се замисля.... по СЕДЕМ ДОЛАРА шарехме за китайски матрици на Гарови... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Ако си геймър от 90те, значи сега си малко големичък за игрички или с други думи старичък. :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Старите хора са мъдри, Стефчо, има какво да научиш от тях.... Възползвай се Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Стар е Пламен. Ние сме опитни. Видене, гръм да те тресне! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 9, 2014 Share Posted August 9, 2014 Пламен не е стар! Той е древен! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 (edited) Larry баш пък ми беше невероятно тъпа (досадна и скучна). Как някой може да се кефи на това не знам Edited August 10, 2014 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted August 10, 2014 Share Posted August 10, 2014 ^ +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 Larry баш пък ми беше невероятно тъпа (досадна и скучна). Как някой може да се кефи на това не знам Дедооо, излагаш се много. Игрите с Лари Лафър са пълни с велик хумор. Според мен "Leisure Suit Larry 7: Love for Sail" е просто върха. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted August 11, 2014 Share Posted August 11, 2014 (edited) Време е за Wolfenstein:The New Order и The last of us (devil) едит:Май трябваше след лятото да си го взема Edited August 11, 2014 by t_tunchev Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts