DON_CHEFO Posted October 30, 2013 Share Posted October 30, 2013 При положение, че си цели четири дни във Вегас, просто е кощунство да не отидеш до Каньона. За Каньона се клатят нещата, че там имало някви "граничари" дето могат да депортират хора без документи, а колегата няма. Ако не стане сега ще идем друг път на някоя друга сериозна промоция. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 За Каньона се клатят нещата, че там имало някви "граничари" дето могат да депортират хора без документи, а колегата няма. Ако не стане сега ще идем друг път на някоя друга сериозна промоция.Чшшш, ти ме утрепа бе човек. Как така няма документи? Да не искаш да кажеш, че ще се влачите с кола от Чикаго до Вегас и обратно? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 31, 2013 Share Posted October 31, 2013 (edited) Чшшш, ти ме утрепа бе човек. Как така няма документи? Да не искаш да кажеш, че ще се влачите с кола от Чикаго до Вегас и обратно?Дето се вика аз познавам повече хора без документи от кколкото със. Със самолет ще ходим. Много хубава оферта изпаднал. Да сме живи и здрави само, още такива ще има Иначе има дошъл, ай ди и книжка, но няма зелена карта. А сега са променили закона и книжка дават само ако имаш поне 6 месечна виза, че адски много "бригадири" са останали след бригадата Edited October 31, 2013 by DON_CHEFO Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 5, 2013 Share Posted November 5, 2013 От лиготия взех 2 нови сертификатчета VCA - Cloud и VCA - Data Center Virtualization Да видим кога ще се наканя да седна да уча за сериозният - VCP Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 13" MacBook Pro - Late 2012i7 16GB RAM 512 SSD Първият ми лаптоп. Евър. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 За какво ти е? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Честито! Със здраве да си го ползваш Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 За какво ти е? Калкулатор Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 ХАХХАХАХААХАХХХХААХАХАХАХХАЕ 6А4ЕК6 ;ЛВА4Й КЛВА4Й5 ЛКВА4Й5 АВ4Й5 ОИАВ4Х5 ОАИВ4Х5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Първият ми лаптоп. Евър. Честито! Добър избор. Жалко, че не е ретината, но и този е много добър, още повече, че е с 16GB и 512 SD! Ако ти трябва помощ свиркай Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Калкулатор :D :D Прав си. По-престижно е от това да си изкарам смартфона. @Psihara^^: А ти твоя за какво го ползваш? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 За игри. Ти - няма как. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 (edited) Аз игри не играя. Имам си конзола.Защо да няма как бе, нали имам и Уиндоус на тоя MacBook. Edited November 11, 2013 by w00x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 Първият ми лаптоп. Евър. Честито, Воксе Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 За какво ти е? Ти пък веднага "за какво ти е", честити му на човека... Ако ти трябва помощ свиркай Много, ама много двусмислено.....а си женен човек... По-престижно е от това да си изкарам смартфона. Добре, че нямаш познати като мен - изобщо не може да ме впечатлиш нито със смартфон, нито с лаптоп....виж някоя по-засукана мощна кола или гадже могат евентуално да ми привлекат отчасти погледа, ама на тоя етап не предоставяш такива екстри - колата ти е дизел (отпада), а гаджетата от поместените досега снимки нещо не ми допадат (Джена включително). Ама иначе честито за лаптопа, да си го ползваш със здраве, пък ако ще и само като калкулатор при сметките. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 11, 2013 Share Posted November 11, 2013 ... а гаджетата от поместените досега снимки нещо не ми допадат (Джена включително). ...което е напълно разбираемо, предвид преклонното ти достолепие... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 (edited) и това е през wifi!!! което ще рече, че си имам airport extreme A по-безболезнен setup не бях виждал до момента. Единственото, което направих е да си кръстя wifi мрежата и да задам парола и да натисна ОК. Всичко останало си направи само, даже прозорците сами се появиха като се усети че е наблизо Някои неща на apple са изключително правилно направени... Edited November 19, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 Ми... През Wi-Fi. Без AirPort Extreme. Цъкнах първия сървър в София.И мрежата е натоварена в момента, защото компютъра сваля торент, а баща ми на неговия лаптоп не го знам кво прави.Иначе да ти е честит Airport Extreme-а. Не съм сигурен обаче какво точно прави. Сега ще направя рисърч. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 19, 2013 Share Posted November 19, 2013 (edited) Трябваше ми нов рутер у нас , че микротика ще го нося в офиса. С микротика 30мб/сек бяха горна граница, но честно казано не ми пречеше. Това твоето с какъв рутер е? Ахааа през 5ghz се представи по-добре: Edited November 19, 2013 by djadomraz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Най-сетне успях да намеря перфектния хардуер за медия центъра ми и да разкарам веднъж завинаги това недоразумение Mac Mini!Behold, Gigabyte Ultra Compact PC GB-XM11-3337 - невероятно компактна, но мощна машина, събира се буквално в дланта и е над два пъти по-малка и компактна от Mac Mini. Хардуерът не отсъпва по нищо на мака (всъщност го превъзхожда, защото се използва mSATA SSD, вместо стандартен диск), а корпуса е с перфектна изработка от плътен алуминий. Сложих му 8 GB RAM и 60GB SSD на Intel за ОС-а. Всъщност ето ги спецификациите на машината: 3rd generation Intel® Core™ i5-3337U 1.8GHz / 2.7GHzIntel® HM77 chipset Intel® HD 4000 graphics8GB Crucial CT102464BF160B PC3-12800 DDR3-1600 CL11 SODIMM Intel 525 60GB SSD - 550/475MB/s (Read/Write) - mSATA 6Gb/s I/O - 1 x HDMI, 2 x USB 3.0, 1 x Gigabit LAN RJ45, 1 x Mini DisplayPort Както се вижда този миниатюрен хардуер е повече от достатъчен за всякакво видео плюс 3D без проблеми. За по-добра перспектива, ето как изглежда в ръката, плюс разположението на компонентите на миниатюрното дъно: Цената на животното е $350, без паметта и диска, които се взимат допълнително (в зависимост от предпочитанията), Единственото, което остана е да му сложа към фронталния USB изход един MCE IR сензор за дистанционно и играта заспива на три без коз. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Каква е ползата от това пред нормален плеър? В смисъл и без това ще го ползваш за media center - какво по-различно има софтуера му? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Аз лично не съм сигурен, че като Media Center има нещо по-различно от по-скъп плейър. който може да ти сваля епизоди на сериали от Usenet, да ти пуска всякакви формати и т.н. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Я дайте ся на БГ език, че да ви разберем и ние простичките Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Каква е ползата от това пред нормален плеър? В смисъл и без това ще го ползваш за media center - какво по-различно има софтуера му? Различното е, че това си е съвсем нормална РС платформа, на която можеш да инсталираш каквото си искаш и каквото ти потрябва. На практика едно мощно, миниатюрно и безшумно устройство за всичко. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 22, 2013 Share Posted November 22, 2013 Кръстник, не грее ли тая пущина? С какво се охлажда процесора? Аз напоследък се замислям за тези андроид стикове главно за филми, че новия ми таблет не изкарва хубава картина. Някой има ли наблюдение над тези джаджи. В eBay са по 50 долара. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts