Crazy_Hamster Posted April 2, 2014 Share Posted April 2, 2014 Нови галошки за Шкодилака - ContiPremiumContact 5. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Току-що ми пристигна некуса Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Честито Със здраве да си го ползваш И повече снимки да качваш в другата тема Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 Току-що ми пристигна некуса 5-ца ли взе ? И моят дойде вчера но не ми остава време да го поровя..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 5-ца,да. Точно това,което ми трябва - достъп до цялата ми нужна информация, без да влача лаптоп. Като добавим и синхронизацията в реално време с компютъра, май единствения кусур е, че няма слот за карта... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 4, 2014 Share Posted April 4, 2014 слот за карта... Samsung Galaxy S4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 самсунг съкс..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 То ясно, ама имат място за карта. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 4бр Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 С различен размер ли са или само така ми се струва? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 Еднакви 17 цола, 8J ширина, марка RH. А моите от колата отиват на рециклаж... нито не става от тях. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 То ясно, ама имат място за карта. мястото за карта и самсунг съкс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 5, 2014 Share Posted April 5, 2014 (edited) Ти какво направи с твоя некус? Разгледа ли го вече? Edited April 5, 2014 by mIRCata Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 мястото за карта и самсунг съкс Аха. Кабелче+флашка(външен хард) и самсунг съкс. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Самсунг Галакси рулз, като мястото за карта е само една от причините Вчера гледах ревю на пристигащия на 11-ти Галакси 5 и направо ми потекоха лиги... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Ти какво направи с твоя некус? Разгледа ли го вече? ми ползвам си го, не бих казал че ми харесва повече от айфона но не мога и да отрека че има някои неща които ябълката ги няма.... аз заради това го и взех де. като за парите си определено е доста добро телефонче. Видене.... самсунг съкс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 Васко, тая тема не е за спорове и дискусии, та няма да коментирам глупости. Гледам обаче си взел да проглеждаш лека полека, някой ден може съвсем да ти се отвроят очите... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 ми ползвам си го, не бих казал че ми харесва повече от айфона но не мога и да отрека че има някои неща които ябълката ги няма.... аз заради това го и взех де. като за парите си определено е доста добро телефонче. Oт нездраво любопитство - кое го няма айфона? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 6, 2014 Share Posted April 6, 2014 по неразбираема за мен и много хора причина apple не се кефят на bitcoin-a , съответно маркета е доста ограничен от към приложения за мониторинг/портфейли и т.н. свързани с виртуалната валута..... та затова ми трябваше андроида.... @RaptoR-e не съм прогледнал ни най-малко, андроида за мен има още мнооооооооого път да извърви докато стигне качеството ейпълските продукти. Ако не бях ползвал никога iOS може би щеше да ми харесва доста повече. Самсунг С5 съкс Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted April 11, 2014 Share Posted April 11, 2014 Слушам одеве малкия чете нещо запъвайки се, ама като се заслушах - чете описанието на някакво клипче от youtube... на английски... егати, аз на неговата възраст (първи клас) едвам сричах на български Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Ти т'ва не го гледай. И аз в първи клас можех и да чета и да пиша, че дори и някакви елементари сметки да правя. И к'во - глей ме с'я к'ъв съм Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 12, 2014 Share Posted April 12, 2014 Ми къф си, некъф кирлиф международен IT експерт, баси провала, ако питаш мен Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Направих първата стъпка към сглобяване на нова машина, след като разпродадох нещата си още през Септември. Та като за начало: Vengeance® Pro Series — 16GB (2 x 8GB) DDR3 DRAM 2400MHz C11 Memory Kit Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 Връзкар. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maistor Posted April 16, 2014 Share Posted April 16, 2014 (edited) Чудовището от профилната ми снимка от утре е по пътищата! п.п. Моля не хвърляте боклуците си през прозореца на колата! Edited April 16, 2014 by maistor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts